Choď na obsah Choď na menu

Only dream // Stretnutie

4. 6. 2018

Obliekla som si krátke kvetinové šaty a k tomu si dala tenisky. Na maľovala som sa a vyrazila na stretnutie. Úprimne som sa bála toho ako to celé bude prebiehať. Na druhej strane sa strašne teším. Spoznám toho Roberta. V telefóne mi pripadal ako fajn chlapík ale kto vie či to tak bude aj v skutočnosti. Radšej kráčala na zastávku aby som stihla vlak do Bratislavy. Dlho som ani čakať nemusela. Kúpila som si lístok a nasadila do vlaku ktorý už stál na trati. Cesta trvá približne 30 minút. Posadila som sa a zapla si telefón. Nevedela som ako sa mam zabaviť ale nakoniec som sa rozhodla ísť na Facebook. Nič nové tam ani nebolo. Posúvala som novinky na nástenke a všimla si nové správy z môjho okolia. Natália tam pridala fotku ako bola včera večer na zábave. Predsa ako vždy. Naozaj sa správa ako kurva. Ale to je jej život. Martin tam zase zavesil fotku s Katarínu. Pravdepodobne spolu chodia. Ale to je ich vec. No naozaj ma už nebaví byť na Facebooku. Tak som sa oprela o sedadlo a pozerala sa von oknom. Po vzdychla som si. Som strašne nervózna. Neviem ani ako sa mám správať. Proste to asi nedokážem. Nemám strach z neho ale z tej situácie. Sama by som sa k tomu ani nedokonalá si splniť sny. Ale teraz je to skutočné.
Kým cesta ubehne sa vám aspoň predstavím. Moje meno je Kristína, priezvisko netreba. Tento rok som oslávila 20. narodeniny. Meriam 175 centimetrov a vážim približne 54kg. Moje vlasy sú farbené na fialová ale farba mi vybledla. Som alergická na lipu, brezu, burinu, prach a mam astmu. Teraz mam nového alergologa a vysadil mi lieky. Vymenil ich za lepšie. Pretože tieto lieky čo mi dal mam brat iba keď sa budem cítiť zle a ťažko sa mi bude dýchať.
Moja povaha je rôznorodá. Prečo? Jednoducho mam inú náladu. Dokáže ma rozchodiť a nahnevať len jedno slovo. Niekedy som drzá, arogantná, proste som to ja. Na svete neexistuje niekto kto by sa mi v mojom správaní rovnal. Obliekam sa ako chalan ale v poslednej dobe som prestala a zmenila šatník. Oblieklam sa síce vyzívavo ale nijak to neriešim. Nezaujíma ma názor ostatných. Vždy som bola sama sebou a tak to aj ostane.
Pozrela som sa kde sa nachádzam a zistila že čas rýchlo letí a som na stanici v Bratislave. Ako som kráčala z vlaku na stanicu som si pozerala MHD na tu ulicu. Netrvalo dlho a nasla som ten správny spoj. Vyšla som pred budovu stanice a kráčala na zastávku na autobusy MHD. A akurát prichádzal autobus. Bez problému som si zaplatila sms lístok a nastúpila dnu. Sadla som si na voľné miesto a vnímala okolie. Ako dlho som nenaštívila toto mesto. Nič sa tu nezmenilo. Autobus o pár minút zastavil na mieste. Vyšla som a hľadala veľkú budovu s názvom agentúry. Po niekoľkých sekundách som ju aj našla. Vlastne nemám poňatia ako sa mám chovať. A zase som u toho. Odvážila som sa za zvoniť na dvere. Po chvíli mi prišiel otvoriť nejaký chlap. Bol vyšší ako ja asi o 10cm. Mal na sebe okuliare a dlhú bradu. Oblečený v košeli a nohaviciach. Možno som si ho predstavovala horšie ako vyzerá. Pokynu mi aby som ho nasledovala dnu. Bez problémov som vstúpila a nasledovala jeho mohutné telo. Zaviedol ma niekam do kancelarie a pravdepodobne patrila jemu keďže si sadol za stôl. 
Pozorovala som ho so záujmom. Čakala som čo mi povie. Nesmierne som bola šťastná ale na povrchu som bola pokojná. 
"Takže na začiatok som Robert a budem tvojim manažérom" predstavil sa a natiahol ruku. Jemne som mu nou po triasla. Potom som počúvala čo mi hovorí o mojej práci. "Tvojou úlohou bude sa prechádzať na móle spolu s ostatnými modelkami, samozrejme že o všetko sa budme starať ja. Aby nebolo málo viem vybaviť aj prehliadky v zahraničí. Preto som si vybral teba. Si typ ktorý nemá problém s ničím. Rád by som ťa vytiahol na najvyššie výslnie modeliek" a takto ďalej pokračoval. Počúvala som ho ale uspavalo ma to. Ďalej mi hovoril o peniazoch a podobne. Jedna výhoda spolupracovať budem aj so známimi hviezdami. Chce sa mi skákať sto metrov do výšky od radosti. Hltala som každé jeho slovo. Malo to pre mňa význam a nepochybovala som že to dotiahnem vysoko. "Tak čo na to hovoríš?" spýtal sa na záver jeho rozhovoru. Určite by som to mala brať ale čo ak sa niečo pokazí. Ale nie musím myslieť na svoje dobro. "Beriem to, budem rada súčasťou tejto obrovskej rodiny" zasmiala som sa. V tom sa postavil zo stoličky a silno ma objal. Nevedela som ako zareagovať ale dalo sa to zniesť. Dlho ma nikto neobjal. Keď ma pustil šiel pre zmluvy a ja som ich samozrejme s nadšením podpísala. Je zo mňa modelka!!! Pane Bože naozaj sa mi splnil sen. Tak neskutočne sa teším. "Vybavím pár vecí a potom ti zavolám kde je prehliadka a kde sa predstavíš svetu" zasmiala som sa. Stále som to nebrala ako realitu. No pochopila som rýchlo skutočnosť. 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.