Choď na obsah Choď na menu

Only dream // Stretnutie with him

4. 6. 2018

O 2 dni
Kristína / Los Angeles 10:10 AM

Konečne som pristála. Neznášam lietanie. Je to tak divný pocit. Ale radšej som sa pobrala pre kufor. Samozrejme Robert šiel so mnou. Keďže moja angličtina nie je až tak skvelá. Bude mi robiť prekladateľa. A to mi nevadí. Síce málo budem rozumieť ale naučím sa. Obaja sme vyšli z letiska a ja som sa nedokázala prestať kochať okolím. Toto bude najlepší mesiac v mojom živote. Chcela som výskať ako malé dieťa ale nemohla som. Musela som sa chovať na úrovni. Prišla som do Los Angeles. Chápete to? Ja som v meste anjelov. Wow.

Pred letiskom nás čakalo auto s nejakým chlapíkom. "Hi I am Mark" podával mi ruku. "Hi I am Christina nice to meet you" potriasla som si s ním rukou. Obaja sme sa na seba usmiali a potom sa venoval Robertovi. O niečom sa bavili a ja som sa znudene na nich pozerala. Potom sa otočili na mňa a pokynuli aby som išla do auta. Bez váhania som si sadla do zadu a oni mi uložili kufor do auta. Spokojne som sa oprela o sedadlo a čakala kým nastúpia.

Po hodine cesty sme konečne zastavili pred nejakým domom. Vystúpili sme a ja som sa nevedela nabažiť pohľadu naň. "Hovoril som mu nech tu počká," mrmlal si Mark sám pre seba. To tu nebudem sama? S kým tu budem bývať?
Dvere sa otvorili a ja som skoro odpadla. Vyšiel z dverí len v šedých teplákoch a mala som výhľad na jeho sexy telo. Ale stále si myslím ze je to len sen. Neverila som že ja budem ta ktorá ho stretne. Splnený sen. On je môj sen. Ani neviem či vyzerám dobre. Prestaň! Okrikla som sa pretože toto nemôžem robiť. Musím sa správať slušne. Nesmiem byť taká. Pomaly som dýchala aby som sa upokojila. Pomalými krokmi prešiel až k nám. Pozrel sa na mňa tými jeho dvojfarebnými očami. Odfrkol si. Toto nebude také aké som si predstavovala. "To je ona?" povýšenecky si založil ruky na hrudi. Dobre, moja predstava o stretnutí s ním bola iná. V skutočnosti je iný, nevyzerá byť milý. Proste mi príde že je arogantný a povýšenecký. Nebudem sa jeho osobou zaoberať. Sklamal ma. No musím uznať ze vyzerá sexy. Sklopila som zrak k zemi. Nemohla som sa na neho pozerať. Nie som nejaka drsná dievčina. Proste som skenovala pohľadom zem. Cítila som sa strápnená. 

Dominic

Pozrel som sa na hodiny, ktoré ukazovali už 12 hodín na obed. Kde do pekla sú. Pozrel som sa na mobil a písal mi Mark že budú chvíľu meškať. Nejak som to ani neriešil. Postavil som sa z postele a išiel si dat na seba tepláky nebudem predsa v boxerkach. Zišiel som do kuchyne kde som si nalial do šálky kávu a pomaly ju vypil. Pozrel som na hodiny a skoro pol jednej. Neváhal som a išiel von. Otvoril som vchodové dvere a akurát stalo na príjazdovej ceste auto. Nemal som náladu tu mať nejakú kravu. Ako nechápem prečo si to musím odsrať vždy ja. Pred autom stála dievčina. Bola o niečo menšia ako ja. Jej dlhé fialové  kučeravé vlasy mala rozpustené. Vážne ju berú za modelku s takými vlasmi? Neriešil som. Postavu mala nádhernú. Prdeli Dominic prestaň sa na ňu pozerať. Máš priateľku. A nesmiem zabudnúť že ani ja som ju tu nechcel ako moja priateľka. Ale bohužiaľ musím. "To je ona?" nemohol som si odpustiť arogantnosť. Príde mi taka zvláštna iná ako ostatné baby čo poznám. Sklopila zrak k zemi a pozerala sa na chodník. Ako keby som ju za hanbil. Ale asi to tak aj bude. Vážne je divná. "Poďme dnu. Nebudeme predsa na ulici stáť" zavelil Mark. Neochotne som jej zobral kufor a ťahal dnu. Čo tam má kamene? Ťahalo ma to k zemi. Neriešil som a snažil sa vyzerať normálne a nie ako bábovka. Dnu som nechal veci na chodbe a presunuli sme sa do obývačky kde sme s a posadili na gauč. Mám to tu zariadené dosť luxusne. 

"Dominic toto je Christina, budete spolu fotiť. Budeš jej ukazovať ako to chodí v tejto brandži" zhrnul to Mark. Pozeral som sa cely čas na ňu a stále hľadela na zem. Od vtedy ako som povedal hento je taka. Vadí mi to. Ešte chvíľu sme sa rozprávali o všetkom možnom. Musel som s nimi prebrať podrobnosti. Keďže ani sám som nevedel ako na to. Toto bude neskutočne ťažké obdobie. Tej jej manažér bude bývať u Marka. Nechápem teda prečo ona musí byť tu so mnou. 

Keď obaja odišli otočil som sa na ňu. Bola taka tichá. "Pod ukážem ti tvoju izbu" postavil som sa z gauča a ona ma nasledovala. Zobral som ten jej sprostý a hlavne ťažký kufor. Vytiahol som ho s veľkou námahou po schodoch až k jej novej izbe, ktorá sa len tak mimochodom nachádzala naproti mojej. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.