Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 7

6. 10. 2013

 

Sandra
 
Objala som Dan a išli k babám. „ Konečne, chcem vedieť to o tej mačke,“ povedala El. „ Iste, Louis sa so mnou hádal, že naša mačka nevie plávať, tak ju hodil do bazéna, a ona sa topila, Harry skočil za ňou a ako ho uvidela plávala od neho čo najďalej,“ dokončila som. Baby sa rozosmiali a nevedeli prestať. Chalani doskúšali a mi sme sa celý čas smiali. Podišli sme k nim. „ Predsa si im to povedal,“ povedal Louis. „ Ako si vedel?“ spýtala som sa. „ Na čo by ste sa tak rehnili,“ povedal a pokračoval.. „ a ďalej tá mačka vyšla z bazéna a šmarila na Hazzu konár stromu,“ povedal Louis. Totálne sme sa smiali. Potom prišiel aj Harry s Niallom. „ Vy ste im povedali aj pokračovanie,“ povedal. Čakala som, že ma bude naháňať, ale on ma zobral na ruky a niekam niesol. Hodil ma do bazéna. Ale ja som mala plavky na sebe. „ Kedy sa poučíš?“ krútila som hlavou. „ Pri tebe nikdy,“ usmial sa. Potom skočil do bazéna aj on. Ponoril ma pod vodu , potom som jeho ponorila. „ Vy dvaja k sebe dáko máte,“ povedala Taylor. „ Sme len dobrí kamaráti,“ odvetila som. Hazza sa vynoril a stiahol ma pod vodu. Chvíľu sme sa tam máčali a máčali. Potom prišiel Otec a ostatok. „ Sandra, čo to zase vystrájate?“ spýtal sa otec. „ Harry si začal,“ ukázala som na neho. „ Hej!- Sandra?“ pozrel na mňa prísne Harry. „ OK, môžeme si za to obaja,“ odvetila som. Obaja sme vyšli von. Podali nám osušky a poutierali sme sa. Harry ma objal a bol celý mokrí.
Harry
 
Objal som ju, aby som ju nasral, pretože voda so mňa tiekla. A ona ma sotila späť do bazéna. No pekne. „ Dám ti osušku,“ ponúkla sa Taylor. Nenamietal som a išiel s ňou. Podala mi osušku. „ Čo máš s tou Sandrou?“ opýtala sa ma. „ Nič, mi spolu nechodíme, tak je jedno s kým budem chodiť,“ odvetil som jej. Radšej som odišiel k ostatným. Louis sa naháňa so Sandrou. „ Čo sa stalo?“ spýtal som sa. „ Netuším, ešte len som prišla,“ odvetila Pezz. Podišiel som k El. „ Čo sa stalo?“ opýtal som sa. „ Urazila jeho mrkvu,“ smiala sa El. potom to Louis vzdal. Sandra vyhrala. Nasadli sme do auta a vyrazili späť do hotela.
V HOTELY..............................
„ Dobre, choďte sa pripraviť a môžeme vyraziť,“ povedal Liam. Tak všetci sme sa išli pripraviť na dnešný koncert. So Sandrou sme išli do našej izby. Tam sme si prichystali oblečenie. „ Ideme naraz?“ spýtal som sa. „ Styles meníš sa na poriadneho kanca,“ povedala. Zosmutnel som. „ OK“ odvetil som. „ Ale iste, ideme naraz,“ povedala. Tak ja som sa išiel osprchovať a ona si chystala veci. Potom sme sa vymenili. Umyl som si zuby a obliekol som sa. Sandra vyšla zo sprchy už oblečená. Mala nádherné šaty. Len sa do nej nezamiluj. Ale ona je taká nádherná. „ Smiem ti robiť garde kráska?“ spýtal som sa jej. „ Iste, mať takého sex idola žien,“ odvetila. Ja a sex idol? Hm...........
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.