Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 26

15. 3. 2014

 

 
Sandra
Fotila som Harryho s fanynkami. Viem, že po novom roku sa musí vrátiť na turné po Amerike. Bude mi chýbať, ale nemôžem všetko zahodiť a ísť s ním. Mám ho rada, poznám ho a toho sa bojím. Ide mi hlavne o Taylor, ktorá konečne odpochodovala do preč. Jediné čo očakávam sú ďalšie problémy s ňou. Možno sa mi do cesty pripletie niekto iný, kto bude provokovať.
Pokračovali sme ceste do obchodu. Harry vytiahol papierik s potravinami, ktorý mu dala Anne. Nikdy som nebola tak unavená z nakupovania. Tie potraviny, bolo ich snáď ako mračien. Som rada, že sme to obaja uniesli.
Plné tašky sme položili na kuchynskú linku. Bola som zadychčaná ako pri dvojhodinovom sexe, ktorý by som teraz pravdepodobne nezvládla. Anne má dosť veľký predpoklad o nákupe. Pocítila som Harryho ruky na mojom páse., tak si ma pritiahol a pobozkal na temeno hlavy. „Zlatko, o tretej v noci nám ide lietadlo,“ šepol mi do vlasov. Prikývla som. Predsa je ešte len skoro päť hodín po obede. Harry ma stále držal za pás a ja som vykladala z tašky predo mnou nákup. Asi po pol hodine vykladania som sa rozhodla to ešte uložiť. Harry ma za ten čas nepustil. Dokonca ma aj teraz stále držal. „Idem to poukladať do skriniek,“ šepla som. „Kto ti bráni,“ usmial sa provokatívne. „Harry stále ma držíš,“ pozerala som mu do očí, ktoré mnou manipulovali. Pomaly sa ku mne tvárou približoval až sa dotkol jeho teplými perami mojich. Labužnícky pocit chutí asi ako jeho pery. To bola moja spása. Sladké, mäkké či horúce pery, stále to bol on. Usmiala som sa do bozku, ktorý nemal konca kraja. „Aký ste krásny,“ rozplývala sa Anne. Obaja sme sa od seba odtrhli a pozreli na Anne, ktorá sa usmievala ako slniečko. Ani sa jej nečudujem. Jej čierne vlasy jej spadali pozdĺž ramenami. V očiach jej iskrili hviezdičky. Jednoducho nádherné tak ako ona sama. Harry sa naklonil ku mne a dal mi rýchlu pusu na ústa. Usmiala som sa, zatiaľ čo sa on stratil vo dverách a nechal ma tam s Anne. Konečne som mohla poukladať ten nákup aj do skriniek. Pomalým tempom som to ukladala. Anne mi samozrejme pomohla. Nemala som toľko času sa s ňou porozprávať o samote. „Sandra? Čo budeš robiť, keď Harry odíde do Ameriky?“ spýtala sa ma podozrivo Anne. Čo má za lubom? No ani sama neviem. „Neviem, nemám nič v pláne, teraz budem mať v škole voľno asi dva týždne, to bude akurát týždeň potom ako odídu,“ mrmlala som tak aby ma počula. Nemám ani poňatia čo budem tie dva týždne robiť doma? Musím niečo vymyslieť. „Čo keby si prišla sem, strávime spolu aj s Gemmou nejaký čas,“ navrhla mi. Nie je to zlý nápad, poznáme sa dlho. Rodičom to vadiť nebude, Harry to vedieť nemusí. „Rada, ale Harrymu ani muk,“ povedala som jej. Venovala mi jeden z jej krásnych úsmevov. Prikývla a ďalej sme sa o tom nebavili. Rozprávali sme sa o všetkom možnom. Anne mi o Harrym rozprávala nejaké historky z detstva. Nikdy mi nehovoril o jeho detstve, ani som sa nepýtala. Poznáme sa, ale nie zas tak 100 %   ako mi ho rozpráva Anne. Ani neviem kedy sem prišiel Hazza. Všimla som si ho ako sedí na barovej stoličke a pozerá sa na nás dve. „Láska, ideme do postele? Ráno letíme?“ pýta sa ma. Musela som kývnuť na súhlas, pretože som unavená bola. Harry ma chytil za ruku a ťahal do postele.

PS: potešil by nejaký koment

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.