Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 25

20. 2. 2014

Nezabudnite si pustiť:D

 

 

 

 

 

Medzi časom u chalanov-

 

Niall

 

Harry so Sandrou šli do Holmes Chapel. Louis, Zayn a Liam chodia za svojimi polovičkami k Sandre domov. Takže sám som sa tu nudil, nemal som čo na práci a tak som tam chodil s chalanmi. O pár dní sa vraciame do Londýna. Zase sa začne ten pracovný kolotoč. Nahrávanie, koncertná šnúra.... Po pravde sa mi ani nechce, ale je to môj sen tak treba makať. Sedeli sme na gauči u Sandry. „Počujte, kedy sa vracia Sandra a Harry?“ spýtala sa El. Tie dve si dobre sadli. Všetci pozreli na mňa, vôbec netuším prečo. „No, Harry príde do Londýna a Sandra príde asi o dva dni,“ odvetil som im. Bol som s nima na letisku. Tak ďalej sme vládli v sieni ticha. Tak som rozmýšľal o Sandre a Harrym. Sú spolu šťastní, Harry ju aj dlho pozná, je veľmi nádherná, ale nie dosť dobrá pre mňa. Harry si ju zaslúži a ona zase jeho. „Ako to bude na Vianoce?“ spýtala sa Dan. A ako na jed zase oči padli na mňa. Čo som ja nejaký posol či čo? „Tak pokiaľ viem tak Hazza trávi Vianoce doma, mi by sme mohli byť spolu,“ navrhol som. „Dobre, Hazza ide domov a mi budeme v Londýne,“  odvetila Perrie. Tak naše Vianoce budú v Londýne. To bude jedla a to kopy jedla. Bože ako sa mi zbiehajú slinky. Zazvonil mobil. Konkrétne mobil El. „Prosím,“ rovno zapla reprák. „El, prídeme aj s Harrym zajtra domov, všetko prosím vás upracte a Niall neopováž vyjesť chladničku. A baby ideme na nákupy,“ všetko zo seba vydala v jednom dychu. El sa rozžiaril úsmev, Dan zatlieskala a Perrie sa tiež usmiala. No to teda bude. „Č osa stalo, že sa vraciate a obaja?“ nechápal som. „Vianoce trávim s Haroldom a jeho rodinou,“ objasnila hlavný dôvod. Potom zložila a mi sme sa dali do upratovania. Ja som sa vybral na poschodie a upratal ich izby. Nikdy som sa netrápil upratovaním, ale dnes je to výnimka. Upratoval som ako strhaný.

 

Harry

Sandru som presvedčil, aby bola u nás celé prázdniny, čiže aj na nový rok. Sandra volala domov a ja som sedel v kuchyni s rodinou. Už som bol nedočkavý, chcel som ju mať pri sebe. „Harry, predsa je tu nikam ti neutiekla,“ zasmiala sa Gemma. Prekrútil som očami. „Je tak zlatá, je iná ako bola pred tým,“ zamyslela sa mama. Musel som sa pousmiať, majú ju stále radi. „To máš pravdu, je krajšia, zábavnejšia a šikovná, odhodlaná,“ usmieval som sa. „Harold zase ma ohováraš?“ vošla do kuchyne San. Postavil som sa a objal ju zozadu. Venoval som jej bozk na líčko. Chvíľu sme tam tak stáli a rozprávali sa. Dohadovali sme sa, kedy prídeme. „Tak mi prídeme 23. a potom 26. pôjdeme do Londýna za chalanmi,“ povedal som. Všetci teda prikývli. Ja so Sandrou sme sa vybrali do izby a             šli sme sa pobaliť. Zajtra odchádzame do Dublinu. Balili sme sa asi hodinu, pretože Sandra mi vyhádzala kufor a ja som si ho musel zase zbaliť a všetko pekne ukladať. Neznášam to ukladanie a také piplanie. Postavil som sa pred ňu a pobozkal ju. Nechcem počúvať jej reči o všetkom možnom. „Harry prestaň, nevyhneš sa tomu,“ odvetila mi. Fajn, ako chce, nechal som ju tak a pokračoval v balení. Objala ma okolo pásu a ja som sa otočil k nej tvárou. Usmiala sa a ja som jej dával všetky moje bozky, kam sa len dalo. Cítil som sa inak, nikdy pred tým som si nemyslel, že spolu budeme niečo mať ale stačí len jedna chyba a je to inak. Bozky mi oplácala. „Harry?“ zakričala mama. To nemyslí vážne. Zase nám to prerušila. Mám na to nejaké šťastie?

„Áno mami,“ dotackal som sa do kuchyne. „Choď do obchodu,“ zavelila mi. To ako vážne? Šiel som sa obuť. „San idem do obchodu!“ zakričal som na ňu. „Počkaj ma idem s tebou,“ odvetila a už bola pri mne. Vyšli sme von a chytil som ju za ruku a mohli sme ísť.  Cesta ani dlho netrvala. Keď som už tu, tak zájdem do pekárne, kde som kedysi pracoval, aspoň navštívim staré známe. Usmial som sa. Mama mi dala lístok, s potravinami.

V obchode som stretol pár fanyniek, ktoré chceli podpis a fotku. Sandra sa usmievala a fotila nás s radosťou. To dievča má v sebe toľko energie, ktorá by sa zišla aj mne. Neznášam, ak ma niekto stále otravuje, nie žeby mi vadili fanynky, ale niekedy je toho aj na hviezdy moc. Po novom roku ideme zase na turné po Amerike. Všetok čas chcem stráviť s ňou, chcem ju cítiť pri sebe keď sa prebudím, chcem cítiť šteklenie jej krásnych vlasov.

 

PS: Dnes len tak krátka, pretože nemám dopísanú ďalšiu časť, ale dnes sa na to vrhnem a zajtra pridám dlhšiu. Teda ak o to budete stáť.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.