Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 22

 

DOMA.............

„ Mama je s otcom, dnes nepríde domov,“ povedala mi. tým lepšie. Začala ma bozkávať. Jéjda, skoro som spadol. Zobral som ju na ruky a odniesol do izby. Položil som ju na posteľ. Bozkával som ju po celom tele. Jej šaty som rozopol a hodil ich na zem. Mojim telom výrila sexuálna túžba po jej tele. Bol som nadržaný ako nikdy predtým. Túžobne som ju začal bozkávať. Pomaly som sa presúval k jej krku, na ktorom som zanechával veľké množstvo červených fliačikov ( cucflek). Celým telom mi pulzovalo moje pápierko. Chcel som ju tu a teraz. Postavil som si ju ku stene a nadvihol na ruku a opatrne som do nej vnikol. Od slasti vzdychala a ja s ňou. Potom sme sa presunuli do postele. ............

Ráno som sa zobudil skoršie ako ona. Tak som sa obliekol a išiel dolu do kuchyne. Na moje prekvapenie bol v kuchyni Louis a Zayn. „ Čaute, čo vy tu?“ spýtal som sa ich. „ Ahoj, mi tu za babami,“ odvetil Tommo. Ignoroval som ich a išiel do chladničky.  Vybral som si odtiaľ mlieko a nalial som si ho do pohára. „ Hazza, čo ste robili, keď ste prišli domov?“ vypytoval sa Louis. No toto. „ Teba to zaujímať nemusí,“ povedal som mu. „ Hm... určite to mali,“ pošepkal Louis Zaynovi. Čo sú taký zvedaví. Potom prišla dolu aj Sandra. „ Čo tak skoro?“ spýtal sa jej Zayn. „ Žeby škola?“ odvetila. To vážne musí ísť aj dnes do školy? Veď zajtra je sobota.  Podišiel som k nej a objal ju. „ Naozaj musíš ísť do školy, je piatok,“ šepkal som jej do uška. „ Možno, ak vynechám jeden deň sa nič nestane, len niekto zavolajte Niallovej mamke,“ povedala. Konečne, jeden celý deň je len a len moja. Dal som jej pusu na líce. Potom zbehli dolu aj baby. Pozdravili sme sa a išli naspäť do izby. Za sebou som radšej dvere zamkol. „ Tak, čo budeme celý deň robiť?“ spýtala sa ma. „ No, mohli by sme byť tu v izbe a pozerať filmy,“ navrhol som. Prikývla. Najprv sme si dali dáku komédiu. Posadil som sa k nej na posteľ a a objal ju. V objatí sme pozerali ešte tak päť filmov. Neviem ani ako, ale sme obaja zaspali.

Niekto surovo zaklopal na dvere. Obaja sme sa strhli.

 

Sandra

 

Pozerali sme filmy a ani neviem ako sme obaja zaspali. Niekto surovo zaklopal na dvere a obaja sme sa strhli. Postavila som sa z postele a išla otvoriť. Hazza si zavrel očká a znovu sladko spinkal. Vo dverách stál brontový Louis. „ Čo horí?“ zívla som si. „ Nie!- asi hodinu sa vám tu snažím doklopať!“ vyštekol na mňa. „ Spali sme , čo chceš?“ spýtala som sa ho. „ No, potrebujeme Harryho, dnes máme autogramiádu,“ oznámil mi. „ O koľkej?“ spýtala som sa. „ Za pol hodinu,“ odvetil. „ Tak ho choď zobudiť,“ povedala som mu. Vošiel dnu a išiel k posteli. Štuchol do neho ale nič. „  Harry, vstávaj!“ kričal Louis. „ Louis, daj mi pokoj,“ hodil po ňom vankúš. No dobre, pomôžem mu trocha. Podišla som k posteli. Zohla sa k nemu. „ Láska, vstávaj,“ dala som mu pusu. Harry otvoril oči a usmial sa na mňa. Vyklohnil sa z postele a dal mi pusu. „ Nemohla si to urobiť skoršie?“ spýtal sa Louis. „ Nie, vy ho budete budiť, tak si zvyknite,“ povedala som mu. Louis vysvetlil Harrymu o čo ide. Ja som sa zatiaľ vybrala do kúpeľne.  Moc sa mi s nima nechcelo, ale ak tam bude Taylor idem. Zašla som do sprchy. O pár minút dobehol za mnou aj Harry. „ Musíme si pohnúť,“ povedal a usmial sa. Tak sme sa spolu osprchovali a išli sme sa obliecť. Obliekli sme sa a išli dolu. Ostatní tam na nás čakali. „ Kde ste, budeme meškať,“ zúril Liam. „ Zaspali sme,“ odvetili sme naraz. Liam nás všetkých súril do auta. Nasadli sme  a po pravde som bola aj unavená.

 

 

1003552_542033295876291_1629628305_n.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.