Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 20

1. 1. 2014

 

Toto ma vytočilo, ako si môže myslieť, že mi ide o krásu, ide predsa o to čo má vnútri. Chcel som zasiahnuť, ale Sandra dala El znamenie a ona ma zadržala a dala mi ruku pred ústa. „ Moja milá zato že si pekná, neznamená že sa mu páčiš, v živote nejde o peniaze a za to že mu dáš lásku?- to si rovno môžeš povedať, že si len úbohá!“ skríkla. Určite povie to čo si myslím, takto som im to nechcel povedať ale inak to nejde. „ Vážne, čo by si mu dala ty!“ spýtavo vrešťala Taylor. „ Ja, mu dávať nič nemusím, lebo som mu dala celé moje srdce, to je niečo, láska nestačí, ak ho neľúbiš v srdci tak to nič neznamená,“ povedala už mierne kľudne. „ Čo chceš povedať tým, že dala si mu srdce?!“ zvolala. Vyšmykol som sa El spod dozoru a pribehol som k Sandre. „ Tým chce povedať, že spolu chodíme, dnes sme vám to chceli povedať no iba chalanom, lebo baby to už vedia,“ povedal som a pritiahol si ju bližšie. „ A koľko ste už spolu?“ spýtal sa Louis. „ Týždeň,“ povedali sme naraz. „ Tak preto bol Hazza taký šťastný,“ svitlo Louisovi. Taylor sa odula a odišla preč. Mňa ani netrápi čo si myslí. Milujem Sandru a aj budem. „ Sandra, nedlžíš nám náhodou niečo?“ spýtali sa jej Niall so Zaynom. „ Ďakujem, ak by ste mi nič nepovedali neskončilo by to takto,“ objala ich. Nepýtal som sa radšej nič. Všetci sme si posadali a ja som si sadol k Sandre a objal ju. Vyzerala veľmi šťastne. A kto nie, veď sa postavila Taylor, nik sa jej neopovážil postaviť. To je pre ňu nezvyk ale kašlať na Taylor. Som veľmi rád, že je taká odvážna, trochu sa aj zmenila. Ale inak je to stará Sandra akú poznám. „ Tak, dnes na koncerte budete baby vo VIP zóne,“ povedal Zayn. „ Počkať, ja tam nebudem s Taylor,“ zapojila sa Sandra. „ Veď nebudeš, nemáme tu maskérku a ani kostymérku,“ povedal Niall. „ Potešili ste ma, ale prečo ja?“ nechápala. „ Lebo tvoj otec to nakázal,“ usmial som sa na ňu. Prikývla. Budem ju mať na očiach. „ Sandra?- máš tu šaty na koncert?“ spýtal som sa jej. „ My sme jej ho zobrali, má ho hore,“ povedala Dan. Sandra sa postavila a tryskom bežala do Niallovej izby aspoň myslím. Potom už len zhora počul a aj ostatní hádku. Zase sú v sebe. „ Boha, čo ti to napadlo!- načo ti to je dobré?“ kričala Sandra. „ Ideme hore chalani, lebo to bude asi aj bitka,“ donútil som ich vstať. Všetci sme vyšli hore a skoro som odpadol. Taylor dala Sandre facku. „ Čo som hovoril,“ vzdychol som si. „ Zoberte Taylor a ja s Louisom Sandru,“ povedal som im. Zobral som s Louisom Sandru a ostatný Taylor. Sandru sme zaniesli dolu k babám. Mala totálne veľké nervy. Myslel som, že ma kopne alebo čo. Posadil som ju na gauč a baby si sadlo okolo nej. „ Prisahám bohu, že ak ju znova uvidím ju zabijem!“ zúrila Sandra. „ To bude v poriadku,“ upokojovala ju El. „ Si, si istá, lebo tieto šaty stáli 500€,“ povedala a ukázala jej šaty.
 
Sandra.
Išla som si zobrať šaty do Niallovej izby. Boli na posteli. Pozrela som sa lepšie a oni boli zase roztrhané. Taylor, zase to urobila. Išla som k nej do izby. „ Aké máš právo mi roztrhať šaty,“ precedila som cez zuby. „ Aké máš ty právo mi ukradnúť frajera,“ povedala. „ Veď ste spolu už nechodili,“ povedala som mierne nasrano. „ To si myslíš len ty,“ odvetila s úsmevom na perách. „ Boha, čo ti to napadlo!- načo ti to je dobré?“ kričala som na ňu. Skrátka mi došli nervy. Potom mi dala facku, myslela som, že ju tam zabijem. Chalani prišli akurát v čas. Mňa zobral Louis s Harrym do obývačky a posadili ma na gauč. Okolo mňa sa zhromaždili baby. „ Prisahám bohu, že ak ju znova uvidím ju zabijem!“ zúrila som ako besný pes. „ To bude v poriadku,“ upokojovala ma El. „ Si, si istá, lebo tieto šaty stáli 500€,“ povedala som a ukázala na šaty. Harry sa len na ne pozrel. Krútil hlavou. „ A teraz si čo oblečieš na koncert,“ povedala Pezz. „ Nič, lebo nikam nejdem,“ povedala som ešte urazene. „ Ale ideš, žiadna krava ti to zakázať nemôže, po ceste ti kúpim nové šaty,“ povedal urazene. Potom si sadol ku mne a dal mi pusu na líce. „ Mi sa ideme nachystať.“ Povedali baby. Ostala som tam len ja a Harry. „ Poď, pomôžeš mi s oblečením,“ ťahal ma hore Hazza. Dotiahol ma do jednej z izieb, tam mal už veci. Samozrejme, že zamkol. „ Minule mi do izby vpálil Tommo,“ povedal. Nedalo sa na tom nezasmiať. Potom išiel do sprchy a ja som si sadla na posteľ. Čím som si zaslúžila takého chlapa ako je on. O pár minút vyšiel. Na sebe mal len osušku. Približoval sa ku mne. „ Si sexi,“ stiahla som mu osušku. Harry sa na mňa šibalsky usmial. Viem čo chce. Poznám ho dosť dobre. Dal mi pusu a opatrne ma položil na posteľ. Začal ma bozkávať a zapojil aj jazyk. Ale aj všetko pekné sa skončí, lebo niekto zaklopal. Ešte, že zamkol, lebo by nám sem vtrhol. „ Ešteže som zamkol,“ pošepkal. Skryl sa pod perinu a ja som musela ísť otvoriť. „ Mrkvičky, ideme,“ povedal Louis. „ Mi prídeme neskoršie, Sandra si ide kúpiť ešte šaty,“ povedal Hazza. „ OK, asi sa zdá, že som niečo prerušil, čaute,“ odišiel Tommo. Zatvorila som dvere a zamkla ich. Vrátila som sa k Harrymu na posteľ a pobozkala som ho. Chcela som už vstať ale on ma stiahol späť. „ Kam si myslíš, že ideš?- ak to nedokončíme, nebudem sa môcť sústrediť,“ pošepkal mi. „ Levíček, fakt už musíme,“ povedala som mu. „ Cica, ty ma tak vzrušuješ a potom sa nedokážem ovládať,“ vravel mi. či chcel a či nie musel sa postaviť a ísť sa obliecť. Pekne sa obliekol a mohli sme vyraziť. Nasadli sme do auta a vyrazili. Prvá zástavka sú obchody.
Harry mi vybral asi tie naj sexi šaty aké tam mali. Boli pod zadok a červenej farby. Pekne ma rozmaznáva. Potom sme sa vybrali do arény. Tam nás všetci už čakali. Keď ma uvideli chalani si zapískali a pregúlili očami. Harry si ma pritiahol bližšie. „ Neslintajte, tá je moja,“ povedal vážne Harold. „ OK, nikto ti ju nekradne,“ odvetil Zayn. No potom prišli baby a chválili Hazzu, že pekné šaty vybral. Poprosila som Pezz aby mi pomohla s chalanmi. Nenamietala a súhlasila. Tak najprv oblečenie. Všetko sme prehrabali ale nič normálne sme nenašli. „ Pezz, vymyslime si niečo samé, nič poriadne tu nie je,“ navrhla som jej. „ OK,“ odvetila. Ja som si zobrala do parády Zayna a ona zase Hazzu. Zayn si obliekol modré rifle s bielim tričkom a ako k elegancii som mu dala čiernu koženú bundu. Harry mal na sebe čierne rifle, šedé tričko a biele sako. Vyzeral sexy. Niallovi som obliekla trhané rifle, zelené tričko a tmavú mikinu, na ktorej mal vyhrnuté rukávy. Pezz obliekla Louisovi tiež čierne rifle, biele tričko a modrú koženú bundu. Nakoniec mi ostal Liam, ktorému som dala niečo ľahké, ako je modré tričko s červeným sakom a červené rifle. Potom nasledoval make-up. Spolu s Pezz sme to zvládli. Chalani museli ísť na pódium a ja s Pezz sme išli k babám. Chalani vyšli na javisko a všetci boli normálne v šoku. Všetky baby vraveli, že vyzerajú sexy. „ Samozrejme, že sme sexy, keď nás obliekala moja frajerka,“ povedal Hazza. „ A moja frajerka,“ pripojil sa Zayn. Potom začali spievať. S babami sme sa rozprávali a celý čas som ignorovala Taylor. „ Vy ste dobré, naozaj vyzerajú lepšie,“ pochválila nás Dan s El. „ Ja by som ich upravila lepšie,“ povedala Taylor. „ Keď si taká múdra, tak si mala ísť,“ odula som sa na ňu. „ Samozrejme, že mám lepší vkus v móde,“ chvastala sa Taylor. Nemienim sa s ňou hádať a tak som sa postavila a išla odtiaľ preč. Aké ma ona právo sa tu povyšovať nado mňa. Nie je nič viac ako ja. Krava sprostá.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.