Choď na obsah Choď na menu

Normal boy 12-13

2. 11. 2013

 

Harry
 
Sandra si upratovala oblečenie s nákupov a ja som si sadol k TV. Aj som premýšľal či ma má rada. Po chvíli si sadla priamo vedľa mňa. Oprela si hlavu o moje rameno. Takže ma má rada. Usmial som sa, pretože ma má rada. „ Harry, kde je môj otec?“ spýtala sa. „ Išiel do Mexika, tam budeme mať koncert,“ odvetil som. „ Ako mám teraz napísať tú esej?“ rozmýšľala. „ Porozprávam ti o jeho práci,“ navrhol som. „OK“ odvetila. Tak som jej rozprával o jeho práci. Pozorne ma počúvala a zapisovala si každé moje slovo. Potom sme konečne skončili. „ Harry, nepôjdeme niekam von?“ spýtala sa ma. „ Nechce sa mi,“ odvetil som jej. „ Zajtra odlietam, prosím,“ pozrela sa na mňa psím pohľadom. Jej nemôžem odolať. Mám ju príliš rád. „ OK,“ odvetil som jej. Chytila ma za ruku a ťahala do haly. Tam sme stretli Dan a Liama. Usmievali sa ako slniečka. „ Kam to idete?“ spýtal sa Liam. „ Ideme niekam von, zajtra odlietam,“ povedala San. „ Idete s nami?“ spýtal som sa ich. „ Samozrejme, veď som nemala čas byť so Sandrou,“ povedala Dan. Tak sme išli najprv do baru, kde sme pili len malinovku, potom sme išli do kina, baby chceli nejakú romantiku. Potom sme išli na prechádzku do parku. Baby išli pred nami a rozprávali sa . „ Harry, čo k nej cítiš?“ spýtal sa Liam. Jemu sa klamať neoplatí. Poviem mu pravdu. „ Mám ju rád, posledné dni trávime spolu veľa času a zamiloval som sa, no ona ku mne cíti len priateľstvo, ale neverím jej,“ povedal som. „ Myslím, že ťa má rada, ale bojí sa toho,“ odvetil Liam. Čo ak má pravdu. Bojí sa ma milovať? Čo jej bráni. Baby išli pred nami a rozprávali sa. Ja som len niečo počul. „ Spadli mu tepláky a to si ani nevieš predstaviť, moja mama na neho pozrela ako na idiota,“ povedala Sandra. Dan sa rozosmiala až plakala. To si odpyká. Zobral som ju na ruky a hodil do fontány. Celá bola mokrá. Nevyzerala veselo, skôr nasrano. Vyšla z fontány a išla ku mne. Postavila sa predo mňa a strelila mi takú silnú facku až mi slza vybehla. Potom ma obišla a celá mokrá išla preč. „ Harry, to si nemal,“ povedala Dan. „ Na čo čakáš, bež za ňou,“ povedal Liam. Tak som sa rozbehol do hotela.
 
Sandra
 
Nasraná som išla do hotela. Niekedy to fakt preháňa. Ale nehnevám sa na neho. V hale boli všetci ostatní. „ Kde si sa kúpala?“ smial sa Zayn. „ Drž hubu!“ zvolala som. „ Kde si sa takto z močila?“ spýtala sa El. „ Šmaril ma do fontány,“ povedala som. „ No, tak to si sa osviežila,“ povedal Louis. Ešte chvíľu som sa celá mokrá s nima rozprávala. Potom sa zjavil vo dverách Harry. Podišiel ku mne a objal ma. „ Prepáč, nechcel som,“ ospravedlnil sa. „ Nehnevám sa, na teba,“ odvetila som mu. Usmial sa a ja som sa išla prezliecť. Vošla som do izby a dala som si šaty. Rovno som si aj išla zbaliť, keď zajtra už odchádzam. Všetky veci som si poukladala do kufru a položila som ho k dverám. Niekto zaklopal. „ Ďalej,“ povedala som. Dnu vstúpil Louis. „ Chcem sa s tebou porozprávať,“ povedal. „ Počúvam,“ povedala som. „ Prečo to robíš Harrymu, má ťa rád a ty jeho,“ vravel. To prišiel len kvôli tomu. Ah. „ Louis mám ho rada ako brata, obľúbila som a trávim s ním veľa času, ale láska to nie je,“ povedala som mu. „ Rob ako myslíš, ale popremýšľaj,“ povedal a odišiel. Možno má pravdu. Alebo nie. Mám ho rada, ale naše priateľstvo je pre mňa dôležitejšie. Nechcem ho zničiť. O chvíľu sa dvere otvorili a tam bol Niall. Mám ho rada, je zlatý. „ San, pôjdeme sa prejsť?“ spýtal sa. „ Čo sa stalo, že ma voláš von?“ spýtala som sa ho. „ No zo Zaynom sme s tebou nestrávili čas, tak by sme mohli ísť do baru,“ povedal. So Zaynom? Prečo nie? Idem, veď Harry tu ani nie je, nemám s kým ísť von. „ Ideme,“ povedala som. Zobrala som si mikinu a išli sme po Zayna. Ten bol nachystaný a išli sme cez park. Prechádzali sme sa zatiaľ v tichosti. „ Sandra, nevieš čo je s Harrym, trávite spolu veľa času, tak či to nevieš?“ spýtal sa Zayn. „ Harry je zamilovaný, ale nechce to vzdať,“ povedala som. „ Ktorá baba by bola taká sprostá a odmietla ho,“ zasmial sa Niall. „ Ja,“ povedala som. Obaja boli prekvapení. „ Ja nemyslel som to zase tak,“ povedal. „ To je OK,“ odvetila som. Možno preto ma má rád, že ho odmietam. Možno len preto, lebo so mnou trávi všetok čas. „ Prečo si ho odmietla?“ spýtal sa Zayn. „ Nechcem zničiť naše priateľstvo,“ povedala som. „ Sandra, nič nezničíš, priatelia ostanete, len si dáte pár krát pusu, nebráň sa tomu, inak to oľutuješ,“ povedal Niall. „ Máte pravdu, len je toho na mňa teraz dosť, časom sa to stane samé,“ povedala som. Som rada, že mi otvorili oči. Musím si to premyslieť.
 
13 časť
Vošli sme do baru a našli si miesta. Objednali sme si. Barmanka nám priniesla nápoje. „ Nie je tam Harry?“ spýtal sa Niall. „ Je, a dáka štetka ho drží za stehno,“ povedal Zayn. „ Sandra choď za ním,“ povedal Niall. Tak som sa postavila a mierila k nemu. Chalani ma pozorovali. Ako sedel som ho objala. „ Čo tu robíš fešák,“ spýtala som sa ho. „ A čo tu robí moja cica?“ opýtal sa. „ Nebol si v izbe ak ma zavolal Niall so Zaynom do baru,“ povedala som mu. „ Niall a Zayn?“ spýtal sa. „ No, nejaký problém?- a chcela by som sa s tebou porozprávať,“ povedala som. Tá štetka odišla radšej preč. Harry ma zatiahol dozadu, aby sme mali pokoj. „ O čom chceš rozprávať?“ natešene sa spýtal. „ No, dnes bol za mnou Louis, dokonca aj Niall so Zaynom mali menšie pripomienky, a tak som premýšľala o tom ako ma máš rád, pravdu povedať aj ja ťa mám rada,“ vravela som. „ Ale?“ spýtal sa. „ Ale, nechcem zničiť naše priateľstvo,“ povedala som. Šokovane na mňa pozrel. „ Nič nezničíš, stále budeme naj priatelia,“ povedal. „ Premyslím si to,“ povedala som. Dopili sme a ja som išla späť do hotela.
V hoteli.................................................................................
Vošla som do izby a zaľahla. Okamžite som zaspala. 
Ráno som sa zobudila okolo siedmej. Nechcelo sa mi spať, tak som sa prechádzala po izbe. Stále som mala v hlave to čo som mu povedala. Milujem ho a vždy budem. Neviem čoho sa bojím. „ Sandra, prestaň,“ frflal Hazza. „ Harry, nechce sa mi spať,“ povedala som mu. „ Za to nemusíš budiť ostatných,“ zamrmlal. „ Prepáč,“ odvetila som. „ Poď si ľahnúť ku mne,“ povedal. Nenamietala som a priľahla som si k nemu. Objal ma. „ Harry, premýšľala som o tom včerajšku, a moja odpoveď je áno,“ povedala som. „ Ľúbim ťa,“ šepol. „ A ja ťa ľúbim,“ odvetila som.
Po chvíli som zaspala.
 
Harry
 
Keď som sa vrátil späť do izby Sandra už spala. Ľahol som si do postele a zaspal. Ráno som sa zobudil na kroky. Sandra chodila po celej izbe.
„ Sandra, prestaň,“ frflal som. „ Harry, nechce sa mi spať,“ povedala mi. „ Za to nemusíš budiť ostatných,“ zamrmlal som. „ Prepáč,“ odvetila. „ Poď si ľahnúť ku mne,“ povedal som. Nenamietala a priľahla si ku mne. Objal som ju. „ Harry, premýšľala som o tom včerajšku, a moja odpoveď je áno,“ povedala mi a ja som žiaril šťastím. „ Ľúbim ťa,“ šepol som jej. „ A ja ťa ľúbim,“ odvetila mi. Po chvíli zaspala. Ja som nemohol po tomto zaspať. Celý čas som bol šťastný. Pozrel som sa na hodiny a bolo deväť hodín. Za chvíľu Sandra odlieta. Musím ju zobudiť. Dal som jej pusu na líce. „ Sandre je deväť hodín,“ budil som ju. „ Čo?“ vybehla z postele. Išla do kúpeľne a o pár minút bola pripravená. Na chvíľu som si ju zastavil a pritiahol som si ju k sebe. „ Harry, zmeškám let,“ povedala som. „ Nič nezmeškáš, láska,“ povedal som jej. „ Naozaj musím ísť a toto si necháme len pre seba,“ povedala mi. Chápem ju, bojí sa. „ Dobre, ale bez pusy ťa nikam nepustím,“ vravel som. Dala mi pusu, vôbec som nechcel aby ma prestala bozkávať, ale v tom niekto zaklopal na dvere. Odtiahol som sa od nej a išiel otvoriť. V dverách stál Louis. „ Tak, mrkvičky, ideme na letisko,“ povedal. „ Počkaj nás dolu, len si zoberiem kufor a idem,“ povedala Sandra. Louis odišiel a ja som sa vrátil k predchádzajúcej činnosti. Pobozkal som Sandru. „ Už musím ísť,“ povedala. „ Počkaj, ešte jednu pusu, na letisku ti ju nebudem môcť dať,“ vravel som jej. Dal som jej poslednú pusu. Zobral som jej kufor a išiel som s ňou dolu.
 

Čakám KOMENTÁRE!!!!!!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.