Choď na obsah Choď na menu

Never let you go 6

30. 7. 2016

Všetky potrebné veci pre záchranu a kšeft máme pri sebe. Dylan s chalanmi sa vybral na zdĺhavú cestu. Ja a ostatok sme nasadali do áut. Plán znel inak ako bol najprv nachystaný ale je to Elysander, takže nebudem vôbec prekvapená ak sa niečo dojebe. Moja hrdosť a to moje ego je asi jediná vec, čo nás posúva ďalej. Justin nebol extra rád nad mojím velením, ale sám súhlasil s mojou nadriadenosťou. Som naozaj šťastná, táto práca mi chýbala a je jasne dosť nebezpečná. Nevadí, pre mňa je hlavné, že sa môžem vyriadiť. Čakala som, že to bude jeden sklad kde pretrvávajú kšefty a ani som sa nemýlila. Vždy keď sme boli tu, sme kšeftovali v tomto opustenom sklade.

„Prečo to musí byť práve tu,“ zabrbala Mike nesúhlasne. Nemáme obaja na toto miesto dobré spomienky. Učila som ho presne to čo oni mňa. Vedela sa skryť bez problému. Dokázal chodiť ako duch, ale keď ho postrelili všetko sa stratilo. Doteraz nič z toho nechce robiť, dobre vime, že to v ňom je stále a chýba mu to. „Mike, viem, že ti to chýba, tak sa spamätaj a buď ako pred tým, nechcem, aby sme niekoho viezli zraneného či mŕtveho,“ uškrnula som sa na neho. Je jasné, že ma chápe, máme rozum rovnaký, ale ja neskrývam city. Poviem pravdu a je mi jedno ako je krutá. „Sestrička, nenechám ťa zabiť,“ dal mi menší bozk na pery, ale taký súrodenecký. Prisahám, že ak by nebol môj brat by som sa s ním aj vyspala. Neverili by ste aký je sexy. „Presťaň ma vyzliekať očami, je to nechutné, si moja sestra,“ áno, dobre vie na čo ja myslím. Ale je tak sexy až mi je zle. Fajn, prestaň sa tu nad ním rozplývať, vážne je to divné. „Ségra,“ okrikol ma Mike. Neodolala som a usmievala sa ako decko. Naklonila som sa k nemu. Aby som mu mohla niečo pošeptať. „Ak by si nebol môj brat by som ťa pojebala, dlho nad tým premýšľam,“ dala som mu pusu na líce. Vyzeral byť vykoľajený ani sa mu nečudujem. „Tak ma nesklam,“ sykla som. Mike poslušne prikyvoval. Možno myslel presne na to isté ako ja. Nevadí, dokončíme toto a budeme sa môcť vrátiť domov. Mamka nás nevidela celé dva dni, ale dali sme jej predom vedieť kde sa nachádzame. Chce si s nami o niečom pohovoriť. Samozrejme sa teraz musím sústrediť na tento dej úlohy. Plán som im znova opakovala. Jeho gorily to najprv omrknú tu vonku a potom vnútro. Preto Mike, sa má skryť tak perfektne ako len vie, preto som ho tak provokovala. Keď je vyvedený z mieru mu to ide najlepšie.

Justin ma nasledoval tak ako aj Fredo. Na hlave som mala kapucňu, len aby ma nespoznal. Chlapi šli na svoje miesta a Mike nebol výnimka. Kráčali sme s prázdnym kufríkom v ruke. Nedám mu peniaze a už duplom nie za to čo urobil bratovi. Bola som tak naladená až som sa klepala. „Kludni sa Meg,“ syčal Justin. Len som prikývla. Opatrne už otváral dvere od skladu a mňa prestala ovládať panika. Myslela som len na Mikea a na to ako ho mám strašne rada. Je pre mňa dôležitý a som ochotná zomrieť pre neho lebo on mi za to všetko stojí.

 

Všade tma, nevidela som ich ale cítila. Ten smrad som rozoznala nech som kde som. Vedela som presne ich pohyby a ich kroky. Nebol pre mňa problém dať dole jeho mužov. Cítila som tú smradľavú voňavku, je to Tomas. Presne ten, ktorý mi bol vtedy ako bratom. Ale tomu je dávno koniec. Cvičili ma aj na takéto prípady. Musela som sa len viac sústrediť. Ešte pred tým ako sme sem vošli som im vravela nech ma neoslovujú menom. Teraz sa to hodí inak by som nemohla urobiť toto. Napriahla som nohu a kopla Tomasa presne do brucha. Cítila som ako sa zapotácal a päsťou som ho trafila do oka. Pocítila som úzkosť vánku, nikto je za mnou. Jak som sa otočila som rukami vrazila do hrude osobe oproti mne. Ztuhla som na mieste, lebo ten niekto bol Mike, ako som to vedela? Poznala som tú hruď, veľa krát som do nej bušila. Zohla som sa k nemu a strachom sa nechala pohltiť. „Čo tu robíš,“ zašeptala som. „Robím to čo si mi povedala,“ zašeptal späť. „Ale máš byť vonku,“ zamrmlala som. Mike sa ku mne len napriahol a pritiahol si ma za krk k sebe. Mali sme o seba opreté čelá a zhlboka sme obaja dýchali, bála som sa toho čo chce urobiť. A urobil to čo som najmenej čakala. Pobozkal ma. Môj brat ma pobozkal nie ako sestru ale ako niekoho koho miluje, proste ako niekoho cudzieho. Prestala som sa tomu brániť, proste som sa mu oddala. Strčil mi jazyk do úst a ja som spolupracovala. Cítila som sa lepšie a odvážnejšie. „Pokračujeme, ľúbim ťa Mike,“ a pokračovala som. Vedela som že už odišiel a pokračoval v svojej práci.

Niekto bol predo mnou a tak som neváhala a bez rozmyslu som ho skopala a rezla nožom. Som si istá, že to nikto od nás nie je.

 

A takto som dala dole ale ďalších desať jeho ľudí. Rozsvietilo sa a ja som mohla aj cez kapucňu vidieť moje dielo. Justin a Fredo na mňa ohromene hľadeli. Pokrčila som len ramenami. „Kto to spravil! Moji najlepší ľudia,“ vrčal. Naozaj bol nazúrený, ale pokiaľ nevie, že som to bola ja tak mi je to jedno. „Bieber, kde sú moje prachy,“ vrčal. „Kde je môj brat?“ zaujato sa spytoval Justin. Je vidno ako sa na neho teší, no zároveň sa o neho bojí. Bála som sa, že to nevíde. Zazvonil mi mobil. Dala som si ho k uchu a len vzdychla. „Máme ho, ideme domo,“ Dylan. To bola slasť počuť. Presne toto je môj čas. „Bohužiaľ ho nikdy nenájdeš, skape presne ako ty,“ syčala z neho zlosť. Bože jak ho ja nenávidím, nechutný jak praslica. Najradšej by som ho zabila. Spokojne som sa usmievala.

 

„Ak by skapal by som tu nestála len tak,“ môj hrubý a zároveň drsný hlas sa ozval miestnosťou. Elysander sa na mňa pozeral. S pod kapucne mi spadli vlasy a on sa len obzeral. Nevedel kto som. „Si sa znížil na babu v tíme?“ začali sa všetci smiať z jeho skupiny. Dala som si dolu kapucňu, aby vedel s kým má tú česť. Ako na zavolanie stíchol. V očiach mal ten jeho vražedný pohľad, on sa ma nebál ako ostatný, pretože vedel aká som. Ale nevie čo som schopná spraviť pre ostatných. Nie som bezcitná špina ako si myslia ostatný. „Tak ty si zložila mojich mužov Megan,“ uškrnul sa. Kývla som na súhlas. „Jaxon, je v mojich rukách,“ zamrmlal Elysander. Justin sa napol a vedela som, že to nevydrží. „Ak by bol v tvojich rukách nestála by som tu, nedobila som 10 tvojich mužov, nepostavila by som sa pred teba, ale postavila som sa za Mikea a pomstím ho,“ zamrmlala som ako by bol mŕtvy ale on nie je.

 

Vedela som ako on zareaguje. Presne vedel, že som ho oslobodila. On na do mnou nedokáže vyhrať. Verím si, pretože som niekto, kto dokáže nemožné.  Na jeho tvári som videla mračenie, na tej mojej zase víťazné šklebenie. „Stále tá stará Megan, ktorá má plán B vždy v rukáve,“ zamrmlala si skôr pre seba. „Nezmenil si spôsoby, mohol si zmeniť aspoň mužov,“ zasmiala som sa. Sme ako starý známi. Ale s tým, že stojíme oproti sebe.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.