Choď na obsah Choď na menu

Never let you go! 4

30. 6. 2014

 

Justin

 

Musím si ísť niečo vybaviť. Máme jedno stretnutie a mám nového chalana, ktorého musím zaškoliť. Tak som si teda zobral Rayna, Twista a Dylana. Samozrejme šiel aj Mike. Nasadli sme do môjho pekného autíčka a vyrazili sme na pre dom dohodnuté miesto. Chalanom som určil pokyny, ktoré musia dodržať. Tento kšeft by nám zarobil jeden milión dolárov. To je dosť peňazí. Musíme ho nejako odrbať. Moje zbrane mu nedám, nechcem prísť o zbrane, ktoré sú určené na zabíjanie. Stáli sme pred budovou skladu, kde sme si dohodli stretnutie. Určite nás chce ojebať, ale ja mu to nedovolím. Gasparo je veľký parchant, je v zozname najsilnejších mafiánov sveta hneď druhý. Prvá je nejaká baba, jej meno mi je neznáme. Ani sa o to nestarám, pokiaľ nie je Gasparo jednotka, nič mi nehrozí.

Vošli sme do skladu, všade bola tma. Zrazu sa zasvietilo a pred nami stál samotný Gasparo. Na tvári mal jasný úsmev, čo neznačí nič dobré. Toto bude ale prestrelka. „ Ale samotný Justin Bieber a jeho parta,“ odvetil s nechuťou. Odfrkol som a čakal čo sa udeje. „Kde sú zbrane?“ spýtal sa jeden z jeho týmu. Gasparo len prikývol, sám je nedočkavý. „Sú tam kde sú, najprv prachy,“ povedal som jemne. Naozaj si myslí, že som až tak sprostý? Nikto nebude klamať Justina Biebera! Som predsa nejaký ten šéf, musím si vybudovať rešpekt aj u iných. „Daj mi ich,“ vyštekol Gasparo. „Moc by si chcel,“ vypľul zo seba Mike. Musel som sa usmiať, ten chalan má grády. „Ale, koho to tu máme, Mike sa nám vrátil,“ usmial sa Gasparo. Oni sa poznajú? Ako je to možné? Ah, nikdy nič neviem, asi sa mám čo učiť. „Gasparo, rád ťa vidím,“ usmial sa Mike. To je teda novinka. Ako mi mohlo toto ujsť? „Ale, chcel si ma zabiť Bieber?“ zavrčal Gasparo a hodil predo mňa Chaza, Davida a Freda. Ako sa sem tí dementi dostali? Iba ma do problémov dostali. Ani som sa nenazdal a všetkých nás držali v pasci muži, ktorí ho počúvali. Naozaj je špička. Čo ma to napadlo? Ja ho predsa sám nezvládnem. Mike na neho hulákal, nech ho pustí inak uvidí.

„Kto ma zabráni?“ spýtal sa s úsmevom. Chlapče to je na nič, nikto tu nie je. „Ja ti zabránim,“ skočila pred neho Meg. Do boha, prečo to urobila, zabije ju. Gaspar sa prestal usmievať, hneď potom ako ju uvidel. Je tu niečo čo ešte neviem?! Mykol hlavou a na ňu vybehli dvaja chlapi ako hora. Nemá ani zbraň, nič, oni ju zbijú. Čo sa nebojí? Tí dvaja ju udierali päsťami a ona sa úspešne vyhýbala. Kde sa to v tej dievčine berie? Tá jej arogantnosť, odvaha skrátka všetko. Asi ju to nudilo, pretože sa do nich pustila ona. Jej zaťaté päste vrážali do ich úst. Stekal im krvavý pot po tvári. Ako ich ona doriadila, to sa nedá opísať slovami, to sa musí vidieť. Potom padli nazem. Otočila sa k nemu. „Máš dve minúty nato aby si predal peniaze a aby si zmizol. Pamätaj vždy som ťa našla a nájdem si ťa aj nabudúce,“ vrčala. Ako to dopovedala tak ihneď aj urobil. Ako je to možné. Ako odišiel otočila sa ku mne a poriadnu mi vrazila. Z nosa mi začala stekať krv.  „Neopováž sa do toho zaťahovať brata,“ povedala mi.

Mike je jej brat? Do boha čo sa to tu deje? Ako je možné, že sa jej Gasparo bojí? Chcelo by to nejaké vysvetlenie. Chalani sa rozdelili do áut a šli sme ku nám a s nami aj Meg a Mike. Nenechám to len tak bez vysvetlenia. Ako si môžu myslieť pravý opak? Život na piču. Cesta bola úplne v tichosti. Nemal som čo povedať a ani nepoviem. Počkám si až keď prídeme domov. Nechce sa mi nič. Ale práca volá.

***

 

Všetci sme sa zvalili na gauč a čakali čo nám tí dvaja povedia. Nie je možné aby boli tak dobrí. Nikto taký ani neexistuje. „Čakám vysvetlenie,“ priam som sršal. Áno, teraz sa budem hrať na arogantného a namysleného fagana. Nenechám sa len tak zahanbiť. Obaja sa pozreli na seba ako keby si predávali myšlienky. Nakoniec Meg prikývla a ja som celý natešený čakal čo mi povie. „Som číslo jedna hneď nad Gasparom. Obaja sme boli cvičení, ale ja som bola lepšia. Moja závislosť je špehovanie. Keď som bola malá musela som sa naučiť brániť, ale nevedela som ako. Prihlásila som sa teda na kurzy sebaobrany a ono to prišlo samo,“ vysvetľovala nám. Naozaj zaujímavé. Taká posila by sa nám zišla. Predsa je na špičke a hlavne na samom vrchole mafiánov. Zaručí nám rešpekt. Znie to ako keby som ju chcel využiť, ale tak to nie je. „Pridaj sa k nám,“ navrhol som jej.

 

Megan

Vyrozprávala som mu celý môj príbeh a aj tej jeho bande dementov. „Pridaj sa k nám,“ navrhol Justin. Nechcem sa zase zapliesť do týchto sračiek, ale láka ma to. Dlho som nikoho nezabila. Radosť s nima spolupracovať. Čo ak sa niečo zvrtne? Čo ak ma chce len využiť k jeho rešpektu? Mňa sa boja všetci mafiáni, je to aj možné? Som dospelá ale zároveň aj najmladšia mafiánka. Zaslúžila som si rešpekt ktorý sa buduje roky a mne to trvalo mesiac a ani nie. Zabila som najznámejšieho mafiána a miliónkrát sa vyhla väzeniu. Chce si vyslúžiť rešpekt. „Pridám sa k tebe, ale nebudem sa riadiť tvojimi rozkazmi,“ určila som si pravidlá.  Nebude mi rozkazovať dáky sopliak, ktorý si o sebe moc myslí. Chvíľu premýšľal, ale myslím, že vedel čo má povedať. „Fajn,“ súhlasil z donútenia. Musela som sa usmiať. Som číslo jedna a vždy budem. Zdá sa že môj „šéfko“ sa ma bojí. Tomuto sa vraví rešpekt. Môj úškrn si všimol aj Mike. „Ale, Justin, bojíš sa jej?“ spýtal sa ho uštipačne Mike. Justin sa na neho pozrel a v jeho očiach sa búrila všetka búrka, ktorá existuje. Zaťal päste a svaly sa mu napli. Nemám strach o bračeka, ten je lepší než ktorýkoľvek člen tejto skupiny blbov. Život bol ťažký a nemienim umrieť tak mladá. Obrana bola všetkým čo som mala.

Justin vystrelil päsťou k Mikovi   a on mu ju zachytil. Stočil mu ruku a vykĺbil. „Toto je môj brat,“ škerila som sa. Obaja sme tak dobrí. „Ou, Meg si trieda,“ udelil mi poklonu Rayn. Ten chlapec ma naozaj dostane do hrobu. Radosť s chlapcami spolupracovať.

 

***

 

Už pol hodinu sedíme u Justina na gauči a počúvam jeho trápne vysvetlenia. Naozaj nemám za potrebu to počúvať. Ako som spomínala, tak som cvičená. Vysvetľoval mi ako máme bojovať a ako sa máme blížiť. „Justin, som cvičená na všetko, som svetová špička číslo jedna, nepotrebujem tvoje ponaučenia, sám to nevieš,“ vrčala som na neho. Štve ma to, strašne moc. Chalani sa na mňa pozreli. „Meg, nechaj to tak a počúvaj,“ štekal na mňa Lil. Pozdvihla som jedno obočie a pozrela sa na Lila, ktorý sa pri mojom pohľade skoro urobil od strachu. Na sucho prehltol a odvrátil zrak. Páči sa mi to ako sa ma boja, ako si uvedomujú kto som. „Sestrička, kašli na to, nech hovorí ďalej,“ zastal sa ho Mike. Že je to on tak som prikývla. Justin pokračoval v tom jeho brblaní. Ach. Pozrela som sa na Chaza, toho dementa čo si moc dovoľoval. Mykla som hlavou smere na skriňu kde mali papiere ohľadom kšeftov, ktoré mali nachystané na tento týždeň. Pochopil ma a podal mi ich. Justin si toho ani nevšimol. Prezerala som si obchod na zajtra. Ale čo, oni majú obchod s Elysandrom. Ten človek je číslo jedna v podvádzaní, teda bol. Jeho finty som už prekukla dávno. Patrila som medzi nich na pár dní, potom som odišla, respektíve prešla do iného gangu. Je to dávno čo som s nima spolupracovala a hlavne videla ich. Obchodujú z drogami, ale na čo sú im drogy?  O to sa postarám neskôr. Podľa týchto plánov idú na akciu len piaty ľudia teda členovia. Lenže tento plán nedáva zmysel? Ako sa máme rozmiestniť po  miestnosti ak Elysander je taká špina a dá skontrolovať všetky miesta, kde sa môžu ukrývať nepriatelia.  „Justin? Je tu jeden problém,“ oznámila som mu. Okamžite prestal rozprávať a venoval mi pozornosť. Samozrejme chalani taktiež. „Počúvam,“ popohnal ma a všimol si, že držím papiere v rukách. Pozrela som sa mu do jeho gaštanových očí, videla som tam zlosť, ale aj zmierenie s tým čo sa mu nepáči. „Takže, zbytočne sa tu píše, že ide päť členov gangu, Elysander je šikovný, skontroluje si všetky miesta na okolí a v budove“ povedala som mu. Pri vyslovení toho mena sa Mike vystrel. Znervóznel, Elysander ho raz postrelil. Chce mu to vrátiť a to viem na 100%. Justin sa zamyslel. „Ako to vieš,“ spýtal sa pokojne Dylan.  „Kedysi som pre neho pracovala, ale odišla som od neho. Potrebovala som len zistiť akú má taktiku,“ odvetila som mu. Usmial sa a pozrel sa na mňa. S tým chlapcom si budem rozumieť.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.