Choď na obsah Choď na menu

Never let you go! 3

21. 3. 2014

 

Megan

 

Konečne odvrátil pohľad na profesora. Neviem čo som mala na tvári alebo kde, ale naozaj sa na mňa pozeral. Je mi to aj tak jedno. Ak by som chcela tak by som ho aj zbalila. Konečne zazvonilo a ja som vybehla z triedy ako riadená strela. Chcela som sa vyhnúť blbým otázkam mojich nových spolužiakov.

Pozrela som sa na rozvrh aby som zistila akú mám hodinu. Ako na jed, mám chémiu. Ten predmet neznášam. Radšej by som mala biológiu či angličtinu. Nikdy mi chémia nešla a ani nepôjde. Budem rada ak tento polrok prejdem. Nakráčala som si k mojej skrinke, kde ma čakal opretý brat s nejakým chalanom. Podišla som k nim bližšie. „Ahoj,“ pozdravila som ich. Ten chalan si pískol a mrkol na mňa. „Rayn toto je moja sestra Meg,“ predstavil nás Mike. Moja tvárička sa roztiahla do širokého úsmevu. Rayn sa priblížil ku mne a pevne ma objal. Dokonca mi venoval jemnú pusu na líce. „Čo máš za hodinu?“ spýtal sa ma brat. No čo sa stalo, že sa tak zaujíma? No nič, možno ho toto prostredie zmení. „Chémiu,“ vzdychla som si. Neznášam ten predmet. Rayn sa usmial. „Tak poď aj ja mám chémiu,“ povedal. S radosťou som ho nasledovala. Stihol mi ukázať polovicu školy, kde sa očividne dobre vyzná. Tieto uličky, chodby a ostatné miestnosti, nezapamätám si to. Predsa ma možno povedie.

 

Zastali sme pred dverami na ktorých bolo napísané učebňa chémie. Rayn mi otvoril dvere a ako správny gentleman. S úsmevom na tvári som vošla dnu. Rayn mi zobral učebnice a niesol mi ich až k stolu, kde si sadne vedľa mňa. Nemôžem si nevšimnúť pohľad Justina na mne a vražedný pohľad na ňom. Ako keby žiarlil. V tom chalanovi sa nevyznám. „Zdá sa, že Justin ide po tebe,“ uškrnul sa Rayn. Prekrútila som očami. Kedy mi s ním dajú pokoj? „Mne je to jedno, nemám záujem a aj keby som mala tak si s ním najprv pohrám,“ mrkla som na neho. Rayn sa do široka usmial a buchol ma do ramena. Zatvárila som sa ako keby ma to bolelo. „Ale, snáď sa nám maličká nezosype,“ rípol si do mňa. Toto mu nedarujem. Vrazila som mu do ramena aj ja a to z celej sily. Chytil sa na zasiahnuté miesto a zakňučal ako pes. „Ale, netvár sa, som predsa dievča,“ uškrnula som sa na neho. No toto, kto by to povedal, on a taká padavka? Žeby bol až tak slabý? Raz ma ten chlapec zabije a to ho poznám len krátko. Hodina začala a do triedy napochodovala profesorka. Začala niečo vysvetlovať ale kde by som to ja chápala. Blbé prvky, blbá periodická sústava prvkov. Odporné atómy a ešte neviem čo. Polovičke som ani nerozumela ale mne je to načisto jedno.

 

Justin

Vyletela z triedy ako víchor. Neviem čo to do nej vošlo. Moc som to neriešil. Sedel som na mieste ale dlho nie. Rozhodol som sa konečne ísť na chémiu. Viem ju dokonale. Je to vlastne môj obľúbený predmet.

 

V učebne chémie som si sadol ako vždy dozadu, kde budem mať pokoj. No asi som sa mýli, pretože si ku mne prisadla Nina. Pozerala sa na mňa ako na majetok, ono to je naopak. Ona je majetok a ja som pán. Musí poslúchať mňa. „Čo keby si prišiel ku mne? Som sama doma,“ usmiala sa a dala mi pusu. Jak neznášam jej bozky, dobre viem, že jebáva aj s inými. Je to jasná kurva školy. Po pravde sa stala populárna len vďaka mne. Ak by som s ňou nechodil, tak by si ju nikto nevšimol.

Dvere na triede sa otvorili a dnu vošla Meg a za ňou Rayn. On jej zobral z ruky knihy a niesol ich až k miestu, kde si obaja sadli. O niečom sa dobra bavili a potom jej Rayn jemne udrel do ramena. Ona sa len chytila za miesto, kde jej vrazil. Ale čo, ona mu to vrátila a on zakňučal. Zaujímavé. „Je to štetka, pozri ako ho balí,“ vysmiala sa jej Nina. Lenže ona to skôr zakričala na celú triedu. Mal som sto chutí ju zabiť. Ale nemôžem sa prezradiť. Megan sa otočila na Ninu. Postavila sa z miesta a namierila si to ku mne. Respektíve k Nine. Na tvári mala úškrn ako nikdy pred tým. Mala niečo za lubom, ale neviem čo. Už bola pri mojej lavici  a Nine venovala pohľad zabijaka. „Tak čo, Justin platí ten dnešok?“ spýtala sa ma Megan. Ó ona ju chce vytočiť. Musel som to vidieť, pridám sa k nej. „Samozrejme, chalani sa na teba tešia,“ usmial som sa  na ňu. Nine sa roztiahli zreničky a dusila v sebe všetku zlosť. „Dnes nemôže máme plány,“ odbila ju Nina. Meg sa usmiala a zdalo sa, že má niečo v rukáve. „Zle si počula? Práve povedal, že ideme k nemu domov,“ usmiala sa na ňu. To je moja záchrana. Potrebujem si ešte niečo vybaviť. Nepotrebujem aby ma doma otravovala Nina. Meg s víťazným úsmevom odišla spolu s Rayenom. Konečne ju niekto ponížil. Nina sa hrala na urazenú, neznášam ju a budem. Mal by som jej dať konečne kopačky, inak sa jej nezbavím. Nepotrebujem nikoho tak jebnutého.

 

Megan

Odišla som z triedy spolu s Rayenom, ktorý sa smial ako jebnutý. Mňa nikto nebude nazývať štetkou! Mrcha jedna, Justin by jej mal dať kopačky. „Ty si jej ale dala, ale vieš že dnes musíš k nám, Nina ho bude sledovať,“ rozosmial sa ešte viac. Je mi to tak jedno. Ale chcem spoznať jeho kamošov. Rayn mi rozprával o nich, predsa tam žije aj on. „Samozrejme, povedz tomu imbecilovi, nech ma vyzdvihne okolo druhej,“ usmiala som sa na neho a odkráčala k bračekovi. Čakal ma opretý o moje krásne autíčko.

 

Asi som sa nezmienila o mojej minulosti, nepatrí k nej len týranie od otca. V minulosti som robila také veci, ktoré neľutujem. Vždy som sa vyžívala v zabíjaní ľudí, ktorí si to zaslúžili. Zabíjala som mafiánov, k jednému gangu som aj patrila, ale neskôr som odtiaľ odišla. Naučila som sa zaobchádzať so zbraňou, naučila som sa biť. Stala som sa postrachom. Môj milovaný braček sa raz stal obeťou únosu a musela som ho zasvätiť. Nemohla som ho nechať na pospas, pretože som ho chcela mať pri sebe a hlavne živého. Patrila som k najlepším na svete a moje miesto je stále číslo jedna. Nikto nevie o mojom tajomstve. Zranenia som nezažila, lebo som sa vedela obrániť. Skôr sa ma báli ostatní, vedeli čo som schopná urobiť. Svoje obete som mučila, vyžívala som sa v ich trápení. Bola som krutá. No odišla som z tej smrtiacej pasce, začala som odznova. Boh mi dal druhú šancu na život. Využijem ju, ale nikdy neviem kedy sa vráti moje staré ja. Niekedy mi to chýba, ale nikdy nehovor nikdy. Možno raz sa stane niečo čo budem musieť urobiť.

 

Sedela som doma na posteli. Čakala som kedy započujem zvonček. Chcem to mať za sebou, nechcem tam trčať, ale musím. A konečne ten sprotý zvuk zvončeka sa rozniesol po celom dome. Zobrala som si mikinu a moju krásavicu, ktorá je vždy na svojom mieste za legínami. Nosím ju kvôli obrane, nikdy neviete, kde a kto zaútočí. Mám nepriateľov, ale nikdy som na ne nenatrafila. Zobrala som si kľúče a otvorila dvere. Zarazila som, stál tam niekto neznámi, ktorého som nikdy v živote nevidela. „Som Chaz, poslala ma Justin, musel si niečo vybaviť,“ predstavil sa. Prikývla som a nasledovala ho do auta. Sadla som si na sedadlo spolujazdca a on za volant. Naštartoval a pohol sa v pred. Naozaj som zvedavá, kde býva slávny Bieber. To vyznelo amatérsky, čo ja nie som. Musela som sa zasmiať, predsa môj život bol nič moc, ale bavil ma. Chaz sa na mňa viac nepozrel a vôbec so mnou neprehovoril. To mi nesedí, žeby mu dal Justin jasné rozkazy? Jasné, to môže vymyslieť len on. Neznášam ticho.

Po dlhej ceste mlčania sme zastavili pred krásnym domom. Nemala som ani slov. Všetko to je tak nádherné, ale nie večné. Chaz ma zaviedol dnu, kde ma posadil na gauč. Na stolíku mali niečo rozťahané. Papiere a jedna fotka, ktorá ma zarazila. O len to nie! Gasparo! To je mafián silný, v zozname je hneď za mnou. Oni šli na pospas! Predsa sa idú zabiť!

Do obývačky sa dovalili dvaja chalani a Chaz. Ako videl čo držím v ruke okamžite mi to vytrhol z rúk. Všetky papiere zhabal a skoval do šuplíka. „Vy ste jebnutý?!“ vyhŕkla som. Pozerali na mňa ako na debila. Oni asi fakt nevedia nič o najslávnejších a najsilnejších mafiánoch. Nikto ich to neučil? „Kde sa koná stretnutie?“ spýtala som sa vážne. Zdá sa, že Chaz má tuhý korienok ale tí dvaja sa už potia. Musela som sa usmiať, nie sú žiadny siláci, predsa kto by mi odolal. „Prestaň! Sú v starom sklade na konci mesta!“ zvolal ten jeden. Chaz ho skoro zabil. „Zaučuje nováčika, volá sa Mike, prisťahoval sa do mesta,“ prehovoril ďalší. Srdce sa mi zastavilo, tep začal biť ako splašený. Môj brat?! Ja toho kokota pretrhnem! Ako mohol zatiahnuť môjho brata do jeho bandy. Kurva! „Ideme tam, ja ho zabijem teda ak ho už Gasparo nezabil,“ sršala som. Chaz zaregistroval moju vetu a okamžite ma ťahal do auta a išli sme. Chalani si chystali po ceste zbrane a šli.

 

Zastavili sme pred opusteným skladom. Chaz mi podával zbraň, ale ja som len pokývala hlavou na znak nesúhlasu. Chalani nechápali. Predsa ma nepoznajú. Pomaly sme sa plížili do miestnosti. Skovali sme sa za krabice a pozorovali chalanov. „Ale, koho to tu máme, Mike sa nám vrátil,“ usmial sa Gasparo. Mala som chuť toho hajzla zabiť. „Gasparo, rád ťa vidím,“ cítila som jeho úškrn. To som ho až tak dobre vycvičila? Musím sa udržať. Musím, nesmiem sa prezradiť. „Ale, chcel si ma zabiť Bieber?“ predhodili tam Chaza a tých dvoch. To sú amatéri. Nechajú sa chytiť? Ako dlho som nerobila túto prácu? Asi tri roky, som čistá. Prídem sem a Bieber ma zatiahne do jeho špinavej práce. Namočí ma späť do toho čoho som sa tak chcene zriekla. Nakukla som na nich. Ako vždy, Gaspar má so sebou kopu ľudí. Všetci pochytali Justinov tým. Výnimkou nebol ani môj brat. Kričal aby ho pustil, inak uvidí. „Kto ma zabráni?“ spýtal sa s úsmevom. Nadýchla som sa a vyšla pred neho. „Ja ti zabránim,“ zavrčala som. Gaspar sa prestal usmievať. Teraz sa skôr tváril ako hrdina ale vo vnútri bol nervózny. Mykol hlavou a na mňa vybehli dvaja chlapi ako hora. Nepoužijem zbraň. Začala som sa vyhýbať ich úderom. Nemohla som predsa uhýbať večne a tak som začala ja udierať. Netrvalo dlho a obaja boli zmáčaní krvou. Spadli na zem ako prašiví psi. „Máš dve minúty nato aby si predal peniaze a aby si zmizol. Pamätaj vždy som ťa našla a nájdem si ťa aj nabudúce,“ povedala som mu. Ako blesk mi podal kufrík a s chalanmi sa vyparil. Otočila som sa na Biebera a podišla k nemu. Z celej sily som mu jednu natiahla. Z nosa sa mu valila krv. „Neopováž sa do toho zaťahovať brata,“ povedala som mu.

 

PS: Tak je tu ďalšia časť, neviem či páči..... ale asi hej.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.