Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ 16

1. 11. 2020

"Pretože si zadaný a poznáš moje pravidlá," zasmiala som sa. Obaja sme sa teda nakoniec postavili a bežali späť do domu. Nechcela som ničím zdržovať jeho maličkosť. Nebavilo ma toto všetko okolo nich. Ale jedno sa musí uznať ja som mala tie gule sa opäť vrátiť aj po Tom všetkom čo sa mi stalo. Prežila som si to čo asi nikto nie. 

Spolu s Liamom sme prišli k domu a obaja sme vstúpili dnu. Keď sme obaja vstúpili do obývačky tak sa na nás pozerali niekoľko párov očí. Baby sa na mňa zhnusene pozerali. Naozaj ma to mrzelo že si s nimi nevychádzam ale nemohla som čakať niečo iné. Možno som sa niekedy ich snažila chápať ale teraz nie. Teraz im nechcem ani len rozumieť. Liam sa posadil na gauč k jeho priateľke ktorá nadurdene sedela na sedačke. Neriešila som ich pohľady a bez problému som šla do izby. 

 

Largeboy: 

Správa: Čo si tu neostala s nami? 

 

Tinua:

Správa:  Nemohla som sa na nich pozerať. Proste sa s tými babami nemusím a nebudem to siliť Zayn 

 

Largeboy:

Správa: Nebuď hlúpa. Mňa nezaujímajú oni ale ty. Si s nami od začiatku a oni len chvíľu. Vždy si nás podržala. 

 

Tinua:

Správa: To bolo kedysi. Odišla som na štyri roky a opustila som Vás a som rada že sa za to so mnou ešte rozprávate. 

 

Largeboy:

Správa: Prestaň sa konečne ľutovať. Za to že si taká aká si neznamená že ťa nemáme radi. 

 

Tinua:

Správa: Je to tak. Nikto ma z Vás už nemá rád.

 

Largeboy: 

Správa: Ja ťa mám rad to ti nestačí? 

 

Tinua:

Správa: A ty nechápeš že sa tu cítim ako cudzia? Nie som tu vítaná. Je to vidieť a to dosť . 

 

Largeboy:

Správa: Nezmysel !! Si tu vítaná tak ako tvoja maličkosť aj tvoje veci či priateľ. 

 

Tinua:

Správa: Nemám priateľa Zayn a ty dobre vieš prečo. Tak mi tu takéto veci nehádž pred oči. Teda pismenka. 

 

Largeboy: 

Správa: Čo je na Tom že máš rada sex. Každý ho má svojim spôsobom rád inak. 

 

Hodila som mobil na posteľ a zaspala som. Nemá zmysel tu riešiť niečo podobné. 

 

Ráno som sa zobudila s dobrou náladou. Louis so mnou komunikoval čo najmenej. To znamená že len keď musel. Inak ani pol slova so mnou neprehovoril. Je to zarážajúce ako sme sa za posledne dva týždne odsudzili. A to sme boli ako brat a sestra. Nedokázali sme od seba ani chvíľu vydržať. Ale to sa zmenilo keď som odišla. Chápem že so mnou nechce byť. Je to pochopiteľné. Tvárila som sa ako by som zabudla že existoval. 

Zišla som dolu do obývačky. Ako som sa pozrela po miestnosti a keď som ju tam zbadala dostala som skoro infarkt. Ostala som slesnuta ako by som bola sklamana. Eleanor sedela na jeho nohách a tulili s k sebe.  Ako to mohol urobiť ? Prečo mi to nepovedal. To ona je ten dôvod prečo na mňa kašle. Vybral si ju. Celý čas bol s ňou. Klamal mi a to ma najviac zronilo. Rozbehla som sa do svojej prechodnej izby a vytiahla si kufor. Nemohla som tu viac ostať zase si vybral ju presne ako minule. Pre mňa bol toto konečný koniec. Kufor som asi tak po pol hodine zatvorila. 

 

Ledva som kufor niesla dolu. Bol dosť ťažký ale musím to dať. Už som stará na takéto veci. Možno si len veľa nahováram. Položila s kufor do chodby na zem. Chalani sa ako na zavolanie otočili mojím smerom. Bývalí oči a hneď ku mne pribehli. "Kam ideš?" ozval sa prvý Liam. Samozrejme jeho starostlivá stránka. Pozrela som sa do jeho nádherných oči. Budú mi chýbať tak ako aj Zayn. "Na toto už nemám Liam, odchadzam" bez toho aby mi niečo odpovedal som zmizla aj so svojimi vecami. Trhalo mi to srdce. Opäť som ich opúšťala. 

 

Už je to niekoľko hodín ktoré sedím v kavoarni. Pijem latte a pozerám pred seba. Kde by som ja mala ísť. Domov sa mi nechce. Možno by som mohla začať žiť opäť tu. 

 

 

"Ale ale Tina" nejaká neznáma slečna sa ku mne ozvala. Chcela som jej povedať že autogram jej nedám. No lepšie som sa na ňu pozrela a potom som v nej spoznala niekoho koho som nevidela roky. "Gemma" vyslovila som jej meno potichu. Vážne je to jeho sestra. "Čo tu robíš" prisadla si ku mne. Tak som začala od začiatku a každý jeden detail som jej povedala. Vždy som mala blízko k Harryho rodine. Neviem prečo ale je to tak. Ona mi je ako sestra ktorú som nikdy nemala. Chcelo sa mi niekoľko krát aj plakať ale dokázala som to. 

 

"Pod k nám, mama sa poteší" usmiala sa. Naozaj by som chcela vidieť Annie a Robina. Je to dlhý čas čo som nevidela nikoho z nich. "Dobre, potom pôjdem aj k Trishe a ostatným" usmiala som sa. 

Gemma mi pomohla s kufrom a naložila ho do svojho auta. Mala krásny Rangers Rover. Aj ja by som taký chcela. Čo mi pripomína že si musím zaobstarať auto.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.