Choď na obsah Choď na menu

NEPRISTUPNE 15

22. 7. 2018

Zayn sa  na mňa chvíľu pozeral ako na blázna. Potom však pochopil. Usmial sa a postavil sa naproti mne. Jeho ,myslenie je iné ako  moje.  "Pôjdeme na kávu?" zasmial sa. Chcela som povedať že áno ale tá jeho priateľka asi má inú predstavu o tomto. Postavila sa vedľa neho a dala si ruky v bok. "Už aj s ním začínaš? Nestačí ti že si pretiahla všetkých? Si len štetka!" Jade sa po mne rozkričala. Nemám ju od tejto chvíle rada. Prečo si hneď všetky myslia že ho chcem pretiahnuť. V tomto má aj pravdu, pretože Zayn je atraktívny muž a mňa priťahuje. Myslím že k nemu aj niečo cítim. Vždy sa mi páčil, už od doby čo chodil s Perrie. Ale vtedy to bola moja kamoška a ja som sa radšej zapodievala ostatnými. "Nie, chceme ísť len na kávu, nič viac," slušne som jej odpovedala. Nikdy sme neboli kamarátky, ani ňou nechcem byť. Ale to ona nepochopí. Ani som sa nenazdala a strelila mi poriadnu facku. Pozrela som sa na ňu a s plačom som opustila dom. Bežala som niekam o parku ktorý mali chlapci za domom. Slané slzy mi tiekli po tvári tak že som ledva videla pred seba.

Po dlhej prechádzke som sa posadila na lavičku ktorá bola najbližšie ku mne. Oprela som sa a premýšľala prečo sa toto deje práve mne a nie niekomu inému. Povzdychla som si a radšej nemyslela na tieto sprostosti. Pravidlom býva, že múdrejší ustúpi. Ja som ale nechcela. Pretože som nemohla nechať tie harpije nechať vyhrať. Všetko čo som doteraz spravila bolo pre niečo. Nikdy som sa nepúšťala do niečoho len tak bez nádeje či istoty. Ani tú som istý čas nemala, tak ako aj oporu v niekom.

„Tak tu si. Všade som ťa hľadal“ spoznám hlas Liama. Mierne som sa usmiala aspoň som sa o to pokúšala. Bez jedného slova si ku mne prisadol. Objal ma a nič nevravel. Toto som na ňom milovala. To aký bol starostlivý a hlavne ma dokázal upokojiť. Znamenal pre mňa veľa. Nikdy som v ňom nehľadala niečo viac ako bol. Už dávno som vedela ako toto celé bude. Nemala som sa sem ani len vracať. „Prečo si prišiel Liam?“  musela som sa ho to spýtať. Doma má priateľku, ktorá ho očividne miluje a on ju. Tak prečo by sa namáhal hľadať niekoho ako som ja? „Si naša  kamarátka a staráme sa o teba všetci“ zahľadel sa m mi do očí. Mal ich tak neskutočne nádherné. Želala som si aby na mňa nikdy neprestal pozerať. Pritúlila som sa k nemu bližšie. Potrebovala som nasať tú vôňu. Chýbala mi ich prítomnosť. No mala by som prestať stále spomínať na minulosť čo bolo. Chcem si to užiť pokiaľ som stále tu. Liam sa ku mne naklonil a jemne sa obtrel o moje pery. Bez jedného náznaku sa na ne prilepil a ja som sa na neho sústredila. On je to čo som teraz potrebovala inak by som zle dopadla. Opatrne sa mu podarilo ma chytiť za boky a presunúť si ma na jeho nohy. Sedela som na ňom a on ma jemne bozkával, zatiaľ čo mu ruky zablúdili na môj zadok. Masíroval mi ho a prstami obkresľoval maličké srdiečka. Zaborila som svoje ruky do jeho už  odrastených kučier. Alebo čo sa z toho rysovalo. Telo mi brnelo nedočkavosťou a zároveň som potrebovala odreagovanie. Ale potom som si na niečo spomenula. On je zadaný a ja som sem neprišla ničiť vzťahy. Som tu aby som zase obnovila staré časy aké som tu zažívala. Odtiahla som sa od neho a zahľadela sa do karamelových očí. Nemá ich také ako Zayn ale stačia k jeho sexy telu. „Toto nesmieme Liam,“ odtiahla som sa od neho. „Prečo?“ jeho výraz ma troška dorazil.   

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.