Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ //12.ČAST

4. 6. 2018

Louis

Nevedel som ako mám reagovať na El. Dovolila si na Tinu a ja som už z toho všetkého zúfalý.  Obe sú pre mňa dôležité ale aj tak mi tu niečo nesedí. El sa v poslednej dobe správa inak. Ako keby predo mnou niečo skrývala. Ja viem, som banálny ale aj tak.  Ako Tina odišla som si nemohol pomôcť. "El, kedy jej dáš konečne pokoj?" spýtal som sa jej pokojným hlasom. Jej tvár nabrala červený odtieň.  Vedel som, že toto nedopadne dobre. "Nikdy, pretože ma už nebaví ako tu zavadzá. Mala by odísť a nemotať sa tu," zavrčala. Toto je už je choré ako sa správa ku všetkým. 
"Ona je naša rodina, bola tu pred tebou a bude aj po tebe" Harry jej odvrkol. Práve som na neho hrdý. Ako to krásne povedal. Tina tu bola pre nás vždy. Ešte teraz si pamätám deň keď som sa bol prejsť v prístave. Mal som tam mat vtedy tajné stretnutie s jednou babou. Ale na miesto nej som našiel Tinu. Je to dievča ako sa patrí a som nesmierne rád že som ju zachránil a pomohol jej.
"Výber si Louis, ja alebo ona" postavila sa Eleanor. No to je toho. Ako si myslí že Tinu vymením za ňu. Stálo ma to nesmierne veľa námahy jej napísať a zavolať ju sem. Správal som sa k nej ako by sa nič nestalo. Ale nemohol som prestať vnímať po celé tie roky ako vo mne niečo vrie. Ako keby ku chýbala moja polovička. Chýbala mi sestra akou mi ona je. Postavil som sa na proti nej. Všetci so zatajeným dychom sledovali každý môj pohyb. Vedel som že keď poviem niečo čo nemám skončí zle. Ja som bol už dávno rozhodnutý.
"Tina, ona tu bola pre mňa vždy. Prizná si že len žiarliš na ňu" práve som spravil to najlepšie rozhodnutie.

Tina

S Niallom je sranda. Okrem parku sme boli aj na jedle. Jeho oči žiarili ako dva smaragdy. Bol šťastný ako dieťa. Dostal presne to čo potreboval a to bolo jedlo. Park bol neskutočne nádherný. Presne takto som si to predstavovala. Moja pýcha. Milujem parky. Hyde park je môj najobľúbenejší park aký som kedy videla. Ta neskutočná krása. Kiež by som mohla v tom parku aj bývať. "Nad čím tak uvažuješ?" jeho chrapľavý hlas prerušil moje myšlienky. Pozrela som sa na blondiaka a musela som sa zasmiať nad jeho gestom. Snažil sa byť nenápadný keď mi kradol z taniera jedlo. Typický Niall Horan. Presne, čo iné od neho očakávate. Oprela som sa o stôl a premýšľala čo by som mu mala povedať. "Vieš, chýba mi to tu, vy mi chýbate. Ste pre mňa dôležitý a ja by som rada bola súčasťou vášho života" proste sa slová zo mňa sypali. Prestávala som dúfať že sa niečo zmení, ale aj tak som mala malú nádej, že nikto mi tu nebude ubližovať. Viem, že Louis to nedovolí ale niekedy je toho moc aj na neho. Baby si stále myslia svoje a je mi to aj ukradnuté. "Potešila si ma. Aj ty nám chýbaš Tina, ale aj tak si nemala odchádzať" vrhol na mňa smutný pohľad. Presne o tom to je. Keby nie som tak sprostá už dávno som tu mohla mať vybudovanú povesť. Mohla som pokračovať v tanci a modelingu. Ale o tom potom. "Viem, ale nemohla som ďalej. Ona ma dostala ale už sa nenechám" zaťala som päsť. Nedám sa viac tej hnusne krave.

Largeboy:
Správa: Kde sa toľko flákaš? Dlho sme si nepísali.

Tinua:
Správa: Práve som bola v Hyde Park a teraz s kamarátom papáme.

Largeboy:
Správa: Jaj tak. No to je pekné ani mňa neprídeš pozrieť. A to si dlho už v Londýne

Tinua:
Správa: Nemám čas, nepoznám ťa a možno ani nechcem. Možno si nejaký uchyl.

Largeboy:
Správa: Nemaj strach nie som žiaden uchyl. Len som veľký srandista.

Tinua:
Správa: To ti tak verím. Mal by si sa naučiť lepšie klamať.

Largeboy:
Správa: Neklamem. Je to tak, ale nevadí raz sa k tomu dopracujeme.

Odložila som mobil a pozrela sa na Nialla. Ten mal toho dosť. Takže sme zaplatili a vydali sa na cestu domov. Teda tam kde teraz prebývam.

Obaja sme kráčali po príjazdovej ceste už k dverám. Ale niečo tam nesedelo. Z vnútra sa ozývali rôzne slová a nadávky. Niekto sa hádal. Dvere sa rozleteli a vyšla odtiaľ nasrata Eleanor. Keď ma zbadala len si odplula a utekala so slzami preč. S Niallom sme sa rozbehli dnu. Všade bol bordel. Radšej som sa k tomu nevyjadrovala. "Práve sa rozišli l, Louis je hore" ukázal Liam na schody. Všetkým je jasne že iba ja ho viem upokojiť. Predsa vždy som to dokázala.

Vstúpila som do jeho izby. Počula som padanie vody. Hneď som vedela že je v sprche. Odhodila som svoje oblečenie a nahá kráčala do kúpeľne.

No čo ľudia páči sa Vám to aspoň?

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.