Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ // 9. Časť

10. 5. 2018

Keď nastal čas tak som sa vybrala do svojej izby. Vôbec nechcem byť s nimi v obývačke a rozprávať sa. Nevychádzam ani so Shop ani s El. Pravda je taká že som už znudená. Ale za to nemôžem byť stále v izbe len kvôli nim. Premýšľala som ako by som sa mohla tomuto vyhnúť. Predsa je to všetko len náhoda. Áno babám vadí že som s ich chlapcami niečo mala v minulosti. Každý robí chyby ale to nepochopia. Možno by som mohla napísať babám. Dlho som ich nevidela. Jediné baby ktoré ma v tomto meste pochopia. Tešila som sa aj na ne.

Skupinová konverzácia:
Tina: Ahoj baby tak čo pôjdeme von?

Pezz: Si v Londýne?

Dan: Jasné musíme predsa osláviť tvoj návrat.

Pezz: Už sa teším na teba moja

Tina: Aj ja na Vás baby, neskutočne mi chýbate sestričky moje. Stretneme sa v Starbucks?

Dan: Za pol hodinu som tam

Pezz: Aj ja, keby meškám čakajte ma

Tina: Dobre ženy moje idem sa nachystať aby mi to netrvalo :D

Pezz: Len bež zlatko

Dan: my sme na tom rovnako

Odložila som mobil a išla som sa nachystať. Pravdu povediac ani som nevedela čo by som si mala obliecť. Ale keďže vonku svieti slniečko vyhrali to šaty. Bundičku som si ani nedávala. Predsa je tam teplo. Ešte som zbehla do kúpeľne sa nalíčiť ale len jemne. Po vzdychla som si pretože som musela aj tak prejsť cez obývačku kde sedia tie dve mrchy. Nevadí, proste si ich nebudem všímať a keď sa nebude dať sa do nich pustim. Musím aj tak Louisovi oznámiť kam idem.

Nachystana som z liezla dolu rovno do obývačky. Mala som pekný výhľad na tie zmije. Kvôli nim som musela odísť ale už sa to opakovať nebude. Rozhodne sa nenechám len tak vyprovokovať. "Louis, idem von neviem kedy prídem" prerušila som ich konverzáciu. Tie dve sa len neveriacky otočili na mňa. Zmenila som sa a to dosť. Takže ma spoznali až po chvíli. Bože ani neviete akú mám chuť  sa smiať ale nemôžem už len kvôli chlapcom. Síce ten pohľad stojí  za to. "Čo tu robíš!" zavrčala Shopia. Zasmiala som sa nad jeho sprostou poznámkou. "Býva tu, to ti nedošlo?" odbil ju Niall. Toto jej teda dobre povedal. Tvárila sa ako na pohrebe. "Už si sa nemala nikdy vracať" prskala Eleanor. Nemohla som si pomôcť ale mala som sto chutí jej veľmi nepekne vynadať. "Lebo si povedala ty? Nebudeš mi tu rozkazovať kedy prídem navštíviť niekoho koho poznám dlhšie ako ty" zavrčala som. Už som mala dosť toho čo robia ako sa správajú. Neznášam ich obe.

Sedela som už a čakala na baby. To čo sa udialo doma nechcem ani Len rozoberať. Louis im ešte po mojom odchode dohovaral ale asi tak že ho počula celá ulica. Vážim si toho čo pre mňa robí. Chráni ma a páči sa mi to. Baby sa ku mne rútili ako strela. Všetky tri sme zvyskli a objali sa. Dlhé roky som ich nevidela. "Ani neviete ako ste mi chýbali," roztapala som sa nad nimi. Neskutočne mi chýbali. Posadali sme si a objednali. Dlho som už nemala tak poriadnu kávu. Daniell mi rozprávala čo robila počas mojej neprítomnosti. Je mi ľúto že ju Liam vymenil za niekoho ako je hentá harpia. Ale kašlem na to. Daniell vôbec nevadilo že som s nim niečo v minulosti mala. Pretože ako povedala je to dávna minulosť. Perrie mi povedala o svojej tour. A na oplátku som jej povedala že kto jej prebral Zayna. "Aj som to tušila. Ale bodaj by jej ho niekto prebral," zavrčala. Pozrela som sa na ňu s vážnym pohľadom. No dlho som nevydržala a musela sa rozosmiať. Veď je to Zayn nikdy nič nepochopí. Aspoň podľa mňa. Ale inak je pekný.

Largeboy:
Správa: Kráska si tu?
Správa: Haloo nudím sa
Sprava: vážne si začnem robiť dobre.
Správa: Ale vážne kde si tak dlho?

Zasmiala som sa nad jeho otravnosťou. Rýchlo som mu napísala že nemám teraz čas. A venovala som sa babám. Rozprávala som im moje zážitky. A aj o tom aké to je vrátiť sa opäť do rodnej zeme. Ale to som nevravela nadšená. Vrátila som sa tam lebo som nemala na výber. Žiadna možnosť. Proste Eleanor a Shopia boli a aj sú zákerné. Nikto nečakal čo mi spravia. Stále sa mi len vyhrážali a to som už nechcela. Viem stiahla som sa ale vážne som inú možnosť nemala. Všetko toto je o kontaktoch. A oni ich majú.
S babami sme sa rozprávali strašne dlho. Ani neviem koľko je hodín.

No viem že táto časť je o ničom a taka suchá ale v práci skoro spím :D keďže mame pauzu... Od rána je toho dosť  :D

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.