Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ // 8. Časť

9. 5. 2018

Pomaly som sa prebúdzala. Počula som nejaké hlasy a vôbec som nič nevnímala. Kým som sa prebrala to chvíľu trvá. Preto som opatrne otvorila oči. Ale ako na jed ma Oslepilo to prekliate slnko ktoré sem cez okno svietilo. Posadila som sa na posteli a snažila si spomenúť ako som sa sem dostala a  čo sa vlastne stalo. Až teraz som si všimla že okolo mňa sú ľudia. Teda chalani. Vôbec som si ich nevšimla. Pozerali sa na mňa ako na zjavenie. A zrazu moje oči padli na Harryho. Neviem prečo ale zrazu som si začala spomínať prečo som tu a čo sa vlastne stalo. Opäť sa mi pustili slzy a myslela som si že keď sa vrátim bude to iné. Ide o to že so zadnými ja nespím. Mam svoje zásady ktoré sa vďaka Harrymu vyparili. Cítim sa ako milenka. Čo vlastne asi aj som ale podstatne je že on ma priateľku. Ja na to vážne nemám. Porušila som svoje slová a on ma k tomu donútil a špinavo oklamal.
Triasla som sa od plaču. Cítila som sa ako nejaký exponát pretože toľko ľudí sa na mňa len pozeralo. Potom som pocítila silné objatie. Odlepila som zlepené oči od plaču a pozrela sa na dotyčný osobu. Bol to Louis. My dvaja mame zvláštny vzťah. Jeho rodina ma prichylila keď som to najviac potrebovala. Jay mi je ako matka ktora sa o mňa tak nestarala ako ona. Je pre mňa všetkým tak ako jeho sestry. Som neskutočne rada za neho. Vďaka nemu som spoznala veľmi veľa ľudí. Preto som sa vedela presadiť ako tanečníčka a modelka. Mám dosť peňazí ale rada pomôžem aj druhým. Či sú to detičky alebo útulky pre zvieratá. Vďaka Louisovi mám život lepší. Ale toto je už o inom. Znamená to veľa pre mňa. "Neplač" hľadil ma po chrbte a vlasoch. Je to neskutočne príjemný pocit. Aký som zažila len raz a to sa dobre neskončilo.
"Tina ja..."  chcel niečo povedať Harry ale ja som ho prerušila. "Mlč ako si mi toto mohol spraviť!" zvreskla som na neho. Ta jeho blondína sa celý čas mračila asi sa to snažila pochopiť  nevedela som že jej to tak pomaly páli. Vlastne ma ani moc jej názor nezaujíma. Som proste hrozne nahnevaná na neho. Ako mi môže niečo takéto spraviť. Predsa len som jeho kamarátka vie čo mám aké zásady. Ale on si predsa spraví svoje. Sú to moji kamaráti a hlavne rodina. Vždy pri mne stali ale nikdy ma niekto z nich takto nezradil.

Largeboy:
Správa: Ahoj ako sa máš dlheo sme si nepísali.

Tinua:
Správa: Ahoj ale ani sa nepýtaj tu je to jak u debilov. Nikto ma tu nechápe a neviem ako ďalej.

Largeboy:
Správa: Neboj moja ja ti spravím spoločnosť. Kľudne si ta aj vypočujem. Sme predsa kamaráti.

Tinua:
Správa: Ďakujem si zlatý ale ja si to nechám pre seba zatiaľ ale aj tak prídu mi kamarátky tým sa vyspovedam

Largeboy:
Správa: tak to je skvelé aspoň tie ta pochopia. Predsa len baby si rozumejú spolu viac.

Tinua:
Správa: To áno rada by som si s tebou písala ale musím ísť kamarát má vola a keďže bývam u neho musím poslúchať :D

Odložila som mobil a venovala sa Louisovi ktorý mi niečo hovoril a ja som ho ani trocha nepočuvala. Čo som mala asi tak robiť. Ale ani si to nevšimol niečo varil. Vravela som ako on skvelo vari? Asi nie ale teraz to už viete. Rada by som s nim trávila viac času ale nedá sa tam sa venuje Eleanor. "Zabudol som povedať že dnes prídu baby" práve mi zabehlo. To snáď nemysli vážne!? Ja s nimi tu nechcem byť. "Zatvorím sa v izbe" zamrmlala som. Louis sa na mňa otočil. A premeraval si ma. "Tina, raz to musíš prekusnut a o trepať sa" priblížil sa ku mne. Dýchal mi na krk. Bolo to neskutočne príjemné. Jeho studený dych ma hladil na tvári.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.