Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ // 7. Časť

8. 5. 2018

Ráno som sa prebudila okolo ôsmej. Telo má neskutočne bolelo. S Harrym sme si dali veľa kôl a mne sa to páčilo. Áno ako som spomínala milujem sex. Znamená pre mňa veľa ale nemusím ho mať stále. Obliekla som sa a vyrazila dole na raňajky. Neskutočne som hladná. Vlastne od včera od raňajok som nejedla. Tak je pochopiteľné že som hladná. Zasmiala som sa nad svojou sprostosťou.
Počula som z kuchyne nejake hlasy a smiech. Aj tak som tam mala namierené tak som nemala problém to ísť skontrolovať.
Na prahu kuchyne som sa zasekla. Harry tam bol s nejakým dievčaťom a krmil ju jahodami. Bola som úplne prekvapená. Keď sa to dievča otočilo na mňa začala neskutočne kričať. "Ááá to je Tina!!" skočila na mňa a objala ma. Vôbec som nechápala čo sa to tu deje a čo tu robí. Cítila som sa oklamana. "Tina toto je moja priateľka Sandra" predstavil mi ju. Bože. Čo som to spravila! Ako mi toto mohol urobiť? Vie aké mam zásady. Nespím s chalanmi ktorý sú zadaný. Bola som využitá. Neviem ani ako ale z očí mi tiekli slzy. Slané slzy. Nevidela som ani len pred seba. Ako, ako mi to mohol urobiť? Ak by som vedela, že ma priateľku nikdy by som s nim nespala. Že som sa ja sprostá ani nepýtala. Úplne ma to vzalo. Veď on ju podviedol so mnou. Slzy som nechala volne padať. "Čo sa deje Tina" zamrzla som. Harry sa ku mne približoval. Ale ja som nemohla. Otočila som sa a bežala preč. Cez tie mokré oči som nevidela ani kam idem.
Zabočila som za roh a narazila som do niečej hrude. Silné paže ma chytili. Pozrela som sa cez slzene oči na môjho záchrancu. Louis. Silno som ho objala. Rozplakala som sa na jeho hrudi. Nič iné ma nenapadlo. "Čo sa deje Tina" objímal ma Louis. Viem že jemu môžem povedať čokoľvek. Smrkla som a rozhodla som sa mu povedať čo sa udialo. "Včera som sa vyspala s Harrym. Dnes mi predstavil jeho priateľku" Smrkla som. Pochopil ma hneď. Vedel aké mam zásady. Ale aj tak ma to bolelo. Viem nie je to moja chyba. Za to môže on. Nahovoril ma na toto. Ale išla som dobrovoľne.
Louis ma ťahal do kuchyne kde boli tí dvaja. Nemala som chuť tam ísť ale on to chcel. A nie som zas taka že kašlem na neho. Je to môj kamoš. Vážim si ho. Predsa mi veľa krát pomohol.
"Kurva Harold vysvetli mi čo to má znamenať" ukázal Louis na mňa nemohla som takto ďalej. Proste nie. Schúlila som sa ešte viac do jeho náruče. "Ja neviem takto sa tu rozrevala ako malé decko" zasmial sa. Nemyslela som si že je takýto. Len ma využil a hneď išiel po svojom. Veď kde sa podeľ ten Harry ktorý ma mal rád. Neviem ale viem že je už preč. "Ty nevieš! Keď chceš kurva podjebat svoju babu tak ie s Tinu!" zvreskol Louis. Som rada že si ma aspoň Louis zastane. Vždy sa ku mne choval ako starší brat. Aj keď sme sem tam spolu spali. Ale to je iné vypravanie. "Čože si spravil!" začali sa tam hádať. A ja som mala čiernotu pred očami.

Louis

Všetko vo mne vrelo. Úplne ma to nasralo. Kurva ako to mohol spraviť! Tak som to musel vyriešiť. Ako sa tam ti dvaja hádali pocitil som záťaž. Pozrel som sa na Tinu a zistil že je mimo reality. Neváhal som a rýchlo ju išiel zaniest do jej izby. Bál som sa o ňu. Rýchlo som bežal k Liamovi do izby a všimol si že tam je aj Shopia. To bude teda deň. "Tina odpadla a ja neviem čo robiť" on sa rýchlo postavil a šiel za mnou. Ešte sme sa stavili za Zaynom. Ale ten mal prácu s Jade. Neviem ako sa dali dokopy ale je mi to teraz jedno. Pre mňa je dôležitá len ona. Musí byť v poriadku.
Liam jej utieral čelo so studenou vodou. Neveril som tomu co sa tu deje. Ale záleží mi na nej ako nikdy pred tým. "Harold Kurva čo si zas robil" začal kričať Niall. Áno aj tento kamarát vie ako sa nasrať. Všetci ju mame radi. Bez nej by sme neboli my.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.