Choď na obsah Choď na menu

NEPRÍSTUPNÉ // 10. Časť

14. 5. 2018

Viete dlho som  premýšľala nad všetkým tymto ale poviem pravdu. Nemala s náladu tu byť s tými kravami. Ja toho ani moc nepotrebujem. Zatiaľ som ne strávila ani moc času s chalanmi a som tu už pár dní. Chcela by som niekam vyraziť sa zabávať a nie tu drepiet stále. Chcela by som ísť do baru. Dlho som nikde nebola. Rada by som sa tam zabavila. 
Postavila som sa z tejto depresívnej izby aby som išla oznámiť môj plán chalanom. 
Baby tu našťastie už neboli tak som sa usmiala. "Chalani nepôjdeme do baru?" nevinne som sa usmiala na nich. Všetci na mňa vyplestili oči. Aši sa im to zdá zvláštne. Pretože som moc s nimi nechcela nikam chodiť a sama od seba som ich nikdy nevolala. Ale čo, predsa tu už sedím zatvorená dobre dlho. Musím sa ísť vyvetrať von." Dobre moja pôjdeme za dve hodinky" zasmial sa Louis. Mam ho neskutočne rada. 

Obliekla som si tesné šaty pod zadok a veľké podpätky. Predsa som musela zaujať. Nech sa chlapci nemusia hanbiť. Na maľovala som sa a zobrala kabelku. Chalani ma čakali dole v chodbe. Samozrejme len mne to dlho trvalo. Vôbec neviem čo tan budem sama robiť. Myslím ako dievča. 

Cestou autom sme sa rozprávali o všetkom možnom. Rada som počúvala ich nové zážitky ktoré som s nimi nezažila. Niekedy to vážne ľutujem to že som odišla. To že som tu späť znamená pre mňa  veľa. Môžem s nimi stráviť viac času. "Zabudol som povedať že príde aj Shopia a El" zamrmlal Liam. Asi som ho zle počula. Ako mi to mohli spraviť. Jedine čo som chcela je ísť si užiť bez tých dvoch kráv. Zase mi skazili večer. Všetko mi to musia hovorit ako poslednej. Samozrejme že keby to povedia nejdem nikam. 

Tina: Baby zachráňte ma!!!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.