Choď na obsah Choď na menu

MOMENTS 9

8. 5. 2018

Nehľadela som na ostatných, nikoho som si nevšímala. Sústredila som sa len na moje myšlienky. Som ale krava, prečo som to vlastne robila? Nič som nedomyslela. Chcela som si urobiť srandu, ale ako to len on dokáže, všetko skazil. Nedokážem sa ovládať, mám chuť mu jednu vlepiť. 

Ďaleko som nešla od ostatných, nechcem sa tu predsa stratiť. Niekedy sa správam ako decko. Dokážem si to všetko priznať. Po pár chvíľach strávených s chalanmi som sa zmenila, ale nie úplne. Moje vlohy nezmení ani sám Boh. Moje pocity boli zmiešané. Sadla som si na peň poblíž. Zahľadela som sa pred seba a vravela si možnosti čo urobiť. Moja záverečná odpoveď je ignorovať ho, nebaviť sa s ním. Niekto ma chytil za rameno. Nadskočila som tak vysoko ako sa len dalo. „ Neľakaj sa, to som len ja," povedal mi známi hlas ale v tej tme som ho nerozoznala. Opäť so si sadla na peň a čakala čo povie ten dotyční. „ Hazza je môj kamarát, je môj brat," už som vedela o koho ide. Jedine Louis Tomlinson môže vysloviť takú vec. Stále som sa ani na slovko nezmohla, nemala som čo a chcem si počkať čo mi povie majster vtípkov. „ Pozri, čo sa stalo v minulosti nezmeníš, ale čo bude to zmeniť dokážeš," vravel. Prvý krát som počula niečo rozumné. Neverím, že to vyšlo z jeho úst. Otočila som sa k nemu a pozerala som sa mu do očí. „ Ja viem, ale nedokážem sa na neho pozrieť, ublížil mi veľmi, neodpustím mu to," oponovala som mu rozhodne. Som dospelá, rozhodovať sa dokážem aj sama. Prečo ma to vlastne trápi? Mám predsa Lucasa. Ľúbim ho, budeme sa brať, ale nie je to ešte oficiálne. „ Nikki, premysli si to všetko," bál sa o neho Louis. Chápem, bojí sa o neho, ale do smrti ho neochráni. Louis sa postavil a išiel preč, po ceste si mrmlal v zmysle „ toto nie je možné,". 

Harry

Ako niekam odišla, zanechala mi kopanec, ktorý trošku zabolel. Vyšiel som zo stanu a obzrel sa. Nikki nikde, Louis tak isto. Chalani sa na mňa pozreli a rozrehotali sa spolu s Lou a Paulom. Čo ju to vlastne napadlo? Prečo to urobila? Chcela sa zabaviť? Moc jej to nevyšlo. „ Harry, nemusel si byť taký krutý," smial sa Zayn. Pokrútil som hlavou. Po chvíli prišiel Louis. Všetci sa na neho pozerali a ja tiež. „Kde máš Nikki?" spýtala sa Lou. Louis si povzdychol. „ Je v lese, snažil som sa jej dohovoriť ale je tvrdohlavá ako repíč," rozhadzoval rukami. V niečom ju chápem, ublížil som jej a uvedomujem si toho, ale nedokážem sa jej ospravedlniť. Nemám na to, som len úbožiak, chudák, všetko čo mi povedala do očí. Ako som sa mohol správať sebecky? Žeby som si to všetko uvedomil až teraz? Naozaj som sebec bez pocitu viny? „ Harry, musíš sa jej ospravedlniť," vyslovil tie slová Paul. Kto by povedal, že to bude aj jeho zaujímať. „ Nedokážem to, nemám na to," stál som si za svojím. Za nič na svete ma nikto nedonúti zmeniť názor. Čo sa stalo v minulosti už nenapravím. Všetci nado mnou krútili hlavou a pozerali ako na vraha. Z lesa pricupkala Nikki. Tvárila sa ako keby sa nič nestalo. Rozhodol som sa ju nasledovať a na všetko zabudnúť, ale keď ono sa to nedá. Oh, tie jej krivky, telo na zahryznutie, normálne tu nad ňou slintám. To nie je normálne ako sa rozplývam nad jej telom, lenže ten pohľad stál za to. Čo ak to bol naozaj len sen a toto sa vôbec nestalo. Chalani ma posunuli až k nej a čakali kedy sa jej ospravedlním. Posadil som sa teda vedľa nej a hľadal tie správne slová. „ Nikki, chcel by som sa ti ospravedlniť za všetko čo sa udialo za posledné dni a aj v minulosti," opatrne som začal. Otočila sa ku mne. „ Nežiadam od teba ospravedlnenie, do ktorého ťa donútili. Chcem aby sa mi ospravedlnil ten Harry Styles, ktorý je odhodlaný, nemá strach.." vravela mi. Mala čitú pravdu, donútili ma k ospravedlneniu, ale ako vravela ona chce Stylesa, ktorý je sebavedomí. Možno existuje šanca, že budeme spolu komunikovať, budeme spolu vychádzať ako nikdy pred tým. 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.