Choď na obsah Choď na menu

MOMENTS 12

8. 5. 2018

Harry ma pobozkal. Rýchle som sa odtiahla. Nechcem si kaziť vzťah s Lucasom. „ Mal by si ísť," povedala som mu a pristúpila som k dverám. Harry sa postavil a odišiel. Zatvorila som dvere a aj ich zamkla, nechcem aby sa opakovalo to čo dnes s Louisom a s Harrym. Ľahla som si do postele a myslela na dnešné udalosti. Harryho pery boli také mäkké, sladké proste dokonalé. Dotýkala som sa svojich pier a premietali si v mysli čo sa stalo. Neopantá ma, nenaletím mu. Zatvorila som oči a zaspala.

Harry

Pobozkal som ju. Čo to do mňa vošlo? Rýchlo sa odo mňa odtiahla a postavila sa k dverám. „ Mal by si ísť," povedala mi. Fajn, postavil som sa a odišiel do svojej izby, ktorá bola hneď vedľa. Zamkol som pre istotu. Prezrel som všetky miesta v izbe, predsa Louisa napadne čokoľvek. Uistil som sa , že tam nikto nie je. Zaľahol som do postele. Prečo sa odtiahla? Čo ma dohnalo k tomuto činu? Potratil som rozum? A už vôbec nechápem čo to vošlo do Louisa. Ako jej mohol niečo takéto urobiť. Zajtra tam bude mať monokel, ktorý bude aspoň tri dni viditeľný. Nechcel som ho udrieť, ale nič iné mi neostalo. Nenechám ju predsa napospas jemu. Zatvoril som svoje unavené oči a zaspal som.

Ráno som sa zobudil okolo desiatej. Obliekol som sa a pripravil som sa na následky čo ma čakajú. Zišiel som dolu a všetci tam sedeli okrem Nikki. Pozreli sa na mňa a ja som ich odignoroval. Zobral som si niečo z chladničky a chystal som sa odísť, keď ma zastavil niekto. „ Prečo si mu vrazil?" spýtal sa Niall. Otočil som sa na nich. Zjavne im nepovedal všetko. „Nepovedal vám čo včera urobil Nikki? Kto vie čo by sa stalo ak by som tam neprišiel," povedal som naštvane. Všetky oči padli na Louisa. Moje oči tam padli tiež. Louis sklopil hlavu. Nedokázal sa mi pozrieť o očí. „ Nedokážeš sa mi pozrieť do očí?" spýtal som sa. Nezdvihol hlavu, radšej si ju skryl do dlaní. Po schodoch bol počuť kroky. Zišla Nikki. Podišla k chladničke a zobrala si jogurt. Louis sa postavil a chytil ju za ruku, ona sa otočila. „Nikdy sa ma nedotýkaj!" sykla Nikki. Vytrhla jej ruku z jeho ruky. „Nikki stoj!" zvolal za ňou. Otočila sa. Pozrela sa na mňa, len som prikývol. „Čo ešte chceš," bola podráždená. Všetci sme sledovali čo urobí Louis a ako zareaguje ona. „ Chcem sa ti ospravedlniť," povedal potichu. Jej tvár sa nezmenila, bola podráždená stále. Na jednej strane som rád, že som jej dal bozk, pretože mi verí. Toto je len začiatok. „To si nechaj pre seba, pamätaj čo sa stalo nezmeníš ale to čo sa stane hej, tak na to zabudni, som vďačná Harrymu, inak by to dopadlo horšie," povedala zhrozene a odišla. Oči padli na mňa. Urobil som to isté. Odignoroval som ich a odišiel do svojej izby. Zatvoril som dvere a ľahol si do postele. Nedokážem uveriť, že som mu vrazil. Nikki neprijala jeho ospravedlnenie a ja sa mu ospravedlňovať nebudem. Ležím tu už dve hodiny, kašlem na to a idem do baru.

Sadol so si pri bar. Podišla ku mne krásna barmanka. Objednal som si niečo tvrdé, aby som zahasil všetky city, ktoré bdejú v mojom tele. Ku mne si prisadlo krásne dievča. Mala dlhé kučeravé blonďavé vlasy. Vyzerala perfektne. „Ahoj," pozdravil som ju. „ Ahoj," odvetila. Celkom sme si rozumeli. Potom som ju pozval von. Volá sa Daisy, má 18 rokov, býva v Sydney. Baví ju kreslenie, čiže má rada umenie. Som rád, že som ju stretol. Šli sme sa prejsť na pláž. Dohodli sme sa ja na zajtra.

Nikki.

Potom čo som mala ďalšiu hádku s Louisom som šla do izby. Sadla som si na zem a tak som sedel asi tri hodiny. Potom som si povedala, že musím ísť na vzduch. Obliekla som si rifľové kraťasy a modré tričko. Obula som si moje obľúbené tenisky pod členky. Vyšla som von a prechádzala som sa po pláži. Sadla som si na piesok a zobrala som do ruky svoj mobil. Blikala mi tam SMS od Lucasa. „Zlato zajtra ťa prídem pozrieť," znela správa. Na tvári mi vyčarila veľký úsmev. Pozorovala som západ slnka. Ani som si nevšimla, kedy si ku mne prisadol Zayn. „Zajtra príde Lucas," usmiala som sa. „ Teším sa, to čo sa stalo včera..." povedal. „ Nechcem sa o tom baviť, čo sa stalo salo sa, neodpustím mu to, s Harrym sme sa trošku udobrili" vravela som mu. Pochopil ma a mlčal. Spolu sme pozorovali ten nádherný západ slnka. Čo by som dala za to ho pozorovať s Lucasom. Chýba mi a ani si nevie predstaviť ako. Bolo už dosť neskoro a tak som šla aj so Zaynom domov.

Doma boli všetci a dokonca aj usmiaty Harold. Neriešila som, prečo má takú náladu. Bolo mi to ukradnuté. Posadila som sa na gauč vedľa Zayna, ktorý ma objal okolo ramien. Usmievala som sa ako slniečko. „ Počujte, zajtra vám niekoho predstavím," usmieval sa Harry. Pozrela som na Zayn, ten mi kývol aby som im povedala o zajtrajšku. „Zajtra príde Lucas," oznámila som im. Všetci si povzdychli. Louis to všetko ignoroval. Nemám náladu na hádky a tie su tu na dennom poriadku. Konečne budem mať pokoj.

Na druhý deň.

Čakala som na Lucasa, kebyže viete ako sa teším. Nebola som s ním dlho. Medzi odchodom som s ním bola iba raz a to len na chvíľu. Niekto zazvonil. Išla om otvoriť stála tam blondýna. „ Prišla som za Harrym," odvetila. „Harold!- máš návštevu," zvolala som. Okamžite prišiel a aj si ju odviedol. To čakanie ma unavuje. Konečne zazvonil zvonček. Otvorila som dvere a hneď sa vrhla na neho. Bozkávala som ho tak, že som ho skoro zadusila. „ Aj ja a rád vidím, láska," usmial sa. „ Chýbal si mi a ako," usmiala som sa na neho a dala ďalšiu pusu. Sadli sme si na gauč. Rozprávali sme sa o práci a oznámil mi., že odtialto ide do Japonska. Aj som zosmutnela, ale aj ja mám prácu. Potom dolu zišiel Harry a jeho baba. „ Nikto iný tu nie je?- nevadí predstavím ju aspoň vám," povedal mi. „ Toto je Daisy," potom sme sa predstavili sami. Všimla som si ako po nej Lucas pokukuje. Nepáči sa mi to. Harry si ma zavolal do kuchyne. Som zvedavá čo chce. „ Nemohli by ste mi prenechať dom?" spýtal sa s iskričkami v očiach. Pokrútila som hlavou a išla za ni,ma. No v dverách som sa zarazila. Lucas sa sňou obíma, ako by spolu chodili. „ Obaja sme ostali na suchu," zamrmlal Harry. Otočila som sa na neho s vražedným pohľadom. „ Nikki ideme sa prejsť!" zvolal Lucas. Prikývla som. S Harrym sme si sadli. Pozerali sme do blba. Potom prišli ostatní. Pozreli sa na nás. „ Kde je Lucas?" spýtal sa Liam. „Išiel sa prejsť s frajerkou pána dokonalého," povedala som urazene. „ Nemôžem za to že sa zblížili," obraňoval sa. Jasné, kto iný, len on ju sem musel priniesť a zničiť mi ročný vzťah. Mali sme sa brať, no keby ma požiada o ruku čo chcel aj urobiť. Teraz ostane na suchu aj on aj ja. Aký ma toto zmysel? Konečne som mu dokázala odpustiť a on mi urobí toto? Verila som mu, zachránil ma pred Louisom, ale sklamal ma na plnej čiare. Som mimo čo bude ďalej rozídeme sa?

Večer prišiel Lucas aj s Daisy. Toto sa nedá vydržať. Smiali sa. Nežiarlim ale viem, že som skončila u neho a aj ja u neho. Nikto to medzi nami neobnoví. „ Zajtra na pláži," škeril sa na ňu Lucas. „ Tak a dosť," povedala som spolu s Harrym. Obaja sme sa na seba pozreli. „ Chcem aby si vypadol odtiaľto, nasťahuj sa k svojej novej priateľke," povedala som nasrane. Vytočil ma. Ani si ma nevšimol, dohaduje sa tu s ňou rovno predo mnou. Nemá ani dušu? Ako mi mohl tak ublížiť? Sadla som si na gauč a rozplakala som sa. Prisadol si ku mne Zayn a poriadne ma objal. To je môj najlepší kamarát. Objímala som ho veľmi dlho.

Harry

Nikki sa z toho strašne zrútila. Objímala Zayna, je vidieť že on isi sadli hneď. Objímala ho tak dlho, že v ňom aj zaspala. Išiel som ya Daisy. Sedela na verande a čakala ma. Postavila sa a objala ma no ja som sa od nej odstrčil. Nechápala čo robím a hlavne prečo. Sklamala ma. Zapáčila sa mi, ale nečakal som , že ma podvedie hneď na druhý deň. Poriadne som zničený ale Nikki to'zobralo viac ako mňa. Ani sa jej nečudujem, mali sa predsa brať. No ale čo sa stalo nezmení a ani nikto z nás. Ak by som to odložil našiel by si inú niekde inde. „ Daisy, choď a už za mnou nechoď ," povedal som jej vážne. Pochopila a bez slova odišla preč.

Na druhý deň

Vstal som celý dolámaný, nemal som náladu na nič. Chcel som si povedať, že všetko čo sa včera stalo bol len sen, ale opak bol pravdou. Naozaj sa všetko udialo, Daisy ma podviedla s Lucasom, Nikki je z toho na dne. Bože, prečo som ju sem len nosil? Obliekol som sa a išiel dolu. Lenže som započul, plač. Vošiel som dnu k Nikki. Plakala. Podišiel som k nej a objal ju. „Nechcel som, aby to takto skončilo," vravel som jej do vlasov. „ Ani za to nemôžeš, prepáč za všetko," povedala mi. „Nmáš sa mi začo ospravedlňovať, to ja tebe, urobil som chybu, ktorá sa nedá napraviť," stále som ju obímal. Stisla ma v objatí, čiže mi odpustila. Tú istú chybu dva krát už neurobím.

PS: Tak čo si myslíte o tom čo sa udialo. Viem udialo sa to tak zhurta, ale Lucas sa tam ešte objaví, toho sa nebojte. Čo sa asi tak stane? Príme Nikki ospravedlnenie Louisa? Odpustí mu to niekedy? Budú sa všetci spolu baviť tak ako pred tým?
 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.