Choď na obsah Choď na menu

Love you 20

15. 3. 2014

 

Harry
 
 
Vstúpil som do Liamovej izby. Vôbec som si nevšimol, že je tam aj Chris. chcel som odísť.
„ Nemusíš ísť idem ja,“ povedala a vybehla z izby. Baby sa na mňa pozerali ako na vraha. „ Ako si jej to mohol urobiť,“ povedala zdesene Vera. „ Teraz sa kvôli tebe bude trápiť,“ zapojil sa Zayn. No nech sa trápi, tak ako ja teraz. Čo to vravím, milujem ju. „ Hazza, choď za ňou a ospravedlň sa jej,“ naliehal Liam. „ Neodpustí mi,“ šepol som. „ Ale odpustí, miluje ťa,“ povzbudila ma Dan. „ Si múdry, niečo vymyslíš,“ pridala sa Perrie. „ OK,“ odišiel som. Mali pravdu. Ako som to mohol urobiť. Určite bude v stajni.
Mýlil som sa neni v stajni. Všimol som si, že tu nie je ani Storm, tá kobyla, ktorú má rád Louis. Ani na chvíľu som nezaváhal a osedlal som si jej žrebca, toho čo skrotila. Popchol som ho do trysku a cválal do lesa. Kam mohla ísť a potom mi napadlo miesto pri jazere. Pobral som sa tam. Bola tam. Sedela na tráve a plakala. Koňa som uviazal o konár stromu. Zotrel som jej slzy rukou a pevne som ju objal.
„ Nechcel som, prepáč, nič ma neospravedlňuje, ani to že som mal to nutkanie to urobiť,“ vravel som. Všimol som si ako sa zamyslela. „ Christina, prepáč, milujem ťa a nedokážem bez teba žiť, chcem aby sme bývali spolu,“ ospravedlňoval som sa jej. Ostalo ticho. Nič nevravela a ja som čakal na jej odpoveď. Mal som tušenie, že to nie je dobré. A mal som aj pravdu. „ Harry nedám ti šancu, nechcem sa znovu popáliť, všetko ma to strašne bolí, a bolieť aj bude, ale moja odpoveď je nie,“ oznámila mi. Nasadla na Storm a uháňala preč. Nechcelo sa mi nikam ísť. Tak som tu ešte chvíľu ostal. Premýšľal som o tom ako to bude medzi nami. Rozídeme sa? Ostaneme spolu? Milujem ju a moje srdce je prebodnuté, moja duša rozštvrtená na milión kúskov. Ako som to mohol urobiť a hlavne prečo!? Nikdy to nebude ako predtým. Z môjho premýšľania ma vytrhlo šuchotanie lístia. Zľakol som sa. Ale z poza kríka sa vnorilo to dievča na koni. Podišla ku mne. „ Prečo si tu?“ odmerane som sa jej spýtal. „ Nechcem ísť, nemám kam,“ povedala smutne. Došlo mi jej ľúto ale hneď som sa spamätal, keď ma chcela pobozkať. Odtiahol som sa. „ Viem, že to chceš!?“ lákala ma. „ Máš pravdu chcem to, ale nie s tebou,“ povedal som nasrane. „ Radšej to chceš s tou štetkou, ktorej ide len o peniaze?“ pýtala sa podráždene. „ Áno, radšej áno, milujem ju a nie je žiadna štetka, jedine ty si tu štetka!“ poriadne ma vytočila. Radšej som sa postavil a nasadol na koňa a pádil späť na farmu.
Odstrojil som koňa a všimol som si, že Tins je späť. Išiel som do izby a ľahol si na posteľ. Zaboril som hlavu so vankúša a snažil sa na nič nemyslieť. Zrazu sa ozvalo klopanie na dvere. „ Vstúpte,“ povedal som urazene. Nemal som náladu sa ani otočiť. Po krátkej chvíli sa ozvalo zakašlanie. „ ehm, ehm,“ započul som. Ale ostal som ticho. Potom pristúpila osoba ku mne a pocítil som bozk na ramene. Zdvihol som hlavu a uvidel Tins. Schytil som ju a prehodil cez seba na druhý bok postele a zvalil som sa na ňu.
„ Milujem ťa,..... si moje všetko,“ bozkával som ju po celom krku, po celej tvári a nakoniec pobozkal aj jej pery. „ Milujem ťa, nedokážem bez teba vydržať,“ povedala mi a tiež ma pobozkala na pery. „ Vlastne som si myslel, že sme spolu nadobro skončili, ja bez teba nie som nič,“ koktal som. Pozrela sa na mňa, či to myslím vážne a myslel som to vážne. „ Ja, milujem ťa, nedokážem prestať na teba myslieť, skrátka si moje zlatíčko,“ pobozkala ma na noštek. „ Ľúbim ťa,........ srdiečko,“ pobozkal som ju zase. Bozkával som ju dokiaľ neprišiel, no nevletel do izby Louis so slovami: „ Musíme sa porozprávať!“ „ Louis!- koľkokrát ti to mám hovoriť!- najprv zaklop!“ osopil som sa na neho. Louis ostal v šoku a nezmohol sa na nič. „ Prepáčte,“ udivene zatvoril dvere. „ Bude mať zlé sny,“ smiala sa. „ Nech, ja ich budem mať nádherné, priam čarovné,“ povedal som jej. Ale tak či tak som sa od nej odtiahol a pevne som ju objal. V tej chvíli som si spomenul, že nie všetko riešiť sexom je odpustené. V spoločnom objatí sme zaspali.
RÁNO.............................................................................................................
Zobudil som sa zase na smiech Tins. Určite Niall. Vyšiel som na chodbu a tam bol Niall s Louisom. Ako som postrehol tak Niall držal mrkvu, to chlapec nemal robiť. Louis začal Nialla cápať po zadku a to Chris nevydržala a rozosmiala sa na celú chodbu. To sa už otočil aj Louis s Niallom a ostatní tiež vybehli na chodbu. Rýchlo som strhol Tiny a potiahol ju do izby. Tam sa ešte smiala. Umlčal som ju dlhým bozkom. Spolupracovala. Ale nemienim s ňou spať nechcem, aby si myslela že ju mám ako štetku. Odlepili sme sa na hlasné klopanie na dvere. „ Otvorte, Tins chcem svoju mrkvu,“ škriekal Louis. „ Si mu šlohla mrkvu?“ šepol som jej. „ Keď sa nedíval,“ šepla. „ Si dobrá,“ usmial som sa. Chcel som otvoriť dvere a ísť dolu, ale Chris ma stiahla k sebe a dala mi ten najkrajší bozk. Nechcela ma ani pustiť. „ Chris,...“ nestihol som nič povedať a už som mal dolu tričko. „ Tins,... vážne to chceš?“ opýtal som sa. 
„ Áno, chcem a to iba s tebou,“ odvetila pomedzi bozky. To som neváhal a dal jej dolu tričko. Nemala pod ním ani podprsenku. Dal som si dolu všetko oblečenie a Chris taktiež. Na nič som nečakal a hneď som ho tam vrazil. Vzdychla od slasti. To ma ešte viac zrušovalo. Ale je to predsa len sex, ktorý nie je len raz. Konečne sme sa udobrili a nechcem to pokašľať.

 

PS: Dáky komentár asi sa vám nechce že? 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.