Choď na obsah Choď na menu

Love you 18

 

Chris.

Dáko sa nám podarilo zaspať, respektíve Harrymu ja som mala zatvorené oči. V tom niekto zaklopal. Nechcelo sa mi stávať tak som to nechala tak. Ale on vošiel. Určite Louis. Ten jeho smiech poznám. Kašlala som na to. Nech si myslia svoje. O chvíľu som aj zaspala.

 

Ráno..................................................

 

Zobudilo ma hučanie na chodbe. OMG, aký idiot tam  vreští. Vyšla som na chodbu a koho tam nevidím, Niall sa háda so slúžkou, aby mu dala to jedlo, ktoré ako som započula si objednal Liam. To mi nedalo a musela som sa začať smiať. Od toľkého smiechu som sa skoro rozplakala. To sa nedalo. Potom si ma všimol Niall aj tá slúžka a Niall sa riadne červenal. Potom na chodbu prišiel aj Hazza a pozeral sa na mňa a potom na Nialla. „ Láska, už by si mohla aj prestať,“ pozeral na mňa. „ A aby si vedel ten včerajšok nemáš ešte odpustení,“ odbila som ho. Ale nie, jeho diabolský úsmev. Len ma rýchlo stiahol dnu a zamkol pre istotu. Mala som na sebe len prehodené jeho tričko. Okamžite mi ho dal dolu a on si ho dal taktiež dolu. Položil ma na posteľ a v sekunde bol vo mne. Musela som vzdychnúť, ale ešte že ma vtedy pobozkal.   „ Harry, nie.....“ prerušil ma. „ Ee, dnes si užijeme celý deň len sami,“ pobozkal ma keď prirazil.  Stačilo iba párkrát sa posúvať hore dolu a už som bola. Hazza sa odtiahol, niekedy nenávidím jeho spôsoby na udobrovanie. Ľúbim ho ale niekedy mám pocit akoby ma len využil. Možno, že aj. Ale čo ma to napadá za myšlienky. Nikdy v živote by mi to nespravil, inak by so mnou nebol, môže mať každú. Ale on si vybral práve mňa. To nechám radšej tak. Kým som sa vyklohnila z postele Harry už nebol v nej ani v izbe. Obliekla som sa a zišla dolu. Samozrejme, že som rovno šla do kuchyne, pretože Niall to všetko v jedálni vyžral. Vstúpila som dnu a každý pozeral, že čo tu robím. Došla som k šéf kuchárovi. A rovno som ho objala a dala pusu na líce. „ Vedela som, e ťa tu nájdem,“ usmiala som sa. „ A určite si prišla, lebo si hladná,“ usmial sa Hazza. „ Vlastne áno, Niall určite vyžral všetko čo je v jedálni,“ vravela som mu. Potom pribehla dáka baba a usmievala sa na Harryho. Potom pozrela na mňa. „ Tu nemáte čo robiť,“ odvrkla hnusne. Jednak si myslí, že jej ho preberiem. „ Nie, nie ona tu ostane pekne so mnou,“ pobozkal ma Harry. Tá baba hneď vyvalila na nás oči. „ Čo tak pozeráš, choď pracovať, inak poviem strýkovi, že protestuješ,“ usmiala som sa. Harry sa totálne smial a ona len zahanbene čumela.  Samozrejme vtip!!!! „ To je vtip, nemyslím to vážne,“ povedala som pomedzi smiech. „ Tss, mňa tu nebude urážať dáka krava,“ povedala nasrane. „ Moja milá, ty nevieš že táto farma patrí môjmu strýkovi a on mi dal plné právo vyhodiť toho s kým budem nespokojná?“ pozrela som na ňu vážne. To sa ani Harry nesmial, pretože vedel, že to myslím vážne. Hneď sa začala ospravedlňovať až som jej mala pokrk. Pobozkala som Harryho a išla do jedálne.

Čo ma zarazilo, že Niall dojedal posledný kúsok torty. Ach, kam som sa to dostala. „ Niall!- čo ťa to napadlo!- všetko pojesť,“ zúrila som. „ Prepáč, ale som hladný,“ odvetil. „ Ale nehovor, mám pocit, že dnešný deň neskončí dobre,“  dohovorila som. A mala som pravdu. Z kuchyne vyletela tá baba, s ktorou som sa pohádala. A mierila rovno ku mne. „ Ako môžeš chodiť s takým debilom a k tomu aj násilníkom,“ kričala. „ Idem za ním,“ povzdychla som si. „ Radšej nie!- voľačo ti spraví,“ chcela ma zastaviť. Vytrhla som sa jej a nasraná som išla do kuchyne, ktorá bola skoro prázdna. Bol tam strýko ako dohovára Harrymu a Harrymu dochádzajú nervy, tak som tam prišla. „ Strýko choď preč, ja sa o to postarám,“ povedala som. „ Ale..“ vravel. „ Žiadne ale!- choď už,“ zvýšila som hlas. Strýko odišiel a ja som pristúpila k Harrymu. Videla som, že sa kontroluje len tak, tak. Pevne som ho objala a pomohlo. Trochu sa skľudnil. Ale ja som to nevydržala a musela som mu dať bozk.

„ Čo sa stalo?“ spýtala som sa. „ Vieš, ona ma chcela zbaliť a povedal som jej, že nemám záujem a ona bola taká dotieravá a tak som jej dal facku,“ povedal mi všetko. Viem, že neklame. Poznám ho a to dosť dobre. „ Poďme do izby,“ navrhla som. „ Hm... čo by si rada robila?- nestačilo ti včera?“ spytoval sa. Pokrútila som hlavou a on sa usmial. Vyšli sme ruka v ruke a smiali sa. V jedálni na nás pozerali chalani, baby, strýko a aj to dievča. Pozerala z výrazom ako že ti neublížil???? „ Pretože ma miluje a nie je to žiadny násilník,“ odvetila som jej. „ Ako si vedela čo sa chcem spýtať?“ nechápala. „ Vedela,“ odvetila som a išla s Harrym do našej izby. Zamkli sme sa. Podišla som k nemu a pobozkala som ho na noštek. Len sa na mňa usmial. „ S tým dievčaťom budú problémy,“ povedala som pomedzi bozky. „ Možno, nie po tej facke sa ku mne ani nepriblíži,“ povedal. Sladko ma bozkával. „ No, ani by som nepovedala. Ak si mne neublížil tak sa nevzdá,“ odvetila som. Odtiahol sa odo mňa a pozeral na mňa. „ Snáď nechceš, aby som ti ublížil! Nikdy v živote ti to neurobím,“ preľakol sa. Podišla som k nemu a dala mu bozk. „ Harry ja len vravím, že si ju tým to odbíjaním nakopol a nevzdá sa,“ povedala som mu. Radšej nič nepovedal, aby sme sa nepohádali kvôli takej p*če. Len ma pobozkal a odišiel preč. Toto sa nestáva, čo mu zase je. Ach asi to nedokáže, skrátka ju musí pojebať. Viem že ide za ňou a ide ju pojebať.

 

Harry

 

Pobozkal som ju a odišiel z izby. Mal som nutkanie tu babu pretiahnuť. Nedokážem sa kontrolovať. Ach, bože pomôž mi. Išiel som do jej izby a zaklopal. Otvorila mi oblečená v župane. Prečo mi toto robíš. „ Chcem sa ti ospravedlniť, za tú facku, som Harry,“ povedal som jej. „ Ospravedlnenie sa príma, som Lili,“ predstavila sa. Pomaly sme sa približovali k sebe a prišlo to. Pobozkali sme sa.  Nedokázal som sa od nej odlepiť. V tom sa niečo stalo. „ Vedela som Styles, čo ideš robiť, nemôžem uveriť, že som ti verila,“ povedal známi hlas. Len som sa rýchlo odtiahol a pozeral na nasranú Chris. „ A ty Lili, máš padáka, zbaľ sa a šofér ťa odvezie domov,“ oznámila jej.  No toto som dojebal. „ To nemôžete urobiť,“ vravela jej Lili.

„ Ale môžem, nemienim tu trpieť zamestnankyňu, ktorá tu flirtuje z každým,“ vravela Tiny. Takúto nasranú som ju nevidel nikdy v živote. „ S nikým neflirtujem a aby ste vedela on ma pobozkal,“ obhajovala sa. „ Ale vážne, pozorovala som vás a neboli ste to náhodou vy kto sa bozkával s Niallom, Zaynom. Liamom dokonca aj s Louisom a teraz aj s Harrym?“ spýtala sa jej vážnym tónom. No a toto je čo. Ako si to predstavuje, využije nás, rozbije nám vzťahy? Toto mi neodpustí. „ Načo čakáte, choďte sa zbaliť,“ povedala Tins a odišla preč.

 

dhh.png

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.