Choď na obsah Choď na menu

Love you 17

 

Na farme...................................................................................

Vystúpili sme obaja z auta a usmievali sme sa ako trafený. To pretože dnes bol super večer, ktorý ešte ani neskončil. Vošli sme do penziónu, ktorý tam slúžil ako ubytovňa  pre hostí. Vošli sme dnu a zašli na recepciu. Recepčná neodtrhla odo mňa oči. Ani ja od nej. Po chvíli ma niekto udrel. „ Au,“ zvolal som. „ Harry, stále som tu,“ urazila sa Chris. objal som ju a pobozkal. „ Prepáč,“ dal som jej ďalší bozk. Ale očividne to nepomohlo. Prečo mám takú tendenciu sa pozerať na druhé dievčatá? Ale to je jedno, miluje ma nedokáže sa na mňa hnevať. Tak sme si zobrali veci a išli sme do izby. Zo sebou sme mali veci na prezlečenie. Zatvoril som nás v našej izbe a veci hodil na zem. Podišiel som ku Chris a objal ju. „ Nemyslel som to tak,“ povedal som jej smutne. Ona sa ku mne otočila a pozerala mi do očí. „ Pozri, vždy keď niekam ideme pozeráš na nejakú inú babu, prestáva ma to baviť,“ povedala. Zamyslel som sa. Má pravdu, ale dnešný deň si nenechám pokaziť. Pobozkal som ju a nemohol som prestať. „ Nestačilo ti už dnes?“ spýtala sa. Pokrútil som hlavou a ona sa na mňa usmiala. Normálne na mňa skočila a ja som si to len užíval.

 

Louis

 

Oni dvaja ostali ešte doma a neskôr sa ku nám pridajú. Tak sme nasadli do áut, ale Harryho fáro sme nechali doma, lebo by nás zabil. Cesta dlho ani netrvala, pretože sme sa rozprávali a smiali. Nemôžem uveriť, že nás Tins prekukla. To dievča je božie, ale chodí s Harrym a mne sa ani nepáči. Po dlhej ceste sme konečne prišli na farmu a išli sme sa ubytovať do penziónu. Vstúpili sme dnu a podišli k recepcii. „ Prepáčte, máme tu rezervácie na mená Tomlinson, Horan, Payne a Malik,“ povedal som jej. „ Á áno, a ešte je tu jedna izba na meno Styles,“ povedala. „ Oni prídu neskôr, prosím dajte nám kľúče,“ odvetil som jej. Dala nám kľúče a išli sme svojím smerom. Všetci máme izby na jednom poschodí.

Vstúpil som spolu s El dnu a išli sme sa vybaliť. „ Čo myslíš, čo robí Hazza s Tins?“ opýtala sa ma El. „ No predsa sex, čo iné by Hazza vedel robiť,“ smial som sa. Určite to robili a nie len raz. Vyšiel som z izby a zamieril k Liamovi, pretože vždy všetci skončia tam. Vstúpil som dnu a všetci tam boli. „ Tak, Hazza ešte neprišli?“ opýtal som sa. „ Čo si?- určite vyskúšali všetky miesta v dome,“ zasmial sa Zayn. „ To určite, dobre ideme do stajne a môžeme si vybrať kone,“ povedal som im. Zišli sme dolu do stajne a tam som si vybral koňa, ktorého mám rád, volá sa Storm. El si vybrala koňa vedľa. Všetci sme si ich osedlali a vyrazili sme do hôr. Každý sme išli vlastným tempom. Mi s El sme išli k jazeru.  Kone sme uviazali o konár a sadli si na zem pri vodu.

„ El, milujem ťa,“ povedal som jej. „ Aj ja teba Louis, milujem ťa,“ odvetila. Naklonil som sa k nej a pobozkal som ju.  „ Dúfam, že sa im nič nestalo,“ povedal som. „ Neboj sa, vedia sa o seba postarať sami,“ utešovala ma El. Hazzu mám rád ako brata a Chris tá je zábavná, hneď som si ju obľúbil, veď sa s ňou aj poznám.  Nakoniec sme sa vrátili do penzióna všetci. Kone sme odsedlali a upravili. Vošli sme dnu a prišli k recepcii. „ Prepáčte, prišiel už pán Styles?“ opýtal sa Niall. „ Áno, pred hodinou,“ odvetila nám. Vyšli sme hore po schodoch a rovno do jeho izby. Zaklopal som ale nič, nikto neotvára. Tak som vstúpil a oni ležali na posteli v objatí pod perinou a sladko spali. Zavolal som aj ostatných, tí sa len nad nima pousmiali. Naozaj sú šťastný a obaja sa usmievali. Všimol som si ich veci hodené na zemi. Došlo mi čo robili. Zatvorili sme dvere a mierili k Liamovi a Dan do izby.

Sadli sme si na posteľ. „ Tí mali rušní deň,“ smiala sa Pezz. „ Stavím sa, že to stihli až trikrát,“ vravel Zayn. „ No chalani ako poznám Tins, určite to stihli štyrikrát,“ zapojila sa El. „  Hej, a všimli ste si ako sa obaja usmievali, chcel by som vedieť prečo,“ povedal som im. „ Musíš sa ich spýtať,“ odvetila mi Dan. „ Ale určite nám nič nepovedia,“ zapojila sa Vera. „ Nám nie ale tebe áno, predsa ťa má najradšej,“ povedal Niall. „ Presne, ty to z nej dostaneš,“ povedal som.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.