Choď na obsah Choď na menu

Love you 16

 

. „ Hazza, tá tvoja frajerka je múdra, tej sa drž,“ povedal Louis. „ Ani nie, niekedy mi dá dosť zabrať, lebo ak nie je po jej tak mi nedá pokoj,“ povedal som s vážnou tvárou .
Všetci na ňu upreli svoj pohľad, lebo nevedeli ako bude reagovať. No ja som to myslel zo srandy a to ona pochopila. Pritisla sa ku mne bližšie a pobozkala ma. „ Nestraš ich toľko, pozri na ich výrazy tváre,“ karhala ma. Ona jediná mi rozumie a to je konečne pocit s niekým si takto pokecať. Ostatní sa stále len prizerali, banda tupcov. „ Čo tak zazeráte?- ach to ma tu chápe len Tins?“ vravel som. „ Harry len žartoval,“ dokončila Tiny. „ No poďme inak zmeškáme koncert,“ povedal Zayn. „ Chalani, žiadni koncert nemáte, prečo tie baby tak trápite?- rovno im povedzte, že ich beriete na romantický výlet na koni,“ povedala Chris. „ Ako si to vedela?“ nechápal Niall. „ Niall, ak by ste takéto niečo neplánovali, tak by ste ma tam nevolali, ak potrebujete pomoc s romantikou idete za mnou,“ vravela Tins. Ako že za ňou??? Pozrel som sa na ňu. „ Nemyslím to tak, chcú radu alebo im to mám zariadiť,“ pobozkala ma. Nemusel som jej povedať ani otázku a vedela čo mi behá po rozume. Ozaj ju milujem a prekvapujeme viac a viac. 
Tins odišla do izby a ja som ostal v kuchyni. „ Takže ak neni koncert ostávam doma a užijem si s Tins, a Louis zamknem sa, už mám pokrk ako mi vbehneš do izby a prerušíš to najlepšie,“ pozrel som sa na Louisa. „ OK, Sorry,“ obraňoval sa Tommo. Odzdravil som im a pádil za Tins. Zavrel som dvere a aj zamkol. Bola v kúpeľni a napúšťala vaňu. Zastavil som tečúcu vodu a začal ju bozkávať. Zobral som ju na ruky a položil na posteľ.  Bozkával som ju na krk na ústa, všade kade sa dá. Zbavoval som ju oblečenia a znovu ju bozkával na jej hladkom brušku. Hral som sa z jej podprsenku a potom som jej ju dal dolu. Pobozkal som ju na priehlbinky medzi prsiami. Vzdychla si. To ma ešte viac rozohnilo. Prepracoval som si cestičku k jej stehnám.
V tom sa ozvalo klopanie na dvere. „ Zmizni!!!!“ zavelil som. „ Prepáčte,“ ale ale Louis sa nepoučil. „ Tommo čo potrebuješ???“ opýtala sa Tins. „ Viete, ideme na tú farmu a tak teda nerozmysleli ste si to?“ vravel. „ Potom prídeme za vami, choďte,“ odvetila Chris. pokračovali sme v začatom. Vyzliekol som jej nohavičky. Ona mi vyzliekla a znížila sa dolu k môjmu kamošovi. Chytila ho do rúk a pohybovala dolu a hore. Tak ma to zrušovalo, že som to nevydržal. Potiahol som si ju k sebe a prevalil sa na ňu. Pobozkal som ju na krk a už som bol v nej. Bol som strašne nadržaný a ani neviem prečo. Stonala a stonala. To ma ešte viac nažhavilo. Prirážal som. „ Už budem,“ povedala Chris. „ Ešte chvíľu,“ povedal som jej. A o pár minút sme spolu vyvrcholili. 
Ľahol som si vedľa nej a spolu sme lapali po dychu. Ach nič moc, pretože som stále nadržaní. Chcem ju znovu a znovu. Pobozkal som ju. „ Poďme za nim, nechcem aby mi šlohli koňa,“ povedala Chris. „ Mne sa tam ani nechce,“ odvetil som smutne. Pozrela sa na mňa a pochopila. „ Len som si myslela, že by sme mohli ísť hlbšie do lesa a.....“ prerušil som ju a pobozkal. Viem čo chce, chce to v lese a v hlbokej noci. Prečo nie, chcem ju a aj budem mať. „ Obliekať!“ zavelil som. Postavila sa z postele a išla sa obliecť. Ja som urobil to isté. Zobrali sme psa a nasadli do auta. Argosa postráži kamarátka Tins. Tak po ceste sme tam zaniesli. Potom smer farma. Prechádzali sme lesom a Tins vypla rádio. Nechápal som tomu. „ Zastav,“ povedala. Auto som odstavil na kraji cesty. Bola to cesta kade nikto nechodí. Naklonila sa ku mne a pobozkala ma. Spolupracoval som s ňou. Jej ruky zašli až pod moje tričko. Á nevie sa ma dočkať. Na chvíľu som sa odtiahol a pozrel na ňu. „ Vážne??“ spýtavo som na ňu hľadel. Ona len prikývla. To bolo znamenie aby sme pokračovali. Znovu som sa jej prisal na pery a vášnivo ju bozkával. Odtiahol som sa a vyšiel z auta. Podišiel som k dverám a otvoril ich. Zobral som Chris na ruky a niesol do lesa a položil pri strom. Stiahol som jej legíny a sebe rifle. Dal som jej dolu aj nohavičky a strčil svojho kamoša do nej. Pobozkal som ju aby ju nik nepočul kričať. Len som pekne zrýchľoval až som sa urobil do nej. A aj ona. Tak a chystal som sa odísť ale ona ma zachytila. „ Ee, ešte raz,“ usmievala sa. Strašne som bol nadržaný a zdá sa že ona tiež. Prečo nie urobiť ju dvakrát a to po sebe. Tak ani som ju nepobozkal a vrazil som ho do nej os toľkej rozkoše a slasti som zrýchľoval až sme druhý krát vyvrcholili a potom aj tretí krát.  
Po dlhej hodine sme sa vrátili do auta a potom sme pokračovali na farmu.
 
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.