Choď na obsah Choď na menu

Love you 14

29. 12. 2013

 

Christina
 
Bol zamyslený, viem, že myslel že všetko je chyba. „ Harry, asi máš pravdu,“ povedala som. „ V čom?“ nechápal. „ Viem nad čím premýšľaš, neskús to poprieť,“ váha, čo mi má povedať. Ale nakoniec sa premohol. „ Christy, milujem ťa a vždy budem, nad tým čo mám v hlave neber ohľad, viem že aj tebe to pár krát prebehlo v mysli, ale obaja vieme, že je to inak,“ rozprával. Áno má pravdu, uvažovala som nad tým. Určite to prejde, to preto, lebo netrávime spolu čas.
Dorazili sme na farmu a baby išla za svojimi trénermi a ja s Harrym sme išli do stajne.
„ Harry, ja som to tak nemyslela,“ pozrela som sa smutne na neho. „ Nechaj to tak, ja to viem, len dnes nemáme svoj deň,“ odvetil. „ Tak sa poďme prejsť len mi dvaja,“ navrhla som. Nenamietal a išli sme do lesa poblíž. Poznala som ho. Chodila som tam s koňmi včera. Ruka v ruke sme kráčali po cestičke. „ Chris?“ spýtal sa Hazza. „ Hm“ zamrmlala som. „ Za tri týždne odchádzame na turné,“ oznámil mi. No pekne ostanem tu sama. Mohol mi to povedať aj skoršie. „ Chcem, ...... no ...... chcel by som, aby si išla so mnou,“ dokončil. „ Ja neviem.... čo tam budem robiť sama,“ odvetila som. „ Nebudeš sama, ide aj Pezz, Vera a El,“ odvetil. „ Tak, rada s tebou pôjdem,“ oznámila som mu. Len teraz ten ďalší problém, kde bude Argos????? Na toho som ani nemyslela. „ Harry.... a čo so psom?“ spýtala som sa. „ Moji rodičia ho postrážia,“ odvetil. „ Nebude im to vadiť?“ opýtala som sa. „ Nie, a väčšinou bude s Gemmou,“   odvetil mi. „ OK, vráťme sa, chcem si sadnúť na žrebca z prvej návštevy,“ odvetila som mu. Prikývol a vrátili sme sa späť na farmu. Baby boli v jazdiarni a ja som chcela byť vonku. Išla som spolu s Harrym do stajne. Vysadol ma na toho žrebca. Chytila som sa hrivy a vyšla zo stajne. Mierila som si to na lúku. Kôň ma počúva a tak som nevidela problém ísť na prekážky. Preskočila som pár prekážok a už ma to prestalo baviť. Tak som popchla koňa do cvalu a vbehla do jazdiarne. Všetky kone sa naľakali. Baby sa stihli len tak, tak udržať a ukludniť kone. Harry sa ne pozeral a smial sa spolu s Louisom, ktorý nechcel jazdiť. „ Tina, ty počúvaj, ako si mohla!“ vrieskala El. „ El, nič nehorí upokoj sa,“ smiala som sa. „ Dámy máte ešte desať minút,“ povedala trénerka. „ Denise, pozdrav potom aj Grega a že ho pozdravuje aj Niall,“ povedala som. „ Odkiaľ poznáš Denise?“ spýtal sa Louis. „ Stretli sme sa, Niall nás zoznámil,“ odvetila som. „ A kedy sa stretneš s mojou rodinou?“ spýtal sa Harry. „ Kľudne aj hneď,“ odvetila som mu. Dvakrát som mu to vravieť nemusela, vytiahol mobil a niekomu volal. Určite domov. Babám sa skončila lekcia jazdy. Zaviedli kone do stajní a ja som ešte jazdila. Na koni som sedela ešte asi pol hodinku. Potom ma to samú prestalo baviť a zaviedla som ho do stajne. Nenávidím, keď musím sama jazdiť.
Zo stajne som išla rovno za Harrym. Objala som ho a dala mu bozk. Len sa usmial a pozeral sa na mňa. Prišlo mi to divné. „ Harry, nepáči sa mi ako sa na mňa pozeráš,“ povedala som mu. „ No, mám na to dôvod,“ odvetil. „ Zlá správa?“ spýtala som sa. „ Nie, skôr dobrá, ale pre mňa,“ vravel. „ Vysyp to! Čo sa deje?“ spýtala som sa. „ No, chcem ísť na dovolenku a to len s tebou,“ povedal. „ A čo je na tom dobré len pre teba?“ vyzvedala som. „ Konečne ťa môžem spoznať,“ povedal. „ Hm... láska, a čo ak by som povedala, že niečo už máme,“ povedala som záhadne. „ Čo také,“ vyzvedal. „ Mama chce, aby sme s nimi išli do Francúzska,“ oznámila som. „ Hm.. Francúzsko“ chytil ma okolo pása a pritisol bližšie. „ Aj ja som chcel ísť do Francúzska,“ pobozkal ma. Bozkával ma tak lásky plno, že sa mu nedalo odolať. Len škoda, že nie sme doma. „ Harry, poďme domov,“ povedala som. Prikývol a išli sme domov. Louis s babami tam dnes aj chcú prespať a tak sme ich tam nechali. Nasadli sme do auta a vyrazili domov.
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.