Choď na obsah Choď na menu

Love you 11

9. 11. 2013

 

DOMA....
 
Konečne doma, no respektíve u chalanov. Vstúpili sme všetci dnu. Chalani boli doma až na Louisa, ktorý išiel po El.
„ Harry požičaj mi mobil,“ povedala som mu. Hazza mi podal jeho mobil a vytočila som Louisove číslo.
„ Prosím,“ ozval sa Louisov hlas.
„ Ahoj Louis, mohli by ste sa po ceste späť staviť u mňa doma?“ opýtala som sa.
„ Samozrejme, čo potrebuješ?“ spýtal sa.
„ Mama ti dá niečo, a kľudne to povedz aj El, vieš to z rána a hlavne nech sa nič nestane,“ povedala som mu.
„ OK, sme na ceste,“ odvetil.
Zložila som a podala telefón Harrymu. Schoval si ho do vrecka. Zayn navrhol film „ Osem statočných“. OK, tak to budem sopliť. Harry išiel do kuchyne a prišiel s krabicu servítkov. Jaj jako som rada, že ho mám. Usadili sme sa na gauč a ja som sedela vedľa Harryho a vedľa mňa sedela Vera. Zayn pustil film a pozerali sme. Naozaj chudáci psi. Bolo mi ich ľúto, pretože ten film je natočený podľa skutočnosti. Rozplakala som sa a nebola som jediná, kto plakal. Všetky baby plakali. V polke to bolo OK, čiže som už neplakala. Počula som buchnutie dverí, čiže prišla El s Louisom a našim havinkom. Do obývačky pribehlo pekné šteniatko nemeckého ovčiaka. Nádherne si cupkal až pricupkal ku mne a Harrymu. Zodvihla som ho na ruky a položila si na kolená.
„ Ale čo, už si prišiel, krásavec,“ hladkala som ho. Potom prišiel Louis a držal všetky potreby pre psa v ruke, že si nevidel pod nohy. „ Kam to mám zložiť?“ opýtal sa Tommo. „ Zatiaľ to daj sem a potom to vynesieme do mojej izby,“ povedal Harry.
 
Harry
 
„ Kam to mám zložiť?“ opýtal sa Tommo. „ Zatiaľ to daj sem a potom to vynesieme do mojej izby,“ povedal som. „ OK, ako si poviete,“ odvetil Tommo. Potom prišla El, ktorá mala v ruke vodítko a obojok. „ Nepamätám sa, že by sme kupovali vodítko a obojok?“ pozrel som na Chris. „ To asi preto, lebo sme ho kúpili mi, ako darček,“ povedala Eleanor. Ostatní pozerali ako neviem čo. Jáj vlastne sme im chceli povedať , že spolu chodíme.
„ Tins, môžeme začať?“ opýtal som sa jej. „ Jasné,“ pokračovala „ chalani a baby teda okrem Louisa a El, neviete, že....“ to nechala na mňa. „ spolu chodíme približne dva dni,“ dopovedal som. Najprv bolo ticho. No potom im úsmev na tvári zažiaril. „ No a čo je toto?“ ukázal na psa Niall. „ Niall, neviem či si slepý alebo ožratý ale to je pes“ smiala sa Tins. „ Nie som slepý ani ožratý ale čo robí tu?“ nechápal Niall. „ No býva tu každý druhý týždeň,“ povedal som im. „ Si rob srandu,“ odvetil Liam. „ Nerobím si srandu prvý týždeň je tu a druhý u Chris,“ odvetil som im. „ Vy ste si ho kúpili ako spoločne?“ spýtala sa Pezz. „ A kedy ste ho stihli kúpiť?“ pridala sa Vera. „ Áno, kúpili sme si ho spoločne,“ odvetila Christy. „ A kúpili sme si ho dnes,“ dopovedal som. „ Akože dnes,“ vravela Dan. „ Vy ste boli v tom obchode a rozprávali ste sa hodinu s tým predavačom a ja som odbehla za Harrym,“ povedala Chris. Chalani pozreli na seba a potom na baby. „ Akože s predavačom?“ spýtal sa Liam. „ No..“ nemala slov Dan. „ A ja som aj Vere vravela, že je zadaná ale ignorovala ma,“ oznámila Chris. „ Veronika!“ skríkol Niall. „ No čo, on bol taký zlatý,“ zasnila sa. „ A pre informáciu je to gay,“ oznámila Chris. „ Ako vieš?“ pozrel som na ňu. „ Keď išli okolo muži za každým sa na nich díval, a keď prešli okolo ženy ani sa nepozrel a mal tam spoločnú fotku s mužom ako sa bozkávajú,“ vravela Tiny.
Nechali sme túto tému tak a išli sme spolu s Chris do izby zaniesť tie veci pre psa. Všetko sme poukladali na police a o skrine. Keď sme kontrolovali či sme nič nezabudli zistili sme že nemá kde spať. Pelech sme zabudli kúpiť.
„ Nevadí, bude spať na posteli s tebou,“ povedala Chris. „ Ideš dnes domov?“ opýtal som sa. „ Nie, dnes spím pekne pri vás dvoch,“ usmiala sa. Konečne prespí tu so mnou. A teraz čo zo psom. Nič. Nevadí, bude spať pri nás. Zle to dopadnúť ani nemôže.
Večer sme si ľahli do postele a Argos spal medzi nami. Večer som sa asi trikrát zobudil, lebo psisko chcelo ísť von. Mal som také nervy, že som ho tam chcel už nechať, ale Tiny by mi vynadala.
Ráno som sa zobudil na bolesť hlavy. „ Au!“ zvolal som. Zobudila sa aj Chris. „ Čo sa deje?“ zívla si. „ Bolí ma hlava, tri krát chcel ísť Argos von,“ povedal som. „ Dáš mi pilulu?“ opýtal som sa. Naklonila sa ku mne a dala mi pusu. „ Lepšie alebo mám pokračovať,“ spýtala sa. Viem, o čo jej ide. Sex a ráno, prečo nie. Pretočil som sa na ňu a začal bozkávať. Zabralo, aj hlava ma prestala bolieť. Vyzliekol som ju a aj ona mňa.
Strčil som ho do nej a prirážal. Jéjda, ako dlho som u nemal sex a takýto výborný. Jednak mesiac. Viem, nie je to dlhá doba, ale pre mňa to je dosť dlho.
Po všetkom som si ľahol vedľa nej a objal ju. Niečo neskutočné. Taká dlhá doba sa oplatila počkať bez sexu. Narazil som na dievča, ktoré je prekrásne a aj dobré v posteli. Koniec snenia a ide sa jesť. Som hladný ako vlk.   „ Zlatko dáš psovi žrať,“ pozrel som sa na ňu psím pohľadom. „ Dám, ak sa ti nechce, čo budeš robiť keď vás tu nechám samých,“ vravela. Tak na to som ani nepomyslel. Zišli sme dolu a psa dali vyvenčiť. V kuchyni sedla Pezz a Niall. Nevyzerali moc dobre.
„ Čo je vám?“ spýtal som sa. „ Zayn ma celú noc obsypával otázkami ako bolo na nákupoch a potom čo ako sme robili“ vravela Pezz. „ A mne Vera vravela o tom čo robili a aj to ako Chris skrotila koňa,“ vravel Niall. „ Čo mi pripomína, že dnes tam idem zase,“ povedala Chris. „ Kto ťa odvezie?“ spýtal som sa jej. „ Louis, aj on si chce zajazdiť,“ odvetila Tins. „ Zbehnem kúpiť pelech,“ oznámil som jej. „ Dobre a kúp mi ale dva kelímky zmrzliny,“ povedala mi. Čo, zmrzlina a prečo? „ Máš chuť na zmrzlinu?“ spýtal som sa jej. „ Budem ju potrebovať, dnes sa narobím ako pes,“ vzdychla si. „ Ak sa ti tam nechce tak nechoď“ povedala Pezz. „ Presne, nik ťa nemôže nútiť do toho čo nechceš,“ pridal sa Niall. Mali aj pravdu. Nik ju do ničoho nenúti. Ale ide tam pretože nechce strýka sklamať a včera mu to aj sľúbila. Ešte že ide s ňou Louis. „ Inak, kedy idete?“ opýtal som sa jej. „ Až keď Louis vstane,“ oznámila. To sa načaká. Louis je horný spachtoš, ale ako kedy ak je tu El tak si aj prispí. „ Radšej ho idem zobudiť,“ povedala. „ Len choď,“ popohnal som ju. Zbehla po schodoch a išla ho zobudiť.
„ Počuj Harry, čo dnes robíš?“ spýtal sa Niall. „ Idem kúpiť pelech pre psa a tú zmrzlinu, potom budem doma,“ vravel som. A prečo to chce vedieť. „ Baby idú po obede na tú farmu si zajazdiť a mi by sme mohli aj niečo zrobiť,“ vravel Niall. Lákalo ma to, ale čo pes. „ Rád by som aj šiel, ale kto postráži psa,“ povedal som. Do kuchyne prišiel prebudený Louis s Chris. „ Sestra ho postráži, „ oznámila Tiny. „ Nie, nie, celý deň bude so mnou,“ povedal som. Nemienim vyzerať ako niekto, kto sa nevie postarať o psa. Radšej budem pekne s ním. A čo ak sa mu niečo stane. To by som neprežil. „ Fajn,“ dala mi Chris pusu. A išli s Louisom preč.
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.