Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 8

25. 9. 2013

 

Lex
 
Harry sa išiel osprchovať a ja som sa s Niallom rozprávala. Cítila som, že mu môžem veriť. Vravela som mu o mojich a Liliinych zážitkoch. Spolu sme sa smiali asi tak pár minút. Potom vyšiel už oblečený Harry. Po ceste do stajne kolovala medzi nami  veľmi dobrá nálada. Chalani rozprávali o koncertoch a čo vyvádzali. Od smiechu som sa rozplakala a bola som červená ako paradajka. V stajni bola El, Dan, Liam a Zayn, čistili boxy.
„ Čaute, kde je ostatok?“ spýtala som sa.
„ Louis čistí sedlá, Lili tá povedala, že na toto tu serie a nemieni sa tu ničoho chytiť,“ vravela Dan.
„ Veď ona uvidí ani na koňa si nesadne, a ak áno tak ju z neho zhodím,“ povedala som.
„ Lex, to jej neurobíš?“ strachoval sa Niall.
„ Niall, nemaj strach určite ju to nezabije a zaslúži si to,“ odvetila som mu.
Chytila som Harryho za ruku a ťahala ho do sedlovne za Louisom. Viem, že Louis je za srandu, tak prečo si neužiť. Tak som mu povedala o čo ide. Harry nechápavo pozeral a Louis len plánoval. Potom sme sa rozhodli s Harrym niečo navariť. Povedal mi čo mám robiť a tak som robila čo mi prikázal. Nemala som náladu sa stretnúť s Lili. Neviem ani ako by som reagovala. Buď by som jej jednu strelila alebo vyškriabala oči.
„ Láska, prečo si taká?“ zrazu sa opýtal Hazza.
„ Zlatko, nechápem čo som jej urobila,“ odvetila som mu. Pozrel sa na mňa so svojím smutným pohľadom.
Obed bol navarený a ja som ťahala Harryho do izby. V izbe som nás zamkla.
„ Čo by si chcela robiť?“ šibalsky sa usmial.
„ Vieš čo chcem,“ odvetila som.
Podišiel ku mne bližšie a začal ma bozkávať. Vyzliekla som mu tričko a nasledovali jeho rifle a ostatok šatstva čo mal na sebe. To isté urobil aj mne. Ľahli sme si do postele a maznali sa. Potom si Harry ľahol vedľa a bozkával mi rameno.
„ Som rada, že som ťa stretla,“ povedala som mu. On ma pobozkal.
„ Aj ja som rád, ale nemala by si stále riešiť len Lili,“ odvetil.
„ Nemám na výber stále mi vŕta v hlave čo som jej urobila, jediné čo mi napadlo je, že som s tebou trávila čas,“ vravela som.
„ Čo by jej na tom mohlo vadiť?“ nechápal.
„ Pamätáš ako som ti vravela že si jej miláčik?- tak to preto závidela, že si so mnou a nie s ňou,“ znudene som povedala.
„ Jednoducho si to vyrozprávajte,“ povedal.
„ Nechaj tak, nejako to vyriešim,“ odvetila som.
 
Louis
 
Lex za mnou prišla s prosbou. Chcela niečo vyparatiť Lili. Aj som ju chápal, bezdôvodne ju urážala pred mojimi očami, ale to som jej nemohol povedať, bo by to neskončilo dobre. Chvíľu pri mne ešte boli no potom aj s Hazzom odišli do domu. Vrátil som sa k ostatným a stáli pri Búrke.
„Čo sa tu deje!“ uvidel som tam Lili.
„Lili si chce zajazdiť na Búrke, nechce si to nechať vyhovoriť,“ vravela El.
„ Nie si normálna, dobre vieš, že to nemá Lex rada, a preto si mi dala Búrku predvčerom, ale nič to nezmenilo,“ prišlo mi o čo jej ide.
Ide jej o to aby sme sa z Lex nebavili, ona žiarli. Ale prečo? Pýtal som sa sám seba. A došlo mi to, kvôli Harrymu. Ona ho miluje a Nialla iba využíva.
„ Ako to myslíš Louis?“ nechápal Liam.
„ Lili chce dosiahnuť, aby sa s nami Lex nebavila a hlavne s Harrym, pretože ho miluje a Nialla len využíva,“ všetko som zo seba vysypal.
„ Lili je to pravda!“ skočil po nej Niall.
„ Nie, všetko nie, naozaj ťa milujem, ale aj Harryho a neznesiem pohľad na to aký sú šťastný,“ odvetila.
Nasadla na Búrku a odišla preč.
„ Niekto by ste mal upozorniť Lex,“ oznámil Liam.
„ Ja nie, nemienim sa pozerať ako zúri,“ Dan.
„ Idem ja,“ ponúkol Niall.
„ Však sa s tebou nerozpráva?“ čudovala sa EL.
„ Ale rozpráva, ráno sme sedeli na Harryho posteli a rozprávali sme sa,“ odvetil Niall.
 
Harry
 
Ležali sme v posteli pod perinou, a to celý nahý. Rozprávali sme sa o Londýne, kedy sa sťahuje a tak. Potom som jej dal pusu a ona mi ich vracala a vracala až do vtedy pokým neprišiel Niall.
„ Lex, problém!“ zvreskol Nialler.
„ Čo horí?“ spýtala sa s úsmevom.
„ Horšie , Lili odišla na Búrke!“ vrieskal stále Niall.
„ Čo!“ stavala sa z postele, ale stiahol som ju rýchlo späť.
„ Čo robíš?“ nechápala.
„ Najprv sa musíme obliecť, a Niall počkaj prosím v stajni,“ povedal som mu.
„ Počkaj!- osedlajte s Louisom Lenu a Bou, a ak chcete tak si aj vy osedlajte kone,“ vravela im.
Niall odišiel. Ja s Lex sme sa obliekli. Keď sme prišli do stajne a kone boli osedlané. Všetci chceli ísť za ňou. Rozdelili sme sa do skupiniek a ja som bol s El, Lex bola s Louisom, Niall so Zaynom a Dan s Liamom. Chcel som ísť s Lex, ale tá mi povedala, že si s Búrkou poradím a ak by sme boli spolu nemalo by to význam. Nenamietal som a urobil čo mi káže. S El sme aj na koňoch kráčali pozdĺž cestičky k jazeru kde väčšinu času trávi Lex. Jazero sa ligotalo pod žiarou slnka. El sa usmievala od ucha k uchu. Nechcela mi povedať prečo, no teraz v tejto situácii to je aj jedno. Rozdelili sme sa a obišli sme jazero dookola. Ale nič, po Lili a Búrke ani stopy. Snáď budú mať ostatní šťastie.
„ Nevrátime sa k ostatným?“ spýtala sa El.
„ Poďme,“ zavelil som.
Tak sme nahodili klus. Očkom som sledoval El, lebo ona je začiatočník a nevie moc jazdiť. Obchádzali sme celú farmu ale nič, vôbec ani jednej stopy ničoho. Klusali sme po ceste, po ktorej som nikdy nešiel, lebo som tu iba týždeň. Ako sme klusali, sme počuli zvuky.
„ Louis!“ na plné hrdlo zvreskla Lexi.
Preľakol som sa, čo sa deje, a El taktiež. Popchol som koňa do cvalu a El ma nasledovala. Uvidel som Lex na zemi a plakala a pri nej ležala Búrka. Zoskočil som z koňa a rýchlo bežal k nej. Kľakol som si a objal ju.
„ To bude dobré,“ utešoval som ju.
„ Nič nebude dobré, všetko skončilo, kvôli búrke som chcela ísť do Londýna a teraz ani nepôjdem,“ nariekala.
„ Kúpiš si iného koňa,“ vravel som.
„ Nie, ak umrie na koňa v živote nesadnem,“ plakala ďalej.
Čo povie to aj urobí. Neostávalo mi nič iné len zavolať veterinára. Liam po neho šiel a priviedol ho k Búrke. Lex sedela pri nej a hladila ju po krku , po celom tele. Keď prišiel veterinár, tak povedal, že ju musíme preniesť do stajne. Nemali sme ako, ale Nialla napadlo nákladné auto. Tak sme to skúsili a dáko sme ju priviezli na ranč.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.