Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 7

 

Harry
 
Rozbehla sa preč smerom k Búrke. Nasadla na ňu a cválala preč a to len tak.
„ Zayn, si ty normálny?“ vyštartoval som po ňom.
„ Ja?“ opýtal sa.
„ Pozri, nemôže za to, dohodli sme sa, že to pred vami zatajíme, tak prečo to nemôžeš nechať len tak?“ vravela El.
„ Nie, nemôžem,“ urazil sa.
„ Prečo musíš všetkým vždy skaziť náladu, s každým sa hádať a provokovať,“ hustil som do neho.
Potom pribehol Louis.
„ Čo sa tu deje?“ spýtal sa.
„ Tuto pánko sa začal hádať s Lex, a ona vysadla na koňa a bez sedla a bez uzdy cválala čo najďalej,“ vravel som nasrane.
„ Zayn!- teraz sa aj s tebou prestane baviť a potom nakoniec aj s nami,“ nasral sa aj Louis.
„ A potom sa so mnou rozíde, a to ťa už zabijem,“ uvažoval som.
„ Dobre, idem ju hľadať, a vy choďte tiež, a zoberte si kone,“ prikázal Louis.
K nám sa pridala aj Lili s Niallom. Rozdelili sme sa do skupín, ja som chcel ísť sám, Lili s Niallom, Dan s Liamom, Louis s El a Zayn ostal doma. Bál som sa o Lex, ak by sa jej niečo stalo neprežil by som to. No tak teda som šiel k boxu, kde je Bou. Mal som na mysli, čo mi vravela Lex. Tak som si ju osedlal. Vlastne vtedy som jej vravel, že neviem jazdiť ale pravda je, že viem, chcel som ju zbaliť. No tak som na ňu nasadol a cválal ani neviem kam.
 
Zayn
 
Bol som nasratý, nik mi to nepovedal. Ani neviem čo to do mňa vošlo. Všetci mi to vyčítali a hlavne Harry. Všetci ju išli hľadať, len ja som ostal na ranči. Bolo asi tak okolo desiatej večer a nik sa nevrátil. Pobral som sa do stajne a uvidel nádherného bieleho žrebca. Netuším ako sa volal, ale zapáčil sa mi. Rýchlo som si ho osedlal a pobral sa kam ma zaviedol. Vletel do lesa a cválal po ceste. Ak som mu dal iný povel, tak ma neposlúchol. Nechcel ma počúvať. Zrazu spomalil. O proti sebe som uvidel čierneho koňa. A to som už zbadal niekoho plakať. Lepšie som sa pozrel, a uvedomil som si, že je to Lexi. Sedela na pni a plakala a plakala. Zosadol som z bieleho žrebca a podišiel k nej. Sadol som si vedľa nej.
„ Prepáč, ja nechcel som,“ spustil som.
„ Zľakla som sa,“ povedala medzu slzami.
„ Je mi to ľúto, neviem čo to do mňa vošlo, všetci ťa hľadajú,“ odvetil som jej.
„ A ako si ma našiel?“ spýtala sa.
„ Ja som ťa nenašiel, našiel ťa on,“ ukázal som na bieleho žrebca.
„ Max, na ňom sa nejazdilo asi päť rokov,“ povedala mi.
„ Hm... mali by sme sa vrátiť,“ navrhol som.
„ Dobre, poďme,“ odpovedala Lex.
Nasadla na kobylu a ja na žrebca. Pomaly sme kráčali po ceste a rozprávali sa. Povedala mi ako s El a Dan boli na diskotéke, a ako sa zabávali. Smial som sa až som plakal. Najviac som sa smial na tom ako bola iba s El na London eye, a El sa tam zložila na prvom schode, a ako nadávala. To nemalo chybu. Toľko toho zažili. Ani neviem kedy bola v Londýne. stále sme kráčali lesom. Potom som popchol žrebca do cvalu a Lex tak tiež. Nakoniec padla reč o Harrym. Opisovala svoje pocity, až som sa skoro rozplakal. Nikto sa tak to nikdy nezaľúbil do Harryho. Každá ho len využívala kvôli peniazom. Stálo za to sa jej ospravedlniť. Konečne som cítil, že mám naozajstnú kamarátku, ktorej môžem povedať čo koľ vek.
„ Už sme len kúsok od ranča,“ povedala.
„ OK, Harry sa o teba určite bojí,“ vravel som.
Na chvíľu sa zamyslela a potom popchla koňa do trysku. Naozaj som ju obdivoval, nikoho som nevidel sedieť na koni bez sedla a bez uzdy. Po chvíli sme prišli na ranč. Všetky kone boli na svojich miestach. Obaja sme vošli do domu a všade bolo ticho.
 
Lexi
 
Všade bolo ticho. Určite všetci spia a kto by nespal o druhej ráno. Rozlúčila som sa so Zaynom a išla som do svojej izby. Otvorila som dvere a uvidela El s Louisom. Nechcela som ich budiť a tak som sa pobrala k Harrymu. Zaklopala som na dvere. Otvoril mi ich Harry. Ako ma uvidel hneď ma aj objal. A potiahol ma dnu. Nechcel ma pustiť ale na koniec ma pustil.
„ Kde si bola, bál som sa o teba,“ vravel Harry.
„ Ani sama neviem. Prišla som so Zaynom,“ povedala som.
„ Zayn bol s tebou?“ udivene povedal.
„ Áno, prišiel za mnou, no vlastne ma našiel Max, to je kôň,“ vysvetľovala som mu.
„ Poď ku mne na hruď,“ volal ma Harry.
Objala som ho. Povedala som mu, že sa mi chce spať. Tak sme si ľahli a on ma objal. Jeho objatie ma upokojilo a okamžite som aj zaspala.
 
Harry
 
Neveril som vlastným očiam, okamžite som ju objal a ona mi povedala čo robila a tak. Nakoniec povedala, že sa jej chce spať a tak sme si ľahli. Objal som ju a zaspala a ja tak tiež.
Ráno som sa zobudil okolo deviatej. Lex ešte krásne spala. Nechcel ju zobudiť a tak som sa šiel najesť a urobiť jej raňajky. Zišiel som dole do kuchyne. Všetci tam už boli a to aj Zayn. Podišiel som k nemu a objali sme sa.
„ Ďakujem,“ zašepkal som mu.
„ Nie je zač, rado sa stalo,“ šepol.
Ostatný vyzerali ako keby ich prešiel vlak. Niall objímal Lili, Liam Dan a Louis objímal El. nevedeli, že sa Lex už vrátila vďaka Zaynovi.
V tom do kuchyne vbehla Lex. Podišla ku mne a dala mi pusu. Potom prišla k Zaynovi a toho objala. Ostatný na ňu pozerali ako na zjavenie.
„ Ako si sa vyspala?“ spýtal sa jej Zayn.
„ Dobre, až na to že v mojej izbe spala El z Louisom, tak som spala u Harryho,“ odvetila.
„ Kedy si prišla a hlavne ako?“ spýtala sa Dan.
„ Prišla som so Zaynom a prišla som okolo druhej,“ povedala Lex.
„ Inak, El ako si sa mohla zložiť na prvom schode na London eye,“ smial sa Zayn.
„ Nepripomínaj mi to, bo umriem od smiechu,“ vravela Lex.
„ Hej, ty si mu to povedala?“ zvýskla El.
„ Prepáč ale len mi to vyšlo z úst,“ bránila sa Lex.
Pritúlila sa ku mne a ja som ju objímal. Zatiaľ čo sa jej ostatný vypytovali čo robila a čo sa jej stalo a tak. Pozorne som ju počúval aby mi niečo neušlo. Ale potom si ma Zayn zavolal na bok a povedal mi ,že čo o mne hovorila. Naozaj to bolo to najkrajšie čo dievča o mne hovorilo. Po chvíli som sa  vrátil späť do kuchyne. Podišiel som ku Lex a šťastne som ju objal a dal jej dlhú jazýčkovú. Všetci z odporom len „FÚJ“ a mi sme ich ignorovali.  Po nejakom čase sme sa všetci rozpŕchli do našich izieb. Ja som išiel do tej mojej a Lex išla do svojej. Ľahol som si do postele a pomaly zaspával. Mal som zatvorené oči a v tom sa rozleteli dvere a v nich stála Lex.
„ Čo sa stalo?“ spýtal som sa.
„ Je deväť hodín ráno, ide sa makať,“  povedala s úsmevom na perách.
„ Mne sa nechce, choďte len vy,“ mrmlal som.
„ Dobre ako chceš, zavolám Erika,“ povedala.
To je ten chalan čo ho zachránila. Spomenul som si ako po nej pokukoval. Veď toto som nemohol dopustiť. Čo ak mi ju preberie?
„ Idem, ale bez pusy nikam nejdem,“ vyjednával som.
Podišla ku mne a sadla si na mňa. Naklonila sa a dala mi pusu. Bozkávali sme sa vášnivo. Pomaly mi vyzliekla tričko a ja som urobil to isté. Ešte že sme boli prikrytý, bo nám vtrhol do izby Niall.
„ Pardon, nevedel som, že tu bude aj Lex,“ povedal z odstupom.
„ Niall, ak sa k nej takto budeš správať, tak radšej so mnou nehovor,“ povedal som mu.
„ Veď, to ona!- nerozpráva sa snami,“ hulákal Niall.
„ Teraz máš šancu, povedz mi prečo som sa to dozvedela od Liama,“ dala mu šancu.
„ To Lili, nechcela aby si to vedela, dokonca zakázala aj ostatným aby ti to hovorili, no ale Liam sa preriekol, a vôbec netuším, prečo ti to nechcela povedať,“ povedal Niall.
„ Verím ti, a tebe odpúšťam, za to že to Lili nechcela mohol si mi to povedať,“ odpustila mu Lex.
„ Ide, nechám vás osamote,“ povedal Niall.
„ To je OK, sme oblečený, ideme spolu,“ odvetila Lex.
Či som chcel a či nie musel som sa vyvliecť z tej teplej postele. Ja som zašiel do sprchy a Lex s Niallom sa rozprávali o tom čo zažili a tak. O mne vlastne vedela všetko, však som jej frajer a s nikým iným sa takto nerozprávala a hlavne nie o súkromí.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.