Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 30, 31

30. 7. 2016

Lexi

 

So Zaynom sme sa postavili pred dvere a zazvonili. Po pár minútach vyšla Perrie a objala ma a to silno. Už nemienim roniť slzy, premrhala som ich dosť. Slávny sukničkár Harry Styles je opäť tu. Jeho namyslené ego sa vrátilo. Nebudem sa hrať na niekoho koho to zlomilo. Po pravde, som len sklamaná z toho ako sa vyfarbil.

Vošli sme dnu. Posadali si na gauč. Perrie nám urobila čaj. „Je mi to tak ľúto Lex, nelám si s tým hlavu,“ upokojovala ma. „Ja si s tým nelámem hlavu, som len sklamaná, nie som na ňom závislá, je mi ho ľúto“ povedala som na svoju obranu. Naozaj som to tak brala. Nie som nejaká zamilovaná fanatička. Zmierila som sa s tým rýchlo. Neviem ani jako, ale ani mi nevadí jeho prítomnosť. „Nejako nevyzeráš naštvaná, ako keby si ho ani nemilovala,“  vravel Zayn a Perrie len prikývla. Musela som sa zasmiať. „Milovala som ho, ale vedela som že mi ho tá suka preberie, preto som sa na neho neviazala,“ vysvetlila som im. Potom mi len prikývli.

 

****

Zayn už musel ísť a tak sme ho objali a odprevadili k dverám. Naozaj mi je ukradnuté čo a ako sa stalo. Neznášam ho ako mi to mohol spraviť? Myslela som si, že on sa zmení, ale nie. Nezmení sa nikdy v živote. Ublížil nie jednej dievčine. Ale nechcem si tým trápiť hlavu. „Poďme si pozrieť nejaký film,“ navrhla Perrie. Prikývla som jej a už som vyberala DVD. Vybrala som kamarát taky rád. Musela som sa usmiať, tento film som pozerala s Niallom u neho v izbe. Ten chalan je naozaj super. Priniesli sme si sen pukance a zapli film. Naozaj ma bavil. Obe sme sa nasmiali.

V polovičke filmu mi zapípal mobil, ktorý oznamoval príchod SMS.

 

*Nešla by si so mnou zajtra von? Niall xoxo*

*Rada pôjdem, zajtra o 10? Potom môžeme ísť k vám... Lex J*
*OK. Teším sa.. Sladké sny
J*

 

Perrie sa na mňa pozerala ako na neviem čo. „Čo sa usmievaš?“ spýtala sa ma nedočkavo. Musela som sa uškrnúť. „Niall ma pozval von, potom pôjdeme  k nim,“ vysvetlila som jej. Sama mi povedala, že Niall po mne pokukuje. Verím jej, on je iný ako Harold. Je milý a hlavne nie je žiaden sukničkár. Neubližuje nikomu. A prečo vlastne s ním ne ísť? Som zvedavá ako bude reagovať Harry a Lili, to si nenechám ujsť ani za svet.

 

Niall

 

Neverím tomu čo sa udialo. Ako jej to mohol urobiť. Lili je len úbohá chudera. Už dlhší čas som po nej pokukoval a ešte aj pokukujem. Je nádherná, presne ste to pochopili páči sa mi, ale nemohol som podraziť kamaráta, ale teraz môžem, keďže spolu už nie sú. Napísal som jej SMS a čakal kým odpíše. Aj som sa dočkal, súhlasila, takže sa ide zajtra von. Potom sem prídeme. Nemôžem sa dočkať. Zayn ešte ani neprišiel.  Vypol som si mobil a usmieval sa ako slniečko. Buchli vchodové dvere a môj zrak padol na Zayna, ktorý práve prišiel. Pozrel sa na mňa a snažil sa prísť na to prečo sa usmievam ako slniečko na hnoji. „Čo sa smeješ?“ spýtal sa nechápavo. „Vieš, pozval som Lex von, súhlasila,“ oznámil som mu. Na jeho tvári sa vyčaril úsmev. „Som rád, že si to urobil, je vidno ako ju máš rád,“ usmial sa. Naozaj som spokojný.

 

Zayn

 

Ako mi Niall povedal čo urobil som mal na tvári úsmev. Ten chalan je ako šťastie, predsa je to Ír, tí majú šťastie stále. Len treba niečo urobiť s Lili. Nebude v jednom dome s nami. Ako, kurva ako to mohla spraviť. Sama Lex povedala, že sa to stane a to ona vedela. Možno sa jej to už stalo a určite nie len raz. Je to taká suka, trpí kvôli nej. Je načase aby som to vyriešil ja keď nikto nie je schopní. Nasmeroval som si to k Harrymu do izby.

Pred dverami som sa zhlboka nadýchol a vpadol dnu. V posteli ležala Lili, vedľa nej Harry. Ich spočinuli na mne. Vlastne mám plné právo ju odtiaľto vykopnúť tento dom je napísaný na mňa a na Liama. Som si istý, že im dvom to vadiť nebude. „Chcem sa porozprávať,“ povedal som jednoducho. „Tak, nech sa páči,“ vrčala Lili. Tak ona si toto na mňa dovoľovať nebude. „Zbaľ si veci a všetko čo tu máš, chcem aby si opustila tento dom a je mi jedno kam pôjdeš,“ povedal som skrz zaťaté zuby. Harry sa zasmial, jasné samozrejme to je celý on. „Buď rád, že som nevyhodil aj teba, ak si zabudol tento dom je napísaný na mňa a Liama,“ povedal som mu výsmešne. To si už konečne zavrel hubu. Odišiel som z jeho izby a šiel do svojej.

 

31

 

Zayn

 

Neverím ako toto všetko skončilo. Myslel som si, že Harry sa konečne zmenil, ale on to nikdy neurobí. Nie je to typ človeka, ktorý sa poučí. Možno si uvedomí o čo prišiel. Mám rád Lexi. Je mi ako sestra. Nechcelo sa mi vysedávať v izbe a tak som šiel dolu. Ako som otvoril dvere vrazil som do Louisa. „Je porada,“ povedal a ja som ho nasledoval až do obývačky, kde boli všetci. Aj tá mrcha Lili. Sadol som si na gauč a čakal ako to tu bude prebiehať.

Liam pochodoval po celej izbe. Normálne že som sa bál čo sa udeje. „Kde je Lexi?“ spýtal sa Liam. Všetci sa pozreli na mňa. „Je u Perrie,“ odvetil som im. Prikývli a snažili sa vyriešiť tú vec s Lili.

Nakoniec sme sa zhodli, že tu ostane, lebo nikto nechcel aby odišla. Sám nechápem prečo. No potom Lili s Harrym odišli.

„Musí tu byť, aby Harry pochopil prečo Lex odišla a čo je Lili zač,“ čiže chcú aby sa stala hádka medzi nimi dvomi. Lex príde zajtra, takže to bude jakurát.

 

Lexi

Ráno som stala s úsmevom. Dnes idem von s Niallom. Tak strašne sa teším na neho. Obliekla som sa a namaľovala. Zišla som za Perrie. Ale ako som si stihla všimnúť nie je tu sama. Sú tu aj baby z jej kapely. „Ahojte,“ usmiala som sa na ne. „Ahoj, Lex,“ odpovedali zborovo. „Je mi to tak strašne ľúto,“ objala ma Jessy. Objala som ju späť. Tak ma objali všetky. „Je to už v pohode,“ odvetila som im. Chceli vedieť čo sa všetko stalo. Tak s veľkou radosťou som im vyrozprávala ako mi Lili preberie každého chlapca s ktorým som chodila. Tak isto aj to čo sa udialo s Harrym. Moc som sa na neho neupla, lebo som tušila, že sa stane takéto niečo. Bola som len veľmi sklamaná. No jediná osoba, ktorá mi urobila radosť je Niall. Tak isto som nezabudla povedať že ma pozval von. Baby sa usmiali na mňa a tak sme ďalej kecali o všetkom.

 

Nastal čas aby sme šli ku chalanom. Baby odišli a ja som sa šla chystať. Rozhodla som sa pre obyčajné rifľové kraťasy. K tomu som si dala tielko bielej farby. Namaľovala som sa  a zišla som dolu za  Perrie. „Wow, vyzeráš skvele,“ povedal mi. Len som sa usmiala. Zamkli sme dom a šli do jej auta. Vyrazili sme na cestu ku chalanom. Tešila som sa ako malé dieťa. Hlavne na Nialla. Nechcela som vidieť Harryho a ani Lili. Nevadí. Auto sa zastavilo pred domom kde býva One direction.

 

Vošli sme dnu. Chalani sedeli na gauči, všetci tam vlastne boli. Dokonca aj El a Dan. „El Dan!“ vyskočila som šťastím baby ma prišli objať. Moc sme sa nemali v láske ale nakoniec sme sa udobrili, lebo sme vedeli o čo ide Lili a to sme sa aj na vlastné oči presvedčili. „Lexi!“ prišiel ma objať Zayn a vlastne všetci chalani okrem Hazzu. Toho by som ani neobjala. Rozprávali sme sa o všetkom možnom. Pýtali sa ma ako sa cítim a čo nové.

 

„Je mi fantasticky, lepšie mi nebolo,“ a to som myslela vážne. Nikdy som sa necítila lepšie. Povedala som že sa idem napiť. Tak som sa postavila a šla do kuchyne. Cítim sa tu ako doma, keďže som tu bývala.

 

„Ty nie si zlomená?“ spýtal sa ma známy hlas mojej bývalej kamarátky. „Nie, nemám dôvod,“ odvetila som jej pokojným hlasom. Naozaj som pokojná. Sama neviem prečo ale som. „Predsa si prišla o svojho priateľa,“ škerila sa. „Počúvaj ma ty suka, mne je jedno že som o neho prišla, milovala som ho a aj milujem ale dobre som vedela, že ideš po ňom! Toto mi robíš za každým a ja nechápem prečo by som sa mala s tebou stále baviť! Konečne pochop, že nič nemáš!“ kričala som po nej. Nemá cenu sa tu na niečo hrať. Nemám sa ani na čo hrať, lebo som taká aká som.

Vošla som do obývačky. „Niall, ideme už?“ spýtala som sa ho prosebným pohľadom. Len prikývol. „Kam idete?“ spýtal sa Louis. „Niall ma pozval von,“ odvetila som mu.

Dlho som tu nebola ale som tu zase.... tak si aspoň prečítajte okomentujte a ja pridám viac

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.