Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 28,29

7. 9. 2015

Harry

 

Lexi ma zobudila s tým, že ideme na to fotenie. Obliekol som sa, aj keď sa mi moc nechcelo. Pritiahol som si ju k sebe a dal jej pusu. Konečne som cítil jej pery na mojich. Bol to ako trest za nesmrteľné šťastie. Ľúbim ju a vždy budem. „Harry, poďme, večer ti to vynahradím,“ škerila sa na mňa. Tak toto trpenie bude stáť za to. Zišli sme spolu dolu a spolu s El sme nasadli do môjho auta. Cesta nebola až taká dlhá. V poslednom čase máme len problémy. Načo tu ešte stále som? Nedokážem sa pozerať ako mi ničí život tá Lili. Pre mňa už ani neexistuje. Prečo trpím, keď som konečne našiel moju lásku. Nič mi nevychádza. Potrebujem vypadnúť, niekam ďaleko aj s Lexi. Spoločná dovolenka nám neuškodí, potom by sme mohli ísť na týždeň k nám aspoň ju mama spozná. „ Lex, mohli by sme ísť na týždeň k našim, chcú ťa spoznať,“  povedal som jej. „ Dobrý nápad, aspoň vypadneme,“ pritakala. Vravel som, že si rozumieme. El sa s úškľabkom na nás pozerala.

Konečne sme sa dostali na to fotenie, neviem čo na tom vidia. Všetci traja sme vystúpili a nasledovali El dnu.

Cez chodbu sme sa dostali do hlavnej miestnosti, kde sa nachádzajú všetci ostatní členovia štábu pre fotenie. Baby, ktoré tam boli a modelky sa na mňa pozreli a začali jačať. „Stačí, nechajte ho!“ skríkla El. Ďakujem jej za to. Jačiace baby sa skludnili a rozišli sa na svoje miesta.  Začali sa naplno venovať svojej práci, čo ma ani neprekvapilo. El zaujala svoje miesto v šatni, kde jej urobili make-up a obliekli šaty na fotenie. Fotograf jej urobil fotky a mohla sa ísť prezliecť. Zase sa pofotila a zase zmenila šaty, mňa by to vôbec nebavilo. Baví ma spievanie a je mi totálne ukradnuté.

 

Lexi

Tak toto by ma nebavilo, stále sa len prezliekať. Potrebujem si ísť zajazdiť. Búrka, je tu a ja si to užijem. Musela som sa usmiať. „Harry? Pôjdeme na farmu?“ spýtala som sa ho. Naozaj nemám na nič iné náladu, život je o ničom. Najlepšia kamarátka ma zradila, kamaráti sa mi otočili chrbtom. Skoro nič mi neostalo. Hazza mi jemne prikývol. Ešte sme si počkali na Eleanor a mohli sme vyraziť. Dnešný deň sa ešte ani poriadne nezačal.

 

****

Harry ma vyložil na farme a on spolu s El sa vrátili domov. Chcela som si trochu užiť samoty. Na Slovensku to nebolo také ťažké. Prečo sa toto všetko zmenilo? Bola by som s Lili stále kamoška? Možno áno. Lenže to by som potom nespoznala tak úžasných ľudí ako sú chlapci s One Direction a ich priateľky. Možno som stratila kamarátku ale získala som nových.

Podišla som k boxu kde je Búrka. Stačil mi jeden pohľad na ňu a spomenula som si na domov. Nič iné mi tu tých pár dní, či týždňov nechýbalo. Bola som ako keby opustená, ale ak ju vidím mám novú nádej do života. Búrka, moja jedenásť ročná kobyla čiernej farby a bielou hviezdou na čele. To ona mi dala taký život aký mám, ona ma urobila šťastnou a ona ma priviedla k chalanom z 1D. Neviem si predstaviť čo by bolo ak by tu nebola. Nemohla by som sa odreagovať, nemohla by som byť šťastná. Zobrala som si kefy, ktoré ležali na kraji pri jej boxe. Do rúk som vzala pevnú kefu. Podišla som k Búrke a začala od jej krku odstraňovať zaschnuté bahno, ktoré nikto ani nečistil. Bola som tu včera a nikto ju ani neočistil? Ale čo, aspoň mám čo robiť. S kefou som tlačila na jej krehunkú kožu, aby som odlupla to množstvo bahna. To isté som urobila po celom jej tele. Nevynechala som ani jeden centimeter. Ďalej som si zobrala hladkú kefu a prešla ňou jej telo. Nakoniec som zobrala škrabák a vyčistila jej kopytá.

Šla som do sedlovne a zobrala si odtiaľ sedlo a jej uzdu. Dnes nebudem riskovať nič, predsa nie som až v tak najlepšom stave. Veci som si položila na pádlo na boku boxu. Zobrala som si podložku a prehodila ju cez ňu. Na podložku som dala sedlo, ktorému som zapla podložku. Podbrušák som potiahla cez podložku aby som ju lepšie upevnila. Sedlo som si napravila a zapla podbrušák. Nasadila som jej uzdu. Potom som dotiahla sedlo a mohla som na ňu nasadnúť. Popchla som ju do kroku a krokom sme vyšli zo stajne a mierili si to niekam do lesa. Chcela som spoznať okolie. Chcela som prestať myslieť na Lili, na chalanov a na všetko čo sa okolo deje. Proste som chcela byť opäť sama sebou. Tak sa cítim iba ak jazdím na koni. Kone znamenajú pre mňa veľa, ak by som si mala vybrať medzi priateľom a koňmi vyberiem si kone. Vybrala by som si ich, lebo kone tu budú pre mňa vždy ale priateľ nie, teda nemusí byť.

Popchla som ju do klusu a klusala som po lese. Držala som sa iba v najbližšom okolí. Nakoniec som si dala cval. Je to nádherný pocit, ten jemný vánok vo vašej tvári. Na tvári sa mi vyčaril nádherný úsmev. Konečne sa cítim dobre.

 

29

***

Domov ma odviezol farmár. Mal to cestou tak ma zobral. Poďakovala som sa mu a šla do domu. V predsieni som si vyzliekla mikinu a vyzula sa. Moja cesta zamierila do obývačky, kde sedeli chalani okrem Harryho. Ani som ich nezdravila a šla do izby. Vybehla som po schodoch a zamierila do Harryho izby. Otvorila som dvere a mne sa naskytol pohľad na Harryho a Lili ako to spolu robia. „To si robíš so mňa srandu!“ zvolala som naštvane. Nemienila som roniť slzy, plakala som už dosť. Je na čase konať. Harry sa naľakal a Lili tiež. Lili si okamžite ľahla na posteľ a zakryla sa. „Ja ti to vysvetlím,“ to bola jeho reakcia. „Čo mi chceš vysvetliť!“ zvrieskla som. Zatvorila som dvere a zbehla dolu za chalanmi. Tí sa na mňa pozerali akože čo sa stalo? Za mnou sa rútil Harold iba v boxerkách. „Lex,“ povedal. „Nie som pre teba žiadna Lex a nie som už nikto, je koniec!“ kričala som. Chalani stále nevedeli o čo ide. Som rada, zatiaľ. Ako mi to mohol urobiť s naj kamarátkou? Sklamal ma. Nebudem mu už veriť. „Prosím, Lexi nechaj si to vysvetliť,“ prosil. „Nebolo to tak ako to vyzeralo,“ vravel. Ako som povedala veriť mu je zbytočné. Ak som si mohla myslieť, že ten Harry Styles známy ako sukničkár sa dokáže zmeniť? Bola som len naivná ako každá iná. Ak by som mu nenaletela neskončilo by to takto. „Nevyzeralo!? Na vlastné oči som vás videla, je mi z teba a s nej zle! Ako si ma mohol s ňou podviesť!“ vrieskala som stále. Bolí ma to a ako veľmi. Chystal sa niečo povedať ale nestihol. „Nič mi nevrav, skončili sme a je koniec, ako som mohla byť tak naivná,“ povedala som mu a otočila sa smerom ku chalanom. Moje kroky ma zaviedli až do kuchyne. Sadla som si na barovú stoličku a zobrala som si fľašu vodky čo tam bola postavená. Logla som si z nej. Nemám slov, čo som komu urobila? Za čo ma život tak trestá. Ja som ho milovala a aj milujem, ale teraz po tomto to už nedokážem. Nedokážem mu veriť, nedokážem mu dať lásku. Nechcem byť ani v tomto dome, ale inam nemôžem ísť. Možno Perrie. Áno, vždy sme spolu vychádzali aj keď to tak nevyzerá. Musím jej zavolať. „Čo sa  stalo?“ vyrušil ma z premýšľania hlas Zayna. Pozrela som sa mu rovno do očí. „On ma podviedol s Lili, videla som ich,“ povedala som. Teraz sa mi už spustili aj slzy. Nedokážem s tým prestať. Zayn ma objala a ja mu plačem na hruď. Hladil ma po chrbte a šepkal, že to bude v poriadku. Lenže ono nič nebude v poriadku. Nechcem ho už vidieť. „Čo budeš robiť?“ spýtal sa ma ustarostene. „Zavolám Perrie a ak povolí nasťahujem sa k nej,“ povedala som mu. On iba prikývol a vytiahol mobil z vrecka. Šiel na verandu, kde s niekým volal. O chvíľu sa vrátil s úsmevom na tvári. „Poď zaveziem ťa k Perrie,“ povedal.

 

Zayn

 

Ako to mohol Hazza urobiť, ako ju mohol podviesť s jej kamarátku a k tomu bývalou kamarátkou. Nikto z nás to nečakal. Chlapec bol ako vymenený a teraz je zase to čo býval. Obyčajný lámač sŕdc. Všetci máme Lexi radi ale on jej musí ublížiť. Povedala že pôjde k Perrie. Tak som jej zavolal a všetko jej povedal. Tiež bola zhrozená a súhlasila. Aspoň nebude v byte sama. „Poď zaveziem ťa k Perrie,“ oznámil som jej. Prikývla. Potom sa pozrela na mňa. Mohol by si mi skočiť pre veci do jeho izby? Aspoň pár,“ poprosila ma. Prikývol som a nechal ju v kuchyni a šiel do Harryho izby.

Rozdrapil som dvere. A čo nevidím on a Lili, to ešte neprestal. „Si taký kokot!“ zvreskol som. Obaja sebou mykli. „Ale Zayn, dobre vieš čo som zač,“ usmial sa. Prizabijem ho. „Kde má Lex veci,“ opýtal som sa ho. Ukázal na skriňu. Podišiel som k nej a otvoril som ju. Zobral som jednu z jej tašiek a dal do nej pár vecí aby mala aspoň niečo u seba. Obyčajný kokot, tak najprv sa snaží jej vysvetliť opak a teraz tu s ňou jebe? Nie je normálny. Potrebuje ísť na psychiatriu. Zabuchol som skriňu a s celej sily aj dvere od jeho izby. Zišiel som za Lex a ťahal ju k autu. Nasadli sme a šli k Perrie. Zvieral som volant v rukách. Mal som nervy. Nikdy v živote som si toto nemyslel. Ako môže byť ten debil tak sprostý. Načo, načo sa s ňou hrajkal? Zbytočne jej ublížil. Mal som chuť niekomu vraziť.

 

Zastal som pred jej domom. Obaja sme vyšli z auta a ja som ho zamkol. Pravou nohou sme vykročili k domu, kde býva Perrie. Sám neverím tomu čo sa práve udialo, ale nechcem, aby Lex odišla. Naozaj je to jediný človek, ktorý ma chápe. Perrie ma tiež chápe, ale ono je to iné. Lex je moja kamoška  a chápe všetko čo sa deje v živote iných.


Troška dlhšia... som rada že som sem zašla a pridala časti niektorých príbehov... snáď snáď ste tu a čítate to ešte

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.