Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 27

30. 6. 2014

 

Doma.....................

Večer asi o desiatej sme všetci prišli domov. Ostatok sedel na gauči a pozeral film. Ja som sa pozrela na baby a chalanov. „ Nezájdeme niekam?“ spýtal sa Zayn. „ Iste, kam?“ spýtala som sa. No premýšľali sme ale nič nás napadlo. „ Zájdime do parku sa prejsť,“ navrhla El. všetci sme súhlasili. Tak som išla do izby, kde sa vyvaľoval Hazza. Ten chalan je čím viac lenivý ako prasa. Ale je to môj starý Harold. Normálne mu závidím jeho život. Nemá také problémy ako ja. Ale každý má vlastné problémy. Vybrala som sa ku skrini. Vyhadzovala som všetky veci, neviem čo si mám obliecť. To je hrozne ťažké. Chalani si oblečú všetko čo chcú a vyzerajú úžasne. „ Lexi, prestaň, pozri aký bodrel si mi tu urobila,“ povedal Hazza. To akože ja si ten bodrel po sebe aspoň upracem. „ Ty sa radšej ani neozývaj, ja si to aspoň o sebe upracem,“ zamračila som sa na neho. Usmial sa  a snažil sa ma pobozkať, ale ja som sa odtiahla. „ Ale, láska, ja som to tak nemyslel,“ podišiel ku mne škemrajúc. Kto by sa na neho hneval? Nikto iba totálny imbecil. Je mojou oporou, nik okrem neho ma moc nemusí, lebo je tu Lili, ktorá dokáže všetko len nie jazdiť. Je zábavnejšia, dokonca aj krajšia, ale kto by sa na ňu dokázal hnevať. Mala by som si tu nájsť dobrú prácu. „ Lexi, môžeme?“ spýtal sa Harry. Prikývla som. Zobrala som si mikinu a vyrazili sme.

Prechádzali sme sa parkom. Rozprávali sme sa o zajtrajšku. „ Rada by som si našla prácu,“ oznámila som im. Najprv divne pozerali na mňa, no potom sa dáko znormalizovali. „ A akú?“ spýtala sa Pezz. „ Viete, baví tanec a vždy som chcela robiť modelku,“ vravela som im. Moje ambície sú moc vysoké, ale som dobrá tanečníčka. Proste si verím a verím, že sa mi sny splnia. Urobím čokoľvek aby som si ich splnila a samozrejme aby som trávila čas aj s Harrym. Vždy sa niečo nájde. „ Mohla by si ísť zajtra so mnou na fotenie, bude tam aj šéfka,“ povedala El. to neznie zle. „ Dobre,“ odvetila som jej. Tak naša cesta pokračovala až k malému jazierku. Tam sme si posadali a pozorovali nočnú oblohu. Ako to všetko bude teraz. Z Lili nebudem bývať, ani neviem či sa spolu budeme niekedy aj rozprávať. Dáko sa to všetko napraví. Všetko nechám na náhodu. Časom sa všetko napraví samé. Harry ma objal a ja som sa tomu poddala. „ Inak, Lexi, rozmýšľal som, prečo si chcela ísť so mnou na tú farmu,“ vravel Zayn. „ Pretože ťa beriem ako najlepšieho kamaráta, niekedy sa cítim blbo a tak idem za tebou a potom za babami,“ vravela som mu. „ Aha, som rád, že som aspoň niekoho najlepší kamarát,“ povedal Zayn. To je trošku divné, ale o tom sa inokedy porozprávame. Niečo ho trápi. Tak ale okolo jedenástej sme sa pobrali domov. Cesta domov prebehla rýchlo. Zaliezli sme do svojich izieb. Ľahla som si do postele vedľa Harryho. Objal ma tak sme obaja zaspali.

Ráno som sa zobudila pomerne skoro. Zišla som dolu, kde sedela El s Louisom. „ Bré ránko,“ pozdravila som iba El. „ Aj tebe, tak čo, pripravená?“ spýtala sa ma. „ Iste, len zobudím Harryho a ideme,“ povedala som jej.

 

Eleanor.

Ráno som vstala a išla s Louisom do kuchyne. „ Tak, Lex si sa ešte hnevá?“ spýtal sa ma. Čo to dáva za otázku, je to samozrejmé. „ Hnevá a ja tiež,“ povedala som urazene. „ Prečo ju brániš, Harry sa so mnou ani nebaví,“ škemral. To je totálny magor, ide mu len o Harryho. Vadí mu Lexi? Alebo nemôže tráviť čas s Harrym? Kedy ten chalan dospeje. „ Louis, Lexi je dobré dievča, Harryho ti vôbec neukradla. Prečo nedopraješ Harrymu šťastie, konečne je šťastný a ty mu ničíš jeho život, je na čase aby si si uvedomil, že nebudete spolu do nekonečna,“ vravela som mu.  Ja už vážne neviem, čo tomu chlapcovi vadí na Lexi. Ako ho mám presvedčiť v opak. Jeho ego predstihlo aj Harryho ego. Pravdu povedať, Harry sa dosť zmenil. Je šťastní a našiel dievča svojich snov. Prečo by som mu to nedopriala, je to kamarát. Do kuchyne vošla rozospatá Lexi. . „ Bré ránko,“ pozdravila. „ Aj tebe, tak čo, pripravená?“ spýtala som sa. „ Iste, len zobudím Harryho a ideme,“ povedala. Vybehla po schodoch a už jej nebolo.

PS: Tak túto story mám už aj dokončenú má 31 častí.... a už mám 4 časti z druhej série ktorú pre vás chystám...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.