Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 23

8. 3. 2014

 

RÁNO.....

Zobudil som sa skoršie ako Lex. Zišiel som dolu a tam už skoro všetci sedeli. „ Harry, kde je Lex, za hodinu máme  preteky,“ vravela Lili. „ Idem ju zobudiť,“ povedal som. Vošiel som do izby a pobozkal som ju. Okamžite sa prebudila a objala ma. „ Zlatko, musíš sa prichystať na preteky,“ pošepkal som jej. „ Harry, mne sa tam ani nechce,“ oznámila. „ Viem, láska ale musíš,“ povedal som jej. No, najradšej by som ju mal pri sebe a nepustil ani na krok. Milujem ju  a viem, že mi bude chýbať. Ale turné to má ešte čas. No tak Lex sa obliekla a mohli sme vyraziť na preteky. Farmár povedal, že kone tam privezie. Dokonca sa tam aj tá slečinka prihlásila. Nemá šancu. Dokonca ani Lili s Louisom ju nemajú.

 

Na pretekoch......................................................................................................................

„ Ideme si po kone a rýchlo na štart,“ zavelila Lex. „ Najprv ich musíme rozjazdiť,“ povedala Lili. „ Nemáme na to čas,“ odvetila Lexi. Tak išli po kone a rovno do boxov. Dokonca aj fanynky nás tam obkľúčili. Nemali sme čo robiť a tak sme im dávali podpisy a fotili sme sa s nima.  

Oznámili, že preteky sa už začínajú. Ale ešte som si išiel staviť. Všetci si stavovali na tú slečinku. Ja som stavil na Lex. „ Počuj, prečo si stavil na tú novú babu?“ opýtalo sa jedno dievča. „ Pretože to vyhrá,“ odvetil som sebaisto. „ Ako to môžeš vedieť?“ nechápala. „ Viem to, lebo tá baba je moja priateľka a keď sme boli na farme tak tam závodila s tou babou a porazila ju,“ viac som nepovedal nič a išiel za ostatnými.  

„ Vítam vás na dnešných pretekoch. Máme aj nových pretekárov a jedným z nich je spevák One direction je to Louis Tomlinson! Závody sa môžu začať,“ a tak odštartoval komentátor.

  

Lexi

 

Komentátor nás odštartoval a ja som vyrazila ale len klusom. Moja taktika zarážala všetkých. Viem aj to, že Harry si neodpustil nestaviť na mňa. Takže som popchla koňa do cvalu a keď som ich dobehla, tak som spomalila na klus.

Ich kone boli predo mnou, čo ma prekvapilo, že Louis bol medzi prvými. Ale to pretože je slávny. A tá dievčina bola taktiež vpredu. Ale mne je jedno, že je tam Louis, však ho poznám a dobre vie, že nevyhrá.  Bežali sme posledné kolečko a ich kone nebežali tak rýchlo. Pred cieľom sme boli  asi tak 12 metrov. Neváhala som a popchla Bleska so trysku. Samozrejme, moja taktika zabrala a bola som prvá. Ostatní za mnou zaostávali a ja som pred cieľom spomalila na klus. Vyhrala som. Všetci boli prekvapený.

Počkalo sa pokým ostatní nedobehli do cieľa a na moje prekvapenie Louis bol druhý a Lili tretia. Zoskočili obaja z koní a pribehli ku mne. Začali ma objímať. „ Lex dokázala si to, vyhrala si,“ vravel Louis. „ Si úžasná, musíš ma tú taktiku naučiť,“ hovorila Lili. Potom pribehli aj ostatní čiže Hazza, Liam, Zayn, Dan, Pezz, El, Niall. Všetci ma objali a Harry mi dal pusu. Potom okolo prešlo jedno dievča a pozrelo sa na Harryho. „ Nabudúce si stav na víťaza a nie na  posledného,“ povedal jej. „ Vedela som, že si stavil na mňa,“ povedala som mu. „ Samozrejme a aj som vyhral“ obhajoval sa Hazza.  Objala som ho a dala mu pusu, vtedy nás cvakli novinári. Nikto nevie o tom, že Harry Styles má priateľku. „ Teraz ťa spozná svet,“ poklepal ma po ramene Louis. „ Nevadí, ja som spoznala svet tak nech on spozná mňa,“ odvetila som a ani na sekundu som neodvrátila zrak od Harryho.

Potom prišiel rozhodca, ktorí mi predal prvú cenu a išla som domov, no zatiaľ ku chalanom. Dnes sa máme sťahovať som zvedavá a vlastne mám dnes aj narodeniny.

„ Počujte, choďte na pred chcem niečo ukázať Lex,“ povedal ostatným Hazza. Nik neprotestoval a ja som nasadla do jeho auta.

Neviem čo má v pláne, ale mierili sme na farmu.

 

PS: Nezabudnite zverejniť link tejto stranky!!

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.