Choď na obsah Choď na menu

Láska pri koňoch 20

 

Harry

 

„ Dobre, môžeme ísť?“ spýtal som sa. „ Choďte napred, mi prídeme neskôr,“ povedal Zayn. „ Majte sa“ zvolal som spolu s Lex.

Nastúpili sme do auta a vybrali sa späť domov. Lenže tak strašne som ju chcel, že som zastavil niekde v lese. „ Harry, snáď si nemyslíš, že to budem robiť v aute?“ zhrozene sa spýtala. Tak z toho nič nebude naštartoval som auto a opäť vyrazili. Celú cestu sme boli ticho. Nemal som náladu na nič. Potrebujem sex, ak ho nenájdem doma tak niekde inde. Spamätaj sa Harold!!- okrikoval som sa v hlave. Radšej som myslel na niečo pozitívne a pozoroval som cestu.

Konečne doma. Zatvoril som sa  v izbe a nikoho nepustil dnu. A spomenul som si, že Lex má narodeniny za dva dni. Rýchlo som vybavil prenos Búrky. Tá sa bude tešiť. Len kam ju dáme. Ach, presne o mesiac nám začína turné a Lex a Lili škola. Bude mi chýbať. Takto som asi premýšľal dve hodiny. Pokiaľ mi niekto nezaklopal na dvere.

„ Kto je?“ spýtal som sa aj keď viem, že je to Lex.

 „ Kto to asi môže byť,“ odvetila Lex. 

Radšej som jej išiel otvoriť, zdá sa že nemá dobrú náladu. Vošla dnu a ľahla si do postele. Ľahol som si k nej a poriadne som ju objal.

 „ Čo sa stalo?“ opýtal som sa jej.

„ Ale, nič, len menšia výmena názorov s Liamom,“ odvetila mi. S Liamom, čo jej povedal. Bola strašne divná, musel jej povedať ozaj niečo čo ju rozhodilo. „ Čo ti povedal?“ vyzvedal som.

„ To kvôli Sáre, a Dan to počula a teraz sa tam hádajú,“ rozplakala sa.

Zišiel som dole do kuchyne, aby som zistil čo sa tam deje. Dan tam vrieskala na Liama, ktorý mal nervy na krajíčku. Radšej som v kročil medzi nich, aby sa niečo nesalo.

„ Hej!- čo to tu má byť!“ zvreskol som.

Dan nemala náladu a ustúpila ale Liam nie ten pokračoval hučal do nej tie jeho múdre vety.

„ Liam!- sklapni!“ zavelil som.

„ Čo vlastne chceš?“ spýtal sa nechápavo Liam.

„ Čo sa staráš do Sára a Lex, ak sa ti páči choď si za ňou, ale garantujem ti, že v tom to dome ju nikto nechce, tak sa padaj zbaliť a zmizni!“ hučal som na neho.

„ Harry, má pravdu, nepotrebuje ju tu nikto a ani Lex,“ pomáhala mi Dan.

„ Ale, to nemôžeš,“ preľakol sa Liam.

„ Máš pravdu, ale všetci budú stáť, dávam ti poslednú šancu na spamätanie,“ jasne som povedal.

„ Dobre, pokúsim sa,“ tichým hláskom povedal.

„ Buďte ticho, Lex je v posteli a vďaka tebe plače,“ odvetil som.

Pobral som sa späť do izby. Lex spinká. Ľahol som si k nej a radšej som sa otočil aby som ju nezobudil. Zapol som si twitter a pozeral čo nové. Ale čo? Našiel som fotky mňa, Nialla a Lex čo sme boli v obchode. Pod fotkou je napísané: „ Kto z týchto má novú frajerku?“ Nedalo mi to a musel som na to reagovať. „ Obidvaja máme nové priateľky a táto je moja.“  Všetci mi na to odpisovali, ako sa volá odkiaľ pochádza a tak. Nič som im neodpísal, pretože nechcem aby sme sa s Lex pohádali. Odhlásil som sa a vypol notebook. Zaľahol som a zaspal.

Ráno 

 

Zobudil som sa okolo deviatej. Lex  už nebola v posteli. Stávať sa mi nechcelo a tak som opäť zatvoril oči. Dvere sa otvorili a mal som stále zatvorené oči. Nemal som chuť vstávať ani nič podobné. Osôbka sa približovala ku mne, určite je to Lex. Sadla si na mňa a dala mi pusu. Otvoril som oči a hľadel na usmiatu Lex. Konečne, ako dlho som čakal na toto.

„ Čo by si rada robila?“ šibalsky som sa usmial.

„S tebou, čokoľvek,“ povedala.

„ Hm.... čokoľvek..“ usmial som sa.

Vedela kam týmto smerujem. Začala ma bozkávať, jej ruky blúdili pod mojim tričkom. Moje tak isto pod jej tričkom. Vyzliekol som jej ho a ona to moje. Pokračovali sme s rifľami a spodným prádlom. Bozkával som ju všade kde sa dá. Pokračoval by som aj ďalej ale do izby nám vtrhla Pezz a Louis. Ešte že sme boli pod perinou.

„ Prepáčte,“ povedala Pezz.

„ What do you need?“ spýtala sa Lex.

„ Viete, no.... ako to povedať... Liam sa sťahuje,“ povedal Tommo.

„ To viem, včera som na neho nahučal, kvôli Sáre a Dan taktiež,“ priznal som sa.

„ No pekne a čo s naším turné?“ vzdychol si Louis.

Ani som nič nestuhol povedať a do izby nabehol Niall s Lili.

„ Liam sa sťahuje,“ povedala Lili.

„ Vieme, to vďaka Harrymu,“ povedala Pezz.

„ Ako? Prečo?“ pýtal sa Niall.

„ Nahučal som do neho kvôli Sáre a to aj s Dan,“ vravel som znova.

„ Idem za ním,“ povedala Lex.

„ Mohli by ste ísť za dvere?- aby sme sa mohli obliecť,“ vravel som im.

„ Jasné?“ odvetili.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.