Choď na obsah Choď na menu

Lásk apri koňoch 26

24. 4. 2014

 

Harry

Odišla niekam hore po schodoch. Možno ju niečo trápi. Milujem ju a vždy budem. „ Počujte, ako to bude s tým bývaním?“ spýtala sa Lili. To som mohol čakať. Takže Lexi nechce bývať s ňou, takže bude v našom dome alebo v spoločnom s chalanmi. Nič iné neostáva. „ Takže ty ostaneš bývať tu,“ povedal som jej. Všetci sa na mňa pozreli. „ A kde bude bývať Lexi?“ spýtala sa El. „ No buď v spoločnom dome alebo v tom čo som nám kúpil,“ oznamoval som im. „ Ona nerada býva sama v dome,“ povedala Lili. Všetci na mňa pozreli, že čo poviem. „ No tak bude bývať v spoločnom dome,“ povedal som verdikt. No možno by s ňou bývala aj El alebo Dan. S nima si najviac rozumie. „ Perrie, mám taký pocit, že ty si s Lex moc nerozumieš,“ povedal som jej. Pozrela sa na mňa. „ Prečo myslíš?- rozumieme si dosť dobre a ak by chcela, tak by som mohla s ňou v tom vašom dome bývať,“ povedala. Tak toto som nečakal. Ako to, že som si to nevšimol. Ale to je tak jedno. Lili rozprávala o Lexi, ale také hovadiny čo trepala by som ju radšej zabil. Potom zišla dole Lex. Všetci stíchli. Zobrala si veci a odišla. Ako sa zabuchli dvere tak Lili pokračovala. „ Lili, ty si táka krava, že až, ako to môžeš o nej povedať, je to tvoja kamarátka,“ skočila jej do reči Perrie. Ona sa jej zastáva. „ Boli sme kamarátky,“ podotkla Lili. „ Ale to neznamená, že budeš rozprávať o nej ako neviem o čom,“ pripojil som sa. Po schodoch zišiel Zayn. Už vyzeral lepšie. „ Čo je tu toľko kriku?“ spýtal sa Zayn. Všetko sme mu povedali. Neveril vlastným ušiam. „ Ty nie si normálna, ako sa s tebou mohla baviť,“ nechápal. A rázom som ja, Zayn, Pezz a El odišli k nám domov.

Vošli sme dnu a sadli si na gauč. Väčšiu kravu som nevidel. Čo si o sebe myslí, že ju budem niekedy milovať? To nech si vyhodí z hlavy. Lexi je dobrá a milá, čím som si ju zaslúžil? Zmenil som sa a to dosť. Nemienim sa opíjať a neviem čo robiť. „ Takto to ďalej nepôjde, zničí našu skupinu,“ povedal Zayn. „ Máš pravdu,“ pridal som sa. Ak nás bude ďalej takto štvať, rozpadneme sa. Toto dievča je sprosté a to totálne. Nenechám si zničiť vzťah a nechcem aby sa rozpadla skupina. „ Budeme stáť na vašej strane, máme ju radi a to nie je pre ňu fér,“ pridala sa Pezz. Oni dve sú baby ako sa patrí. Tak sme sa nejako rozpadli a išli do izieb. El išla do hosťovskej, lebo nechce spať s Louisom. Je vidieť ako jej na nej záleží. Ja som išiel do izby. Vošiel som dnu a zrak mi padol na Lexi. Priľahol som si k nej a zakryl nás paplónom. Pozeral som sa na ňu. Čo by som si bez  nej počal. To dievča patrí do môjho života a aj bude.  Zaspal som.

Ráno som sa zobudil o siedmej. Lexi už nebola v posteli. Obliekol som sa a zišiel dolu. Sedela spolu so Zaynom, Pezz a El za stolom. „ Bré ránko,“ pozdravil som ich. „ Bré,“ odzdravili. Prisadol som si k nim. Najedli sme sa spolu.  „ Hazza, ideš s nami na farmu?“ spýtal sa Zayn. Prikývol som a išiel sa prezliecť. Spolu s Lex sme išli do izby, kde sme sa prezliekli. Ešte som si ju pritiahol k sebe a objal ju.  Dal som jej jemný bozk. „ Poďme,“ povedala. „ Ešte jednu pusu,“ prosil som. Pribehla ku mne a dala mi pusu, ktorá stála za to. Zišli sme dolu. Nasadli sme do auta a vyrazili. Celá cesta prebehla v tichosti. Ani sa nečudujem.

 

Lexi

Cesta prebehla v tichosti. Zayn mi v kuchyni povedal čo sa včera dialo. Zostala som trochu zaskočená, ale čakala som to od nej. Ale jednoznačne som nečakal, že ma zastane Perrie, Zayn a El. Harryho to je jasné, som jeho frajerka. Tak sme po tichej ceste došli na farmu. Vybrali sme sa do stajne a každý išiel po koňa. Ja som si zobrala Búrku, Harry Bleska a ostatní si vybrali dákych. Nachystali sme si ich a osedlali. Vyviedli sme ich zo stajne na pastvinu. Tam sme na nich nasadli a kráčali po lúke. Ja som si nahodila klus a nato aj cval. Milujem jazdenie, vždy ma ukľudní. Potom som si dala aj trysk. Všetci sme si tade cválali a klusali. Moc ma to nebavilo tak som si zastavila Búrku a vyzdvihla ju na zadné. Skackala na dvoch nohách. Potom som ju spustila na zem. Dávala som jej povely aby vykopávala a čo ma napadlo. No vtedy mi prišli na um preteky, Búrka je tu a môžem sa pripraviť na preteky. Nič za to nedám a aspoň by som sa doma nenudila. Ale nemohla by som. Nie čo mi vraví, nie. A počúvnem to. Zašla som na prekážky. Pár som ich preskakovala.......

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.