Choď na obsah Choď na menu

Láska nepozná hranice 8,9

30. 7. 2016

Chloe.

 

 

Oprela som si hlavu o jeho rameno. Dal mi jemnú pusu do vlasov. Zapozerala som sa do toho filmu. Po čase som si všimla, že  Zayn zaspal. Sama som nechcela spať a tak ho musím zbudiť. Dala som mu pusu na líce. Trochu sa pousmial, čakal kedy mu dám pusu na ústa. Tak nič iné mi neostalo a dala som mu bozk na ústa. Otvoril oči a usmial sa na mňa a vtisol mi bozk na pery. „ Idem spať, ideš so mnou?“ spýtala som sa. „ Iste, ku mne alebo k tebe?“ usmial sa. „ K tebe,“ povedala som. Ani som sa nenazdala a Zayn ma už držal v náručí a niesol k nemu do izby. Položil ma na posteľ a išiel zamknúť. Vrátil sa ku mne a ľahol si ku mne. Objal ma a tak sme aj zaspali.

Ráno som sa zobudila skoršie. Opatrne som sa vyšmykla z jeho objatia. Rýchlo som si na seba obliekla Zaynove tričko s nápisom Bad boy. Zišla som dole do kuchyne, kde sedel už Niall a Harry. Napchávali sa. „ Dobré ráno,“ pozdravila som. „ Dobré ráno,“  pozdravili. Zobrala som si rožok a posadila som sa k chalanom. O niečom živo debatovali. Vôbec som ich nevnímala. Až keď prišiel do kuchyne Zayn, obaja stíchli. Prišiel ku mne a dal mi pusu. „ Dobré ránko,“ usmieval sa ako slniečko. „ Ale, niekto sa tu vyspinkal do ružova,“ podpichoval ho Harry. „ A kto nie,“ odvetil s úsmevom. Harry len otvoril ústa. „ Zayn, si taký iný,“ povedal Niall. „ Niall, ak by si mal vedľa seba také krásne dievča ako ja tak by si sa tiež takto mal,“ odvetil Zayn. Chalani sa pozreli na mňa. Mykla som ramenami a usmiala som sa na nich. „ Radšej sa nič nepýtam,“ povedal Harry. „ Hazza, dobre vieš, všetko si, si domyslel,“ podpichol ho Zayn. A zabralo. „ Viem, ale nepoviem, počkám si na to,“ vyplazil mu jazyk.

 

Zayn

Tak sme išli ako vždy k TV. Lenže ako sme ho zapali, tak sa  nám Chloe postavila pred obraz. „ Si nemyslite, že budete celý deň pozerať TV,“ pozrela sa na nás. Po schodoch kráčala El s Louisom. „ Čo sa tu deje?“ spýtal sa Louis. „ No, dnes Tv pozerať nebudete,“ povedala Chloe. Louis na ňu pozrel psím pohľadom. Ani to nepomohlo. „ Čo chceš teda robiť?“ spýtal som sa ako jediný. Pozrela sa na mňa. „ No, dnes pekne pôjdete všetci von a ja s babami tu ostaneme,“ usmiala sa. no som zvedavý čo vymyslí. „ A kam pôjdeme?“ spýtal sa Niall. „ Niall, máte aj vlastný dom, tam si kľudne tú bednu pozerajte ale u mňa nie,“ povedala nám. Chalani neváhali a bežali sa obuť. Ja som sa postavil k Chloe. „ Toto si ešte vybavýme,“ šepol som jej. Kráčal saom k dverám. „ A akože ani pusu nedostanem?“ spýtala sa ma. „ Nie, nezaslúžiš si,“ povedal som jej. „ Tak sa nemusí ani vracať,“ odvetila. Radšej som sa vrátil do obývačky a dal jej pusu. Chcem spať dnes pri nej. „ Ty si teda, a príďte načas, večera je o siedmej,“ oznámila mi. zatvoril som dvere a odišiel s chalanmi. Zase ten park. No ani dlho netrvalo a boli sme doma. „ Počuj Zayn, prečo má vlastne tvoje tričko?“ spýtal sa Louis. „ No, mi spolu chodíme,“ povedal som. Chalani okamžite pribehli. „ Dobre som počul?“ spýtal sa Niall. „ Dobre si počul,“ prikývol som. Vypytovali sa ma rôzne otázky, na ktoré som ani nechcel odpovedať.

 

Chloe

 

Chalani  už konečne odišli. El sa na mňa pozerala a čakala čo poviem. „ Chodíme spolu,“ povedala som jej. „ Prajem vám to,“ povedala. O chvíľu zišla dolu aj Dan a Liam. „ Liam, chalani išli k vám,“ oznámila som mu. „ Prečo?“ spýtal sa. „ Nechcela som ich nechať pozerať telku,“ povedala som mu. „ Dan, oni spolu chodia,“ usmiala sa El. „ Ty a Zayn?“ spýtal sa Liam. Prikývla som. „ Radšej idem za nima,“ povedal Liam. „ A pripomeň im, že večera je  o siedmej ak budú meškať skončia hladní,“ povedala som mu. Odišiel. Sadla som si na gauč a premýšľala čo dnes budem robiť. Prisadli si aj baby. Pozerali sa na mňa. „ Čo tak pozeráte?“ spýtala som sa. „ Nič, len ako ste sa dali so Zaynom dokopy?“ spýtala sa Dan. „ Keď sme včera upratovali izby,“ odvetila som im. Ešte sme sa o tom rozprávali asi dve hodiny a to sa k nám pridala aj Lucy. Všetko som im teda povedala. Nad slovom pár som sa aj pousmiala. Konečne chodím so Zaynom. Lepšieho chalana som nemala. Nikoho  som tak nemilovala ako jeho. Potom som baby popohnala do kuchyne kde sme si urobili obed. Tak sme si niečo navarili a začali sme si užívať. Keď sú chalani konečne preč, tak mi Dan ukázala choreografiu do klipu. Celú som sa ju učila. Trvalo mi to asi tak do večera. Bolo šesť hodín, keď som skončila. Nič ťažšie som sa nikdy neučila. „ Baby, poďme tú večeru urobiť,“ povedala som. Tak sme pochodovali do kuchyne a začali sme variť. Za celú hodinu sme všetko stihli.  Ja som sa pobrala do Zaynovej izby. Hodila som sa na posteľ a zaspala som.

9

Zayn

 

Presne o siedmej sme prišli. Pobrali sme sa do kuchyne. Ale nikde som nevidel Chloe. „ El, kde je Chloe?“ spýtal som sa jej. „ V izbe, len neviem v ktorej,“ odvetila. Určite  v mojej. Vybehol som po schodoch do mojej izby. Otvoril som dvere a zrak mi padol na Chloe. Krásne spinkala. Nechcel som ju budiť tak som ju len prikryl a odišiel dolu za ostatnými. „ Tak, kde máš frajerku?“ spýtal sa Louis. „ Spí,“ odvetil som. Najedol som sa a išiel som hore do izby. Priľahol som si k nej a objal som ju. Chvíľu som na ňu pozeral a potom som aj ja zaspal.

Ráno sa mi nechcelo vstávať, tak som prižmúril oči. Dlho som nevydržal, pretože do izby vbehla Chloe. „ Zayn, vstávaj,“ vravela. Len som zamrmlal. „ Okamžite vstávaj,“ zvážnela. „ Ešte chvíľu,“ mrmlal som. Ani som sa nenazdal a už ležala na mne. „ Čo by si chcela robiť?“ spýtal som sa. usmiala sa. „ S tebou čokoľvek,“ odvetila. Dal som jej bozk. „ Zayn, už vstávaj, chcem sa ísť prejsť,“ pozrela psím pohľadom. Neviem prečo, ale jej nedokážem odolať. „ Dobre,“ postavil som sa z postele. Obliekol som sa a nachystal. „ Počkám ťa dolu,“ oznámil so jej. Prikývla a ja som zišiel dolu. Dole boli len Dan s Liamom. „ Dobré ráno,“ pozdravil som ich. „ Dobré,“ odvetili. „ Čo tak skoro hore?“ spýtal som sa. „ Dan sa chce ísť prejsť,“ povedal Liam. No to si obe pekne naplánovali. Chloe to trvá strašne dlho. Tak sme sa zatiaľ rozprávali.  Po chvíli na mňa skočila Chloe. „ Môžeme ísť?“ spýtala sa. „ Iste,“ usmial som sa. tak sme všetci vyšli von. Išli sme ako vždy cez park. Rozprávali sme sa o čomkoľvek. Väčšinou rozprávali len baby. Ja som len nechápavo pozrel na Liama. Ten urobil to isté. Či som chcel a či nie, musel som to pretrpieť. „ Baby, poviete nám prečo sme sa išli prejsť?“ spýtal sa utrápený Liam. „ To sa ako nemôžeme ísť prejsť len tak?“ odvetila otázkou Dan. „ Niečo máte za lubom,“ pridal som sa. Chloe sa na nás pozrela. „ Vy ste teda, chceli sme sa ísť prejsť a vy nás tu vypočúvate?“ otočila sa a spolu s Dan odišli domov. Pozerali sme na ne s otvorenou pusou. „ To sme ale posrali,“ povedal Liam. Pozrel som sa na neho. „ Sme,“ odvetil som. Tak sme sa prechádzali ešte chvíľu. Snažili sme sa vymyslieť, ako to napravíme. Náš zrak padol na obchod. Obaja sme im kúpili čokoládu, tú najväčšiu, čo tam mali. Len dúfam, že mi to odpustí. A čo ak nie, čo bude potom? Rozídeme sa? tak takéto myšlienky si vyhoď z hlavy Malik. Bol som nervózny ako nikdy pred tým. Spolu s Liamom sme vošli do domu. Baby sme našli sedieť v kuchyni za stolom. Podišli sme k nim a predne sme položili čokoládu.

Chloe

 

Obe sme odišli. Chceli sme sa len prejsť. „ To sú idioti,“ vysypala zo seba Dan. „ Oni nedokážu myslieť na nič normálne,“ vzdychla som si. Ale Zayn to tak nenechá. Určite kúpi niečo, alebo sa bude ospravedlňovať.  Nech to stojí aspoň za to. Dotrepali sme sa domov. Sadli sme si za stôl do kuchyne. „ Chudáci, len tak sme ich tam nechali,“ povedala som. „ Zaslúžia si to,“ odbila ma Dan. Dan bola dosť vytočená. Ale aj sme na nich zabudli. Rozprávali sme sa o klipu a hlavne o choreografii. Nech to už natočíme. Nikdy viac nechcem točiť videoklip. Neviem prečo ale nenávidím, keď ma niekto natáča. Fotenie znesiem, som predsa modelka. Tak mi Dan rozprávala ako to bude všetko prebiehať. Obe sme spozorneli, keď pred nás položili čokoládu. Chalani, kto iný. Moja obľúbená, to napadlo iba Zayna. Pozrela som na Dan. Žmurkli sme na seba. Trocha ich potrápime. Otočili sme sa. „ Si myslíte, že čokoláda všetko napraví?“ spýtala som sa ich. „ Dúfali sme,“ koktal Zayn. „ Dúfali, ste zle, čokoláda nenapraví vaše chyby,“ odula sa Dan. Chalani na nás len pozerali. „ Prepáč ale ono to bolo divné,“ povedal Liam. Najprv nech si rozmyslí čo povie. „ To tvoje prepáč, nič nezmení,“ Dan odišla. Liam šiel za ňou. Pri mne ostal Zayn. Pozeral sa na mňa tými jeho krásnymi očami. Jemu sa nedalo odolať. Podišla som k nemu bližšie a ruky som mu obmotala okolo krku. On si ma pritlačil bližšie a pobozkal ma. Potom sa odtiahol a usmial. „ Vedel som, že sa na mňa nehneváš,“  usmial sa a venoval mi jeden z jeho fantastických bozkov. Odlepila som sa od neho a ťahal ho do mojej izby. Moja izba je na treťom poschodí, takže nás nikto nevyruší. Zatvorila som za nami dvere a pre istotu aj zamkla. Otočila som sa k nemu a hľadela som mu do jeho čokoládových očí. Pobozkala som. Ani jeden z nás sa neodtiahol. Jeho ruky smerovali pod moje tričko. Následne mi ho vyzliekol a kochal sa mojim čipkovaným spodným prádlom. Dlho mu to nevydržalo, pretože som sa na neho opäť vrhla. Usmial sa  a ja som mu dala dolu tričko, pod ktorým skrýval jeho nádherne vypracovanú hruď. Dlho som sa nekochala, lebo ma Zayn zvalil na posteľ. Cítila som to vibrujúce napätie medzi nami. Moje telo zaliala vášeň a túžobný pocit po jeho tele, bozkoch, objatí a všetkého čoho som sa mohla dotknúť. Vyzliekla som mu rifle a on urobil to isté mne.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.