Choď na obsah Choď na menu

Láska nepozná hranice 1

1. 1. 2014

 

Prišla som domov z oslavy mojej najlepšej kamarátky Lili. Konečne doma. Nenávidím oslavy odvtedy, čo môj bývali ma podviedol na jednej. Aj stým je koniec, čiže som osamotené dievča. V živote mi nič nechýba. Sny sa mi vyplnili. Som modelka, mám krásny dom v okolí Nitry, dokonca som si jeden kúpila priamo v Londýne, pretože mám ešte jeden do posiaľ nesplnený sen. Tým snom je pracovať s Eleanor Colder a byť tá najlepšia modelka sveta.  Život mám ľahký, pretože zarábam peniaze, a to mám len 16 rokov. Rodičia ma stále len buzerujú, ale aj to k životu patrí. Nie každý má to šťastie mať to po čom túži. Ale aj to sa raz v živote zmení. No takže ako by som začala.
Ráno som sa zobudila okolo desiatej. Nechcelo sa mi stávať. Vlastne ešte bývam s rodičmi aj keď mám dva domy. Ale to nie je podstatné. Do izby mi vbehla mama, že mám návštevu. Som zvedavá kto ma zase otravuje. Či som chcela a či nie musela som sa vyteperiť z tej mäkkej a pohodlnej postieľky. Vonku bolo síce asi 3é stupňov, ale ja som človek, ktorý má rád skôr zimu a aj v lete mi je zima. To teraz nie je až také dôležité, pretože ma dolu v obývačke čaká návšteva. Vôbec nemám poňatia, kto to je. Vošla som do obývačky a na gauči som videla sedieť niekoho cudzieho. Podišla som tam a pozdravila ho. Pozdravil ma po anglicky a ja som ho odzdravila. Priznám sa, že angličtina mi ani moc nejde, preto sa ju učím doma ak by som pre prípad núdze potrebovala s niekým hovoriť. Všade do zahraničia so mnou chodí moja prekladateľka Lucy. Bez nej by som neskončila tam kde som. Ale to je opäť mimo od témy.
„ What do you need?“ opýtala som sa ho. „ chcem vás pozvať na módnu prehliadku do Londýna, rád by som vás zoznámil s našou modelkou, ktorá vás bude učiť a vysvetľovať naše zvyky a podobné veci, ak máte záujem povedzte to teraz, pretože zajtra ráno odlietame,“ odvetil mi. Ja som pozerala na neho s otvorenou pusou, že čo vlastne chce. Ale neváhala som. „ Beriem to,“ odpovedala som mu. Na tvári sa mu objavil úsmev a ako keby mi niečo zatajil ale ani to dlho neskrýval. „ A ešte jedna vec budete vo videoklipe s One direction, viete predsa kto to je,“ doplnil sa. To nemôže byť snáď pravda, ja a One direction???? Nemám ich moc v láske a to hlavne kvôli tomu ako sa správajú, za to, že sú svetové hviezdy nemajú právo sa správať ako chcú a dovoľovať si. Okamžite som sa skľudnila, pretože budem s nima robiť a nepotrebujem žiadnu ostudu. Chlapík odišiel a ja som sa išla pobaliť. Zbalila som si potrebné veci, ešte som si zobrala kľúče od domu čo mám v Londýne. Potrebné karty mám, nič mi nechýba okrem mojej prekladateľky. Veď ona príde, nemaj strach.
Nastúpila som do auta a otec ma zaviezol na letisko. Vystúpila som z auta a vybrala som si batožinu. Pomaly som sa blížila ku kontrole a prešla som cez ňu úplne bezchybne. Nenávidím tieto kontroly a tak, vlastne ja nenávidím viac vecí než táto, ale to sa časom aj dozviete. V živote som musela drieť ako kôň aby som sa dostala tam kde som teraz. Počkala som na Lucy a mohli sme vyraziť. Nasadli sme do lietadla a hurá do Londýna. Celú cestu som sa nudila a preto som si otvorila twitter a pozorovala, čo je tam nové. To čo som tam videla je nehorázne, Harry Styles ma fllowol. No pekne nemám ani záujem ho fllow-núť späť načaká sa. Som taká odmeraná, preto lebo sa nechcem do neho zaľúbiť a nechcem sa v ňom klamať ako som sa sklamala vo svojom bývalom priateľovi. Ale pravdu povedať Harry sa mi páči, ale iba on sa mi páči z ich skupiny, ostatní sú taký strelení, ako Louis, ktorý sa zabáva na čomkoľvek. To ma netrápi až tak ako Niall, ktorý žerie, nie je ale rovno žerie ako prasa. Pri ňom by mi ani raňajky nevydržali ani minútu. Som rada že po tej dlhej ceste som konečne pristála na letisku v Londýne. šéf vravel, že niekto á po nás prísť, a ja dúfam, že to nebude nikto z tej skupiny, lebo ma šľak trafí. A ako som uvidela Harryho, ktorý sa ku nám približuje som pochopila, že ide pre nás. Tak toto nemôže byť pravda. Harryho poslali pre nás. Mohli poslať aspoň Liama, ten je aspoň normálny. Ale som spokojná aj s Harrym, lepšie než Louis. Skrátka tých chalanov nemusím ale viem o nich dosť. Pýtate sa ako že to viem????? Jednoducho som o nich počula a niečo som si našla na internete. Chcela som byť pripravená na to čo ma čaká. Nie že ma len tak oprie o strom a pretiahne ma. To spadá k Harrymu, ale od neho by som sa aj nechala. Trochu som sa nechala uniesť: „ Je sexy, nádherný úsmev a jeho neodolateľné oči.“ „Ďakujem,“ odvetil. Ja som sa konečne prebrala z môjho snenia a až vtedy som si uvedomila, čo som povedala. „ Prepáč, ja..... nechala som sa uniesť,“ ospravedlňovala som sa. „ To každá vraví, ale dievča, ktoré nemá rada našu skupinu a povie mi toto tak viem, že vraví pravdu,“ usmial sa na mňa Harry. „ Ako vieš, že vás nemám rada?“ vyzvedala som, aj keď ich určite oboznámili so mnou. „ Viem a viac ti nepoviem,“ stále sa usmieval a neodtrhol odo mňa pohľad ani na sekundu. Pripadala som si šťastne divne. Nevedelo ma napadnúť, čo je to za pocit, ktorý cítim. A potom som si uvedomila, neodtrhol odo mňa oči a hľadeli sme si priam do očí a všimla som si, že aj on po mne neustále počumuje. „ OK, ideme, lebo meškáme,“ prerušila som to trápne ticho medzi nami. „ Mimochodom toto je moja prekladateľka Lucy a ja som Chloe,“ predstavila som sa u a Lucy tiež. Aj Lucy sa na neho zahľadela a to som pocítila žiarlivosť. Neviem ani prečo ale len tak ma to chytilo.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.