Choď na obsah Choď na menu

Láska nepotná hranice 3

 

Harry
 
Oni odišli sa prejsť. Ako mohla ísť so Zaynom. Veď ona sa v ňom sklame. „ Lucy má Chloe priateľa? Spýtal som sa jej. „ Nie, nemá,“ odvetila mi. takže šancu mám. „ Hazza, nemáš u nej šancu, videl si ako sa pozerala na Zayna?“ spýtal sa Liam. „ Nikdy nehovor nikdy,“ usmial som sa. Chalani spovedali Lucy o Slovensku. Celkom som sa nudil. Tak som si pustil TV, no v tom mi zazvonil mobil.
„ Haló,“ ozval som sa.
„ Ahoj, pamätáš si na mňa?- chcem ti povedať, že spolu máme dieťa,“ oznámila mi tá baba. Som totálne spanikáril.
„ Čo!“ zakričal som do telefónu. „ To nie je možné, vždy som mal kondóm,“ panikáril som. Ostatní na mňa upreli zrak. Pozorne čakali čo sa bude diať.
„ Klud Harry,“ rozosmiala sa. Ten smiech poznám, Chloe.
„ Však len počkaj, ty sa mi ukážeš na oči,“ povedal som vážne. Takto ma vystrašiť.
„ Počuj, prídte ku mne aj s chalanmi, Lucy vás povedie,“ zložila.
Takže ku nej? dobre. „ Hazza, čo sa deje?“ spýtal sa Niall. „ Ale nič, máme ísť k Chloe,“ odvetil som. Lucy sa začala smiať. „ Čo sa smeješ?“ spýtal sa Louis. „ Harry, musela ťa poriadne napáliť,“ smiala sa ďalej. „ Skoro som dostal infarkt,“ odvetil som. Pozbierali sme sa a Lucy nás viedla cez park. Som zvedavý ako vyzerá jej dom. Celú cestu sme sa vypytovali na ten dom, ale ona nám nič nechcela povedať. „ Nechajte sa prekvapiť,“ povedala nám. Ale všetci sme neuveriteľne zvedavý. Vyšli sme s parku a pred nami stáli dva domy. Jeden bol mal tri poschodia a druhý bol prízemný. „ Tak, ktorý to bude?“ spýtal sa Liam. Lucy nás viedla k tomu trojposchodovému domu. Všetci sme mali otvorené ústa do korán. Veď má väčší dom než mi. Ty kokos, tá si teda ale žije. Vošli sme dnu a Lucy nás viedla asi do obývačky. Tam na gauči sedela Chloe a Zayn. Pozerali dáky film. „Konečne, čo vám to tak trvalo,“ povedal Zayn. „ Páni, máš veľký dom, dokonca väčší než mi,“ povedal som. „ To áno mám tu desať izieb v každej je kúpeľňa s WC, je tu jedna veľká kuchyňa, obývačka, jedáleň, herňa a to najlepšie tanečná sála a môj veľký a plný šatník,“ vravela nám. „ Ty kokos, nechcem vyzerať blbo, ale koľko zarábaš?“ spýtal sa Niall. Chvíľu rozmýšľala, jednak počítala. „ Presne to neviem ale na účte mám okolo 9 miliónov libier a na Slovensku mám takých 5 miliónov eur,“ oznámila nám. ( to je len vymyslené :D) To ako je možné, ani mi toľko nezarábame. „ Ani mi toľko nezarábame,“ vzdychol si Tommo. „ To asi preto, lebo ja som aj tanečníčka,“ oznámila nám. No to som nečakal. Má dve práce. „ Inak Chloe, nedlžíš mi niečo?“ spýtal som sa jej. So Zaynom sa rozosmiali. „ Sorry, ale keď na všetko naletíš,“ smiali sa ďalej. Ah, dnes som prehral.

-obrazky.4ever.sk--zayn-malik--sexi-muz-160761.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.