Choď na obsah Choď na menu

Beutiful 4 Poriadna akcia

30. 6. 2014

 

Bree

 

Chalanom som dala jasné pokyny. Konečne som sa zvalila do mojej postele, kde som aj zaspala. Po rozume mi behal Zayn. Je to dosť dlho čo sme sa videli. Vždy sme spolu vychádzali, nikdy sme sa nebili ako sa to stalo dnes. Stačí ho len nasrať, no ale to že sme sa skoro vyspali spolu je divné. Niečím ma priťahuje. A všimla som si aj pohľad Nialla keď som sa usmiala na Zayna. Chlapec žiarli. Ale že by ma mal rád?

 

Ráno som sa prebudila na zvonenie môjho budíka. Vstala som z postele ako riadená strela a švihala do kúpeľne. No to je problém, neviem kde je tu kúpeľňa. Zobrala som si osušku a obmotala ju okolo môjho tela. Vyšla som z izby a šla do Zaynovej, ktorý ju má hneď oproti. Neklopala som , okamžite som vošla dnu. Ležal na posteli a spinkal. Podišla som k jeho posteli a nahla sa nad neho. Dala som mu malú pusu na prebudenie. Zamrvil sa a nič. Asi ho zabijem. Započula som slabé kroky blížiace sa k Zaynovej izbe. Do kelu! Rýchlo som vbehla do jeho skrine. Bol by veľký problém ak by ma tu niekto načapal. Dvere sa pomaly otvorili a vošiel dnu neznámy. Nemohla som vidieť čo sa tam deje. Ale mám pocit, že jak vošiel do jeho izby tak sa nad neho sklonil. „Ty si ma pobozkal na pery?!“ skríkol Zayn. „Nie, jebe ti? Nie som gay!“ zvolal ten druhý. Podľa hlasu usudzujem, že to je Jason. Snažila som sa udržať smiech. Dusila som ho tak ako sa dalo. „Neopováž sa vstúpiť už do mojej izby, jasne som cítil tú pusu!“ škriekal ako zmyslov zbavený Zayn. Začula som len hlasné tresnutie dverí. A zvuk vŕzgania na posteli. Vyšla som potichučky zo skrine a šla k posteli, kde ležal. Ležal tvárou na poduške. To bola tá výhoda. Podišla som k nemu a dala mu pusu na jeho vypracovaný chrbát. „Jason, vypadni ty buzna!“ zvolal. No problém bol, že nevedel kto som. Zase som mu dala pusu a to penil. Povalil sa na bok a zarazene sa na mňa pozeral. „To ty si mi dala bozk na pery?“ spýtal sa. Len som prikývla. Zayn sa zasmial. Prevalil ma cez seba na posteľ  a ľahol si na mňa obkročmo. Premeral si môj outfit, takže môj uterák. Usmial sa a pokýval hlavou. „Tak to by som bral ranné prebudenie,“ usmial sa a začal ma zasypávať bozkami. „Zayn, kde máte kúpeľňu,“ spýtala som sa ho keď sa odo mňa konečne odtrhol. Postavil sa a podal mi ruku, ktorú som z ochotou prijala. Ťahal ma do asi jeho kúpeľne.

 

*****

Po spoločnej sprche so Zaynom som odišla do svojej novej izby, kde som sa obliekla a pripravila na našu dnešnú akciu. Zbrane potrebujeme a aj potrebovať budeme. Zišla som s úsmevom na tvári dolu do kuchyne, kde boli prítomní všetci až na Zayna. Sadla som si na voľnú stoličku. „Dobré ránko,“ pozdravila som. „Dobré,“ odvetili všetci spolu. „Inak, počula som nejaký krik, Jason?“ spýtala som sa ho. Mala som chuť sa smiať ale držala som sa. Jason očervenel od zlosti. Chalani sa začali smiať. „Čo vám je smiešne?“ spýtal sa Zayn za mojim chrbtom. Trochu som poskočila, keď si sadol vedľa mňa a jeho ruka putovala po mojom stehne vyššie a vyššie. Pozrela som sa na neho a on sa len uškrnul. Chceš sa hrať tak sa budeme hrať. Postavila som sa od stola a zobrala si do ruky svoj tanier. Obišla som stôl a šla k Niallovi. Drgla som do Liama a ten pochopil. Postavil sa a išiel si sadnúť vedľa Zayna. Sadla som si k Niallovi, ktorý sa na mňa len usmial. Jedla som. „Bavili sme sa o vašej hádke s Jasonom,“ odpovedal na Zaynovu otázku Harry. Zaynovi zabehlo a potom hodil vražedný pohľad na mňa. Nevinne som sa usmiala .

 

„Je čas!“ zvolala som na celý dom. Chalani pribehli dolu nasledovaný Niallom. Ten sa postavil predo mňa a ruku prehodil cez  moje plecia. Nasadli sme do áut a mohli sme vyraziť. Cesta do skladu moc dlho netrvala. Sama som tušila že sa stane niečo zlé.  Nevedela som čo ale určite sa niečo stane. Potrebujem svoj hnev na niečom vybúriť a určite budem mať na čom. Naše autá zastavili pred skladom. Všetci sme vystúpili a šli na svoje miesta ako sme to naplánovali. Ja a Niall sme vošli dnu a šli k Nickovi. Stál v strede miestnosti. „Ahoj,“ povedal Nick. „Ahoj,“ odvetila som mu. Otočil sa na mňa a zarazene sa díval na Nialla. „Čakal som, že prídeš sama,“ povedal s úškrnom. „Jasné a mám riskovať tvoje podrazy sama?“ odvetila som mu. Jemu jeho úsmev spadol z tváre. Teraz som tu šéfka ja. „Daj mi zbrane a ja ti dám prachy,“ povedala som mu. Chlapi priniesli zbrane. „Naložte ich do auta,“ odvetila som im  a oni ma poslúchli. Však ma poznajú ale nie zas tak dobre. Vyšli sme von a chlapi naložili zbrane mne a Niallovi do auta. Stále mi tu niečo nesedelo a nevedela som čo. No viem jedno, že o pár minút to zistím.

Dala som Nickovi peniaze  a on ich hodil jednému z jeho mužov. Druhému dal pokyn a on si vytiahol zbraň namierilo na mňa a Nick na Nialla. Lenže oni nevedeli s kým som tu. Chalani čakali na môj pokyn. Sama som nevedela čo robiť. Musím to spraviť, inak to skončí zle. „Teraz!“ zvolala som z plných pľúc. Začala sa prestrelka a Nickovi muži nevedeli odkiaľ to ide. Niall ma odtiahol za auto a podal mi zbraň chytila som ju a vyskočila z poza auta. Bežala som k Nickovi a skočila po ňom. Ľahla som si na neho a jednu mu vrazila. „Odkáž otcovi, že ja to nenechám len tak, zabijem ho budem vás zabíjať jedného po druhom pokým vás nezabijem všetkých,“ vrčala som. Musela som mu ukázať kto je tu pánom. Chalani pribehli a nasadli sme do áut.

 

***

Konečne som sa zvalila na sedačku. Chalani šli vybrať zbrane a schovať ich. „Ako si to vedela?“ spýtal sa ma Harry, ktorý sem prišiel aj s chalanmi. „Proste som to vedela. On nikdy nehrá podľa pravidiel,“ vysvetlila som im. „Fajn, Jason, kde si ju vyhrabal?“ spýtal sa ho Louis. Usmiala som sa. Jason sa na mňa usmial a zaspomínal ako sme sa stretli. „Chcete to predviesť?“ spýtala som sa. Chalani prikývli len Jason vyvádzal. Faj. Skočila som po ňom a ľahla si na neho. „Nikdy už nes patríš svetlo, ani svoju rodinu,“ vravela som presne to čo vtedy. „Len si namýšľaš ty suka,“ Jason vravel zase jeho verziu. „Haha, si na kolenách, skončil si. Máš posledné želanie?“ spýtala som sa ho. „Mám pridaj sa k nám suka,“ opľul ma. To nemusel naozaj robiť. Postavila som sa z neho a chytila ho za golier trička a šmarila ho do steny. „Hej toto tam nebolo,“ „Tak ma neopľúvaj zase,“ zašomrala som. Chalani sa rozosmiali a nevedeli prestať.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.