Choď na obsah Choď na menu

Beautiful Prológ

Bežím cez celý les nevedno kam. Neviem kde som, jediné čo viem je, že ma prenasleduje jeden gang. Dostali moju sestru, ale mňa nie. Môj otec je samozrejme jeden z nich a chce aby som sa k nemu pridala. Nemám o to záujem a on ma chce donútiť. Preto poslal svojich mužov, aby ma dostali a nasilu doviedli k nemu. Mojej sestre nedá na výber. Neznášam svoj život. Mafiánka, nebudem aj keby ma zabil.

Ako vravím, bežím cez les. Živej nohy tu niet. Napadlo ma, že tu nájdem možno iných mafiánov, možno mi pomôžu. Ale čo to tu trepem! Určite som sa zblázdnila. Nenájde sa tu nikto, ani jedna osoba okrem mňa a tých bastardov. "Stoj! Bree!" kričali na mňa. Nehodlala som zastaviť ani spomaliť. potrebujem odtiaľto zmiznúť. Míňala som rýchlosťou stromy a preskakovala konáre na zemi. Snažila som sa ako som chcela, lenže som netušila že ma niekto lapí z predu. Zrazu som ucítila niečo smradľavé na mojich perách a upadla som do spánku.

Prebrala som sa na nejakom neznámom mieste. Okolo mňa boli len štyri steny, z ktorých mi behali po tele zimomriavky. Nemala som pocit úzkosti, žiaden pocit strachu. Ako keby som zabudla na niečo čo sa nazýva zbabelosť. V mojej mysli bežali slová pomsti sa! . Presne to aj urobím. Prímem jeho hru. Sám ma vycvičí a ja ho zabijem mávnutím prútika. Postarám sa o to, bude pykať za svoje chyby. Moju matku zabil, sestru týral a ešte aj týra. To mu neprejde tak ľahko. Budem bojovať za volnosť,

Chcete vedieť ako to bude pokračovať?

Chcete zistiť kto ju zachráni? 

Ste zvedavý ako sa rozhodne?

Bude žiť starý život, alebo sa zmení a bude tá najrešpektovanejšia mafiánka?

Zaľúbi sa do toho najznámejšieho a nebezpečnejšieho mafiána v New Yourku? 

Všetko sa dozviete ak si to prečítate.

PS: ďalšia bude zajtra,

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Peťka69 - Komentár

14. 3. 2014 20:42

Len pekne rob na tomto a budem rada :) :)

*dada* - Re: Komentár

14. 3. 2014 21:15

Som rada, pre toto rada píšem..... keď mi niekto napíše komentár a ja mám tú silu pokračovať ďalej