Choď na obsah Choď na menu

Beautiful 5 Poslíček

7. 9. 2015

Bree

 

Neriešila som to a radšej som šla spať. Som unavená ako parný valec. Zamkla som sa v izbe, keby náhodou, predsa bývam so šiestimi chlapmi. Som tu nie ani dva dni a už ma vyslali na akciu, ktorá sa vďaka mne podarila, samozrejme, že som ju aj vybavovala. Páči sa mi na nich, že si pomáhajú navzájom. Nenechajú sa napospas nepriateľovi a nezáleží im iba na peniazoch.

 

Niall

 

Naozaj mu jednu pridrbala, páči sa mi. To vravím často a aj budem. Nečakal som takúto scénu, možno to aj prehnal, no rád by ma zaujímalo prečo sa išli povraždiť. Chalani sa konečne prestali šúlať po zemi a postavili sa. „Jason, prečo ťa chcela zabiť?“ spýtal som sa ho. Zamyslel sa, aby si mohol konečne spomenúť. „Sledoval som ju, chcel som z nej dostať informácie, no na miesto toho sme sa rozprávali a našom gangu a chcela ísť k nám dobrovoľne,“ vravel mi Jason. Ale prečo by chcela ísť k nám dobrovoľne? Udialo sa niečo čo by nám nepovedala? „Prečo by k nám niekto chcel dobrovoľne?“ spýtal sa Liam. Tiež sa nad tým zamýšľal, dokonca by sme to mali aj vedieť. „Neviem ti povedať,“ odvetil Jason. „Ale ja áno,“  pridal sa Zayn. Zaujímavé ako to len on môže vedieť? Je to všetko tak divné. Bree sa k nám pridala, nikto okrem Zayna nevie prečo? Tak prečo to on vie a my nie? Pozerali sme sa na neho tak nenažrane, že sa trochu od nás odsunul. „Jej otec im zabil matku, presne pred rokom sa Bree dozvedela o všetkom a aj o mafii. Jej otec chcel aby sa k ním pridala, ale ona utiekla do lesa. Ale aj tak ju chytili a rok ju trénoval a zároveň aj týral ju aj sestru. Od toho dňa ako ju zavrel v pivnici, po tom jej úteku si sľúbila, že ho zabije a to aj keby sa mala spolčiť s diablom,“ vysvetlil Zayn. To som teda nevedel. Prežila si toho dosť, ale stále mi vŕta v hlave na čo chcel aby bola v jeho gangu? Za to že je to jeho dcéra to nemusí byť aj bojovníčka. Ja by som toto svojim deťom nerobil. „Dobre, mali by sme ísť spať,“  povedal som im. Rozišli sme sa do izieb a zaľahli.

 

Stále mi v hlave vŕtalo, prečo? Prečo sem prišla? Čo ak je to ich plán, čo ak nás chcú takto zničiť?! No, možno tak nie je. Jej život nie je nijak ľahký. Ani ten môj život nie je prechádzka ružovým sadom. Som len vrah, to jediné mi ide dobre. Mám dvadsať jeden rokov a tejto brandži sa pohybujem asi tak päť rokov. Inú možnosť som nemal.

Pred očami mi zabili vlastnú matku, brata a otca. Všetka zlosť sa vo mne prebúdzala. Ovládla celé moje telo. Nikdy som sa nevedel kontrolovať. V škole som sa zapájal do bitiek, odvrával som, vyhrážal sa učiteľom. Všetko to bolo ako na jed. lenže, keď som videl to čo som videl sa niečo vo mne zlomilo, ale zároveň aj prebudilo. Mal som túžbu zabíjať, chcel som sa pomstiť každému, kto siahol na moju rodinu. Nedokázal som to v sebe udržať. Potreboval som tú zvyšnú energiu zo seba dostať.

Raz som sa konečne odhodlal a sľúbil si, že zabijem tých čo mi zabili rodinu. Začal som trénovať, našiel som si jeden gang, ktorí ma vycvičil, no mne to nestačilo. Naučil som sa bojovať bez jednej chyby. Dokázal som jednou ranou zabiť aj siedmych. Áno, viem čo si vravíte, je to nemožné, ale ja som sa presvedčil o opaku, všetko je možné ak je človek poháňaný pomstou, alebo túžbou. Chodil som do posilňovne a cvičil som, chcel som nabrať dáke svaly a to sa mi aj podarilo. Chalani z toho gangu, kde som bol ma zobrali na akciu, chceli si ma otestovať. Uspel som, zabil som všetkých čo tam boli, dokázal som, že som hodný  byť viac ako len jeden z jeho poskokov. No potom sa od nich odišiel. Stretol som chalanom a ich vycvičil. Jediný Zayn je ten čo uspel na 100% .

A teraz si príde ona a je lepšia, ako? Ako je to možné? V jej očiach nie je nič vidieť, iba prázdnotu a chlad. Žiadne city, ako keby ich vypla. Presne to som urobil aj ja kedysi. Ale nedopadlo to podľa mojich predstáv. Zabíjal som bez príčiny, nevinných ľudí, ktorý nemohli za nič. Nie som na tú časť môjho života akurát pyšný, ale minulosť človek už nezmení.

Zatvoril som oči a zaspal som.

 

Bree

 

Ráno som sa zobudila na zvonček. Keď stále zvonil som sa už nasrala a šla otvoriť. Pred dverami som uvidela nejakého pajáca, ktorý sa na mňa nadržane pozeral. Aj som si uvedomila prečo, stojím tu len v spodnom čipkovanom prádle. Musela som sa usmiať. „Čo si želáte?“ slušne som sa spýtala, nechcem byť za nejakú kurvu alebo čo. „Priniesol som ti balík od tvojho otca,“ usmial sa. Pozrela som si ho celého. Nepoznám ho. „Má novú posilu? Myslím, že chýbať mu nebudeš,“ šepla som mu na pery nebezpečne blízko. Najprv nechápavo hľadel, no keď som ho spacifikovala a zviazala k stoličke bol už ticho. Koho by som mala s chalanov zavolať. Zayn? nie ten by po mne hulákal. Harry? Nie ten by ma preťahoval pohľadom. Jediný, kto mi prišiel na rozum bol Niall. „Niall!“ zvolala som. Neviem ako ale už bol aj so zbraňou pri mne. Pozrela sa na poslíčka a neveriacky krútil hlavou, pohľad venoval aj mne a potom len krútil s úsmevom hlavou. „Nie je to moja sexuálna hračka, je to poslíček od otca,“ vysvetlila som mu to. Prestal sa usmievať a pozrel sa zase na toho poslíčka. Dával mi predsa dáky balík do ruky. Zobrala som tú krabicu a pozrela sa dnu. Opatrne som ju otvorila a videla tam list.

Milá Bree, ak si myslíš, že ma dostaneš tak sa kurevsky mýliš. Nick mi tvoju správu priniesol. Nebol som dvakrát nadšený, ale čo sa dá robiť. Zabijem ťa skôr ako to ty stihneš s mojim gangom. Ja budem pomaličky mučiť a zabíjať všetkých z toho gangu kde si. A pri Horanovi budem obzvlášť pomalý, budem ho mučiť rezať až dokiaľ sa sám nezabije. Ale teraz tá podstatná vec. Lee je môj nový muž, posila za teba, tak ho moc nepodceňuj, dokáže zložiť aj muža so 100 kilami.

Sára tu čaká na teba, máš tam priložené aj fotky.

     

        S láskou tvoj milovaný ocko:*

 

Čo myslel tým, že nepodceňuj ho. Do kelu. Zobrala som si zbraň a šla za Niallom, ktorý ho tam mal strážiť. Vošla som do obývačky a videla ich ako sa bijú. Viem, že Niall je silný dosť, Jason mi vravel o jeho minulosti, ale nenechám ho dokaličiť. Verím, že mňa neporazí taký hajzel ako je Lee. „Lee, nájdi si seberovného súpera,“  zvolala som na neho. Otočil sa  a uškrnul. Bežal ku mne, chcel mi vraziť no ja som úspešne chytila jeho päsť. Vykĺbila som mu rameno a kopla ho do brucha. Uviazala som ho späť k stoličke.  Zavolala som chalanov aby sem prišli. Keď ma uvideli pískli. „Niall, dáš mi tričko?“ nahodila som papy face. Niall sa vyzliekol a mne on obliekol jeho tričko. Chalanom som vysvetlila čo sa udialo a každý z nich si musel prečítať list. Spokojná som šla do kuchyne odkiaľ som si zobral nôž. On sa mi vyhráža mučením? Sám nevie čoho som schopná. Ak chce mučiť Nialla ja budem jeho poskoka. Je nový a nevie aká som. O to lepšie.

 

Vrátila som sa späť k nim d obývačky. Pozreli sa na mňa. „To neurobíš,“ vravel Louis. „Nie si toho schopná“ smial sa Harry. Teda vlastne všetci až na Zayna. „Chlapci, toto nie je nič, ona robí oveľa horšie,“ venoval im nepekný pohľad Zayn. Chalani stíchli a pozerali sa.  Pristúpila som k Lee. „Chceš sa stále smiať? Otec ti nepovedal čo robím zo svojimi obeťami?“ snažila som sa vyzerať vážne. Pokrútil hlavou a smial sa ako jebnut*. Otočila som sa na Zayna. „Svoje obete mučí, za živa im odrezáva končatiny, miluje, keď jej obete kričia, prosia, a hlavne ak s nich strieka krv,“ vysvetľoval im Zayn. Chalani ani nemukli. Lee sa prestal smiať a v očiach sa mu objavil strach. Toto si vychutnám.

 

PS: S posledným odsekom som nadmieru spokojná. Napadlo ma to počas písania, snáď sa vám to páči, tak ako mne. Čo vravíte na Bree a jej úchylku? Myslíte si, že Leeho zabije? Alebo je to len varovanie, ktoré pošle otcovi, dokaličené telo jeho novej posily?

VOTE KOMENTÁR...

 

With love Christy

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.