Choď na obsah Choď na menu

Beautiful 3 Si v koncoch

11. 5. 2014

 

Na nič som nevedela prísť. Zdá sa, že aj chalani nevedia na nič prísť. Som zákerná, ale nemienim sa hrať na nič čo nie je skutočné. Nechcem sa hrať na primadonu a ani na barbínu. „Možno by bolo lepšie ak by sme neplánovali nič a na miesto toho zabezpečili dom a nejaké zbrane,“ navrhla som. Načo by sme na nich útočili, keď môžeme počkať na nich  a útok oplatiť prichystaní. Mám teda pekne dobré nápady. Lenže neviem ako sa zachoval k Sare. Mám ju veľmi rada, nedovolím aby jej niekto ublížil. Je to moja sestrička, ktorá trpí, možno aj za mňa. Musím jej pomôcť. Pozrela som sa na Nialla, je to predsa šéf a musí schváliť môj nápad. Pozrel sa na mňa a potom na ostatných. Sám nevedel čo má robiť. Jason sa len usmieval. Ja naozaj neviem čo už robiť. Som tu jediná čo rozmýšľa, pretože sa zdá že všetci sú až príliš lenivý. „Môžeme to urobiť, nič iné nemáme,“ povolili šéf. Som tak dobrá. Takže všetko je vysvetlené a potrebujeme niekoho kto nám to všetko dodá. „Lenže odkiaľ zoženieme na to potrebné veci?“ pýtal sa Niall. Pozrela som sa na nich. „Každý sa vás bojí, ste známy mafiáni a vy nemáte žiadne zdroje?“ spýtala som sa nechápavo. Naozaj nemajú žiadne zdroje. To sa mi asi len zdá. No, zase to ostáva na mne. Postavila som sa z gauča a zobrala som si mobil. Vyťukala som číslo známej mi osoby. Začalo zvoniť, už treba to len zodvihnúť. „Bree!“ ozval sa radostný hlas. „Nick! Potrebovala by som jednu láskavosť,“ spustila som to na neho. Zhlboka som dýchala, pretože je možné, že mi nič nedá. „Počúvam,“ povzdychol si.  Musela som sa nadýchnuť.  „Potrebujem asi tak desať zbraní, hoci aké značky, nejaké výbušniny a ďalšie prkotiny, predsa vieš čo myslím,“ usmiala som sa. „Viem, príď si pre to zajtra na obvyklé miesto,“ povedal a zložil. Položila som mobil na stôl a pozrela sa na chalanov. Všetky páry očí boli na mne. Je mi to aj tak jedno, predsa som to vyriešila a žiaden problém. Teda až na jeden, Nick pracuje pre môjho otca, takže by sme sa mali pripraviť. „Mali by sme sa pripraviť, zajtra bude rušno,“ upozornila som ich. Mám aj pravdu, ideme obchodovať so zbraňami. Sama neviem čo mám od neho očakávať, či ma niekde nedá dolu, lenže to by musel byť tak silný a rýchli ako ja. Otec ma cvičil spolu s najlepšími bojovníkmi a nejako to nedomyslel. Teraz sa mi to nesmierne hodí, rada ho budem vidieť v žiali či v utrpení. Jeho porážka bude mojou výhrou, jeho slzy budú sladkou odmenou za prácu. „Poď ukážem ti izbu,“ povedal mi Zayn. Mám mu veriť? Predsa ešte pred chvíľou ma chcel zabiť. Nakoniec som mu prikývla na súhlas. Naznačil mi, aby som išla za ním. Nič iné mi neostalo tak som sa rozbehla po schodoch za ním. Stál opretý o dvere jednej izby.

 

 

Priblížila som sa k nemu a mala som strašnú chuť ho pobozkať. Nemusela som ani čakať a už ma oprel o stenu a drsne ma bozkával. Do pekla! Čo to robím? Mne na čisto šibe. „Chcem ťa,“ šepol mi do ucha. Musela som sa usmiať. „Prečo si ma nevrzneš?“ spýtala som sa ho. Na jeho tvári sa objavil veľký úškrn. Potrebujem niekoho v sebe cítiť a Zayn je poblíž. Otvoril dvere, ktoré boli za mnou a natlačil ma dnu. Stihla som si všimnúť jeho fotky na poličkách. Toto je jeho izba. Je nádherná a tá posteľ tá je ako nákladiak. Opatrne ma zvalil na tú jeho posteľ a začal ma jemne bozkávať. Jeho bozky chutili ako sladké jahody obalené v čokoláde. Jeho ruky skúmali každý kúsok môjho tela. Na krku ma šteklili jeho vlasy. Jeho nádherné čierne vlasy. „Zayn, Bree! Poďte sem!“ zakričal niekto zdola. Zayn zodvihol hlavu a len si hlasno vzdychol. „Dnes z toho nič nebude,“ usmial sa a ja spolu s ním. Obaja sme sa postavili a šli sme dolu.

 

 

Niall

Páči sa mi. Je to špička.  Dobre vie ak ma nasrať a to si užíva. Je to zákerná mrcha a to sa mi na nej páči. Nie je žiadna padavka, silná a odvážna. Dokázala zložiť aj Zayna a on tu je najsilnejší. Zayn jej išiel ukázať dom, hlavne jej izbu, ktorá je vedľa mojej. Mi ostatní sme premýšľali ako to bude prebiehať všetko zajtra. Má ale pravdu, sme najsilnejší gang na svete. Všetci sa nás boja a mi nemáme žiadne zdroje. „Čo na ňu hovoríte?“ spýtal sa Jason. Túto otázku som čakal. „Je bohovská a bude len moja,“ usmial sa Harry. Nejako si nahovára chlapec. „Ani sa jej nedotkneš. Je to mrcha  a to sa mi na nej páči,“ vravel som. Dlho som nestretol nikoho takého ako je ona. Nemá strach z ničoho a živí ju len pomsta! Nechcel by som byť ten koho chce zabiť alebo je s ňou za zle. Má niečo do seba a to sa mi páči. „Zayn, Bree! Poďte sem!“ zakričal na nich Louis.

 

 

Dlho netrvalo a obaja už boli dolu. Bola nádherná. Čakal som čo sa udeje ďalej. Louis ich volal aby im vysvetlil čo sa udeje zajtra. „Takže, čo bude zajtra?“ spýtal sa Liam Bree. Nadýchla sa a počkať! Ona sa usmieva a to na Zayna! Čo si to nahováram. „Zajtra ideme do skladu, kde sa stretneme s Nickom a on nám predá zbrane, ale problém je že pracuje pre otca,“ vravela. Má pravdu, to je problém. Môže to byť podraz. Musíme mať plán. „Čo navrhuješ Temprens?“ spýtal sa Zayn. „Nenávidím keď ma tak niekto volá!“ vrčala. Tak to je jej meno?  Krásne tak ako ona. Musel som sa zasmiať. Je strašne zlatá keď sa hnevá a to som zažil len dva krát. „No, takže niekto musí ísť odzadu, Harry a Liam. So mnou tam bude stáť Niall, zvonku nás bude kriť Zayn a Jason a Louis bude vpredu aby strieľal ak by bolo niečo.

 

PS: Som teda zvedavá kolký z vás si to pozrú

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.